Şimdi Ara

BİM - Taşınabilir Şarj Aleti (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
353
Cevap
4
Favori
45.882
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yorumlara binaen turkcell den aldım 50 tl puanımı kullanarak. inşallah beklentimi karşılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmir

Kapasitesi ve ergonomisine göre 30 tl olması ilk bakışta uygunmuş gibi gelebilir lakin dh takipçileri ve özellikle sıcak fırsat müzmünleri için durum öyle değil. Zira ben de forumda biraz araştırma yaptıktan sonra orjinal Xiaomi 10400 almaya karar verdim ve aldım 3 gün önce. Gittigidiyordan çekle 52,5 liraya mal oldu beleş kargoyla. G3 telefonumu üç tam ve bir yarım şarj ediyor.
    Özet; 4400 mah 30 tl = çok soğuk 😀😁

4400mah+tasinabilirlik hocam 10400 mah olan yurtdisindan daha da ucuza getirilebiliyor banggoddan ona bakarsak 40 lira civarina, ama oldukca buyuk surekli yaninda canta tasimak zorunda olanlar icin 10400mah daha dogru bir secim olur fakat tasinabilirlik acisindan bimdeki urun mantikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ergoben

Arkadaslar aldım ..2 diş şarj ile geldi..3 saattir sarjda 3 ışık yanıp dönüyordu..simdi sabit yanıyor 4.ışık yanmiyor normal mi sizce.3saat oldu ve 4.ışık hic yanmadi..

Hocam cihazi alan diger arkadaslarda ayni durum olmadiysa buyuk ihtimalle 4.led isik arizali olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: ConCarnage

quote:

Arkadaslar aldım ..2 diş şarj ile geldi..3 saattir sarjda 3 ışık yanıp dönüyordu..simdi sabit yanıyor 4.ışık yanmiyor normal mi sizce.3saat oldu ve 4.ışık hic yanmadi..

Tamamen dolunca 4 ışıkta sabit yanıyor. 3 ışık sabit yanıyor olması ilginç.

Benim 4.ışık hala yanmiyor cihaz azi çık isiniyordu dolarken 3.sabit kaldı ve söğüdü cihaz ne onerirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cagrigal

quote:

Çok normal. Çünkü kullanım kılavuzunda ilk kullanımdan önce 5 saat şarj edin yazıyor :)

Yanıp sönen 3.ışık neden 4.yakmadan sabit yanar oldu..şarj oluyomu anlamiyom..

Hocam sanirim sizin üründeki 4. led calismiyor bozuk olsa gerek bu sebepten dolayi aslinda siz ürünü sarj ederken 3 led yanip sonuyordu daha sonra 4 led birlikte yanip sonmeye basladi ama sizin 4. led bozuk oldugu icin siz onu 3 led yanip sonuyormus gibi anladiniz daha sonrasinda sarj tamamlaninca 4 led sabit yanmaya basladi ama siz 3 led sabit olarak görüyorsunuz 4. led te sorun oldugu icin, benim teorim bu yönde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Simit -- 20 Şubat 2015; 22:21:12 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ConCarnage

quote:

Tamamen dolunca 4 ışıkta sabit yanıyor. 3 ışık sabit yanıyor olması ilginç.

Benim 4.ışık hala yanmiyor cihaz azi çık isiniyordu dolarken 3.sabit kaldı ve söğüdü cihaz ne onerirsiniz.

Cihazı kullanın bence. Tamamen bitirip doldurun umarım sorun yapmaz. Yada tekrar powerbank i şarja takıp bekleyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Simdilik bekliyorum 4.Lee hic yanmadi bende 3.yanıp dönüyordu ben dedim ki sonra 4.elde gecicek diye beklerken 3.sabit yanıyor vaziyette durur kaldı şuan 4saat oldu tam olarak bu arada çıkarıp taktim başka kablo ile demedim tik yok..cihazın sogumasi canımı sıktı aslında demekki bozuk yarin kaldıysa degistireyim yaş şansızlık iste..

