Şimdi Ara

BİM - Taşınabilir Şarj Aleti (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
4
Favori
45.884
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boyutunu fiyatı fonksiyonları gücü görselliği 5 yıldız. İyiki almışım dedirtiyor, xiaomi 10400 şu fiyata diyenler cebinizde tuğla taşımak istiyorsanız alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 1 tane kalmis aldim hemen urun kalitesi oldukca guzel bi fiyata bu urun en azindan fisi var garanti belgesi var

• az önce gittim aldım dayanamadım beyaz rengi kalmış sadece son 2 adet varmış zaten aslında 2sini de alacaktım neyse