Şimdi Ara

BİM - Taşınabilir Şarj Aleti (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
353
Cevap
4
Favori
45.881
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metinTasci

quote:

Orijinalden alıntı: Imprezaaa

Evet powerbankın(pb) testi bitti beyler :D Önce pbyi full şarj ettim, sonra nexus 7 Tabletin şarjı sıfırken yani tablet komple kapanmışken taktım pbyle şarj ettim tablet 4325 Mah ve %82si dolmuştu bu hesapla pbnin mah değeri 3550 mah oluyor. Sizde hesaplarınızı paylaşın bakalım .

Bataryanin giden omrunude hesaplayin yanilmiyorsam 300dolumdan sonra %20kayip var
    İlk kullanımda aldıgım degerler hocam bunlar. Ama içindeki lion pilin üretim tarihi burdaki en önemli kıstas. Bu tür piller yıllandıkça güzelleşmeyenlerden :D

EDİT: Üstteki bilgi kalsında dediğinizi mesajı 2. okumamda anladım. Diğer test edenlerde yazsın hocam ona göre bi ortalama değer çıkar zaten ortaya. Dediğinizle birlikte düşününce benim gözümdeki ortalama değer 3000 mah a düşüyor. Şu powerbankın içini açma videosu flan bulsakta ilerde pilleri değişebilsek bari :D Şöylede bir şey var ürün kutu üzerindeki vaadlerini yerine getiriyor bide böyle düşün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imprezaaa -- 21 Şubat 2015; 5:42:00 >

• Ürün beni 30 tl için oldukça memnun etti .
    İçinden adaptör çıkmaması bir dez avantaj ama ben samsung ucu ile sarj ettim 5 saatte gayet fullendi biraz daha bekledim sonra .
    S4 mini yi 2.25 kere sarj ediyor . Yani 2 tam 1 çeyrek .
    Kullanırken şöyle anlatıyım %5 de taktım makineyi telefona telefonda wifi uygulamalar internet vb açıktı kullanırken sarj etti yani 2 kutusu bittiğidne %5 den %100 olmuştu telefon . Hızlıda sarj ediyo .
    Ben öneririm . Üst kaportasıda sağlam gibi adi bir şeye benzemiyor . Boyutuda tatmin edici .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lullabies_ -- 21 Şubat 2015; 11:54:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergoben

Simdilik bekliyorum 4.Lee hic yanmadi bende 3.yanıp dönüyordu ben dedim ki sonra 4.elde gecicek diye beklerken 3.sabit yanıyor vaziyette durur kaldı şuan 4saat oldu tam olarak bu arada çıkarıp taktim başka kablo ile demedim tik yok..cihazın sogumasi canımı sıktı aslında demekki bozuk yarin kaldıysa degistireyim yaş şansızlık iste..

Arkadaslar degistirdim beyaz olani baska bir bim'den aldim.4.led bunda yandi ve dolmaya basladi..hadi bakalim hayirlisi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 211 boy var, sarışın mavi gözlüyüm. Bu cihazı rahat taşıyorum arkadaşlar. Ayrıca iphone 6 plusumu şarj ediyor. Macbook 17 retinamın yanına yakışıyor. BMW X5imde de şarj oluyor. Uyumlu yani. Geçen gün banka hesabıma 2 milyon dolar gelmiş, ben de newyorktayım. Cepten internet bankacılığına girip kızlara göstericem bi baktım şarj bitmiş. Hemen taktım tabi , kızların çok hoşuna gitti. Benim gibi 211 boyu olup iphone 6 plus , macbook retina 17 , ve BMW x5 sahibi olan bütün sarışın mavi gözlü arkadaşlara tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imprezaaa

Evet powerbankın(pb) testi bitti beyler :D Önce pbyi full şarj ettim, sonra nexus 7 Tabletin şarjı sıfırken yani tablet komple kapanmışken taktım pbyle şarj ettim tablet 4325 Mah ve %82si dolmuştu bu hesapla pbnin mah değeri 3550 mah oluyor. Sizde hesaplarınızı paylaşın bakalım .

ben tahmini olarak 2500 civarı aldım

bu gün bir daha deniyeyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar düşük olması imkansız. En kötü ihtimalle 3500 oluyor kullanım esnasında.

• quote:

Orijinalden alıntı: WhiteMamba

O kadar düşük olması imkansız. En kötü ihtimalle 3500 oluyor kullanım esnasında.

zenfone 6 %27 den %100 e doldurdum birde z5 %5 doldurdum bitti en fazla 2500 yapar ki çok az bir rakam

• Bimden powerbank!i alan ss atsın beyler biraz konuya neşe gelsin.
    Benide imrendirdiniz alsam mı ne
  • Bilmiyorum, bence bir hata var. %100 olduğundan emin misiniz başladığınızda?