• quote:

Simdilik bekliyorum 4.Lee hic yanmadi bende 3.yanıp dönüyordu ben dedim ki sonra 4.elde gecicek diye beklerken 3.sabit yanıyor vaziyette durur kaldı şuan 4saat oldu tam olarak bu arada çıkarıp taktim başka kablo ile demedim tik yok..cihazın sogumasi canımı sıktı aslında demekki bozuk yarin kaldıysa degistireyim yaş şansızlık iste..

büyük ihtimalle led bozuk. 3. kademede osla 3. ışık yanıp sönerdi. demek ki 4. kademeye geçiyo ama led çalışmıyo
  • Beyler powerbank actigimda 3 led yanıyordu. S3 miniyi 2 kere sarj ettim. 1 led e düstü. Simdi sarja taksam birsey olurmu. Yoksa bitirmemiz lazımmı iyice?

• quote:

Orijinalden alıntı: dumluc4

Beyler powerbank actigimda 3 led yanıyordu. S3 miniyi 2 kere sarj ettim. 1 led e düstü. Simdi sarja taksam birsey olurmu. Yoksa bitirmemiz lazımmı iyice?

s3mini çok mu şarj tüketiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Orijinalden alıntı: dumluc4

Beyler powerbank actigimda 3 led yanıyordu. S3 miniyi 2 kere sarj ettim. 1 led e düstü. Simdi sarja taksam birsey olurmu. Yoksa bitirmemiz lazımmı iyice?

s3mini çok mu şarj tüketiyor?

Onu niye sordunuz hocam ?
    Ben powerbank i böyle taksam 1 led yanarken diye sormustum. Powerbanki bitiripmi takmamız gerek diye. Yanlısmı anladınız acaba

• kapasite çok düşük benim teli ancak 1 kere şarj eder, biraz daha güçlü olaymış daha iyimiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Powerbanklar telefon bataryasına zarar veriyor mu?

Bataryada 4G olmadığı için zarar verir. Bu saatten sonra da 4G siz harici şarj cihazı almak ölü yatırım olur.

Ciddiye alanlar var 4G bataryayı 4Gsiz samsung s4 alınmaz 1 sene sonra ağ la ya cak sınnnm

• quote:

Orijinalden alıntı: surfcasting

kapasite çok düşük benim teli ancak 1 kere şarj eder, biraz daha güçlü olaymış daha iyimiş.

Sizin tel nedir?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: surfcasting

kapasite çok düşük benim teli ancak 1 kere şarj eder, biraz daha güçlü olaymış daha iyimiş.

Sizin tel nedir?

Note serisi sanirim.

• quote:

Powerbanklar telefon bataryasına zarar veriyor mu?

Vermez dostum.

• Evet bugün aldım, 5 saat şarjdan sonra , deneme amaçlı telefona taktım . Düğmesine basınca ilk etapta 4 led birden yanıyor fakat sonra hemen sönüyor.
    Ve şarj etmiyor, 2 saattir uğraşıyorum ama olmuyor.
    Anlaşılan arızalı ürün aldık . Bu arada BİM fişini de kaybetmişim.
  • turkeytv kullanıcısına yanıt
    Bende xperia z var, şu an kullanmakta olduğum 7800 mAh Philips benim telefonu 2.5 sefer anca şarj ediyor, bazen bulmuyor bile. Konuda bahsi geçen batarya 1 kere, bilemedin en fazla 1.5 kere şarj etsin, daha fazla da etmez diye tahmin ediyorum. Zaten bu bataryalardan %100 verim almak imkansızdır, batarya ne kadar dolu olursa olsun illaki %10 luk bir güç karbı oluyor.
  • Evet powerbankın(pb) testi bitti beyler :D Önce pbyi full şarj ettim, sonra nexus 7 Tabletin şarjı sıfırken yani tablet komple kapanmışken taktım pbyle şarj ettim tablet 4325 Mah ve %82si dolmuştu bu hesapla pbnin mah değeri 3550 mah oluyor. Sizde hesaplarınızı paylaşın bakalım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imprezaaa

Evet powerbankın(pb) testi bitti beyler :D Önce pbyi full şarj ettim, sonra nexus 7 Tabletin şarjı sıfırken yani tablet komple kapanmışken taktım pbyle şarj ettim tablet 4325 Mah ve %82si dolmuştu bu hesapla pbnin mah değeri 3550 mah oluyor. Sizde hesaplarınızı paylaşın bakalım .

Bataryanin giden omrunude hesaplayin yanilmiyorsam 300dolumdan sonra %20kayip var

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.