Şimdi Ara

BİM - Taşınabilir Şarj Aleti (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
353
Cevap
4
Favori
45.881
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cuma günü okul çıkışı gittim hiçbiyerde kalmmıştı bi daha getirirlermi sizce baya sattı çünkü
  • Iki subeye ugradim ikisinde de kimse almamisti hatta birini sonradan iade ettim fuzuli diye bileydim iade etmezdim. Bir kez kullandim da hızlı dolduruyor simdilik iyi cok sukur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 Bim gezdim Kağıthane'de hiç birinde yoktu..Yarın merkezlerini arayıp ellerinde kalan şubelerden benim şubeye getirmelerini söylücem daha önce böyle bir kaç ürün almıştım..
  • Taşıması zor vs olaylarını geçmek laZım. Bunu taşıyan xiaomiyi de taşır. Bunu kotun çakmak cebinde taşımıyorsunuz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sunlara para vermeyin xiaomi konusunu bulun dh ordan cinden alin 40 liraya,bu satilanlar da piller bir sure sonra olucek dandik pil kullaniyorlar..
    Xiaomi de orn. LG pili var..alin rahat edin..
    Uzerinde tasimak icin 5200 mah uygundur..

• 2 Adet aldım ve çok memnunum.Gayet kaliteli ve iyi tasarlanmış bir ürün. İphone 4s telefonumu 2 kez şarj ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuvars10 -- 22 Şubat 2015; 20:05:44 >
  • beylikdüzünde bulamadım.büyükçekmece tarafında 2 3 tane bildiğim sote ve kimsenin gitmediği bimler var (75tl ye logitech 5 artı 1 almıştım) . onlara gitsem kesin bulurum ama yolum o tarafa ancak haftaya düşer
  • Iphone 6+ bir kere tam bi kerede %40 doldurdu keşke bi tane daha alsaydım

• quote:

Orijinalden alıntı: White Aura

Hocam bunlar kalitesiz cihazlar bir nevi çakma romoss diyebilirim.

İlla bundan alacağım diyorsanız buna 30 lira vermeyin.Bu cihaz hiç bir işe yaramaz.
    Ben Romoss Tavsiye ederim.Romoss Sofun 1 ideal bir cihazdır.Her seferinde tek dolum yapar.

Benım elimde açılmamış kutulu Romoss Sofun 1 2.600 mah var. LED Işık falan hepsi var.Taşınabilir sarj aletleri içerisinde en kaliteli cihazların başında romoss,xiaomi falan geliyor.

Ben aynı cihazı 1 senedir kullanıyorum performans kaybı yok.BİM'den böyle bilinmedik tasarımı Romoss'a benzeyen kalitesiz cihaz almayın sonra canınız çok sıkılır.

siz sayıyla mısınız forumda?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar samsung şarj aleti ile şarj ettim 2A olan hala 6 saatte şarj oluyor.süre çok uzun daha hızlı nasıl dolar acaba ??
  • 55tlye sahibinden.comda satıyorlar be insaf be insaf

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzyken

arkadaşlar samsung şarj aleti ile şarj ettim 2A olan hala 6 saatte şarj oluyor.süre çok uzun daha hızlı nasıl dolar acaba ??

Normal,benim 2600 luk sony de 6 saatte doluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozzyken kullanıcısına yanıt
    Romoss Sofun 1 2.600 Mah yaklaşık 3 - 3.5 saate falan doluyor.
  • input akımı şarj açısından önem taşıyormuş.1a olanlar hızlı şarj oluyor.ama ben bu powerbanki 1a adaptörle 5.5 saatte anca şarj ediyorum.daha kısa olması mümkün değil galiba.
  • ozzyken kullanıcısına yanıt
    Hocam İnput DC5V yazıyor.PC den 3.5 saate falan sarj oluyor.Priz kullanırsam 2 saat kadar sürüyor.Ben 1 senedir falan kullanıyorum.
  • seninkide büyük ihtimal 5V-1A prizde 2 saatte dolması bence çok güzel
  • Ben bulamamistim bimlerde sagolsun arkadasim almis bana da 2 tane , urun gayet guzel gec doluyor diyen arkadaslar tablet pc sarj aletiyle daha cabuk sarj edebilirler, bu arada 2 defa iphone 4si fulledim son lambasinda suan, 30 liraya daha iyisi yok

• sanalpazarda semers adlı satıcıda kalitesini tüm dünyada ıspatlamış 5200 Mah xiaomi powerbank ücretsiz kargo ve orjinal kılıf hediyesi ile 55 tl biraz sabırlı olup 20 tl kombo ile 35 e geliyor.Asıl sıcak fırsat bence bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarihus -- 11 Mart 2015; 10:27:55 >
  • tarihus T kullanıcısına yanıt
    bende hepsiburadadan aldım, zenfone 6 ve discovery telefonları ful olarak doldurdu. bir ışık yanıyordu en son. tavsiye edilir.
  • Hızlıca sarj ediyor bence güzel

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.