• quote:

Orijinalden alıntı: WhiteMamba

Bilmiyorum, bence bir hata var. %100 olduğundan emin misiniz başladığınızda?

20 saate yakın şarj oldu simdi tekrara deniyeceğim olmadı fiş vs. duruyor geri iade ederim

• bende 2 tane aldim gercekten iyi bir ürün henuz birini test edebildim.her ikiside 5 saatte tam doldu.samsung galaxy S6310 telefonu 3 tam dolu sarj etti.cihazda hala 1 tane gosterge yaniyor banamisin demiyor.

hem kibar kücük hemde dış yuzeyi fena degil
    idare eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spartakuez -- 21 Şubat 2015; 18:55:58 >
  • Beyler benim powerbank farklı ama bi fikrinizi alsam.?
    mbx marka 5200 mah powerbank aldım. Bugun saat 12:38 de telefonu powerbank a bagladım. Takarken %15 sarj vardı.
    Cok yavas ilerlerdi.
    12:38 de %15 olan sarj, 15:10 da ancak 65 olabildi. Resmen 6-7 dakikada %1 arttı. Ayrıca telefona powerbank i baglayınca telefon usb baglantısı görüyor ve telefon yavas sarj oluyor yazıyor bildirim cubugunda.
    Aynı aletle s3 mini sarj ediyorum süper hızlı sarj oluyor. Neden bende cok yavas arkadaslar. Lutfen bi yardım edin. Telefonumda g2.

• dandik diyen arkadaşlar kullanmışlar mı acaba bi sorarım valla ben dün aldım cihazı doldurdum sonra telefonu gece cihaza takıp uyudum sabah kalktığımda %100 olarak aldım cihazında yarı şarjı kalmıştı sonra bugün dışarı çıktım %30 da eve geldim tekrar çıktım cihazı yanıma aldım fulledim yine ama kullandım cihaz telefonu şarj ederken valla ben çok memnunum herkese de tavsiye ederim bu fiyata 2 kere fulleyecek başka bi cihaz yoktur heralde bu arada telefonum iphone 5s
  • Dün görünce 4 tane aldım bizimkilere hediye ettim gayet güzel ve hızlı şarj ediyor bitmeden alın iphone u 2 kez şarj ediyor.30₺ fiyatı.

• 1800 Mah'lik General Mobile Discovery telefonu 2 kere fulledim. Aleti boşaltmak için şu an 3.ye taktım. Tek led yanıyor şu an. Sizinkinde bir sorun var sanırım. 2500 Mah çok az bir değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhantaskin

Dün görünce 4 tane aldım bizimkilere hediye ettim gayet güzel ve hızlı şarj ediyor bitmeden alın iphone u 2 kez şarj ediyor.30₺ fiyatı.

Bitmedenmi?. Dün iki bim gezdim. İkisindede bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhantaskin

Dün görünce 4 tane aldım bizimkilere hediye ettim gayet güzel ve hızlı şarj ediyor bitmeden alın iphone u 2 kez şarj ediyor.30₺ fiyatı.

Konyada elektronikciler saldirmis galiba hocam bende bulamadim dun, alip kar koyup satacaklar galiba

• supra54 kullanıcısına yanıt
    Hocam bunlar kalitesiz cihazlar bir nevi çakma romoss diyebilirim.

İlla bundan alacağım diyorsanız buna 30 lira vermeyin.Bu cihaz hiç bir işe yaramaz.
    Ben Romoss Tavsiye ederim.Romoss Sofun 1 ideal bir cihazdır.Her seferinde tek dolum yapar.

Benım elimde açılmamış kutulu Romoss Sofun 1 2.600 mah var. LED Işık falan hepsi var.Taşınabilir sarj aletleri içerisinde en kaliteli cihazların başında romoss,xiaomi falan geliyor.

Ben aynı cihazı 1 senedir kullanıyorum performans kaybı yok.BİM'den böyle bilinmedik tasarımı Romoss'a benzeyen kalitesiz cihaz almayın sonra canınız çok sıkılır.
  • Benim lg g2'yi bir şarj edeyim dedim, bir gündür de boştaydı cihaz, %50 şarjım vardı ve tam 1 saat sürdü %100 doldurması az önce aldım şarjdan bir saatte %50 iyi gibi geldi bana, şuan cihazda 3.ışıkta
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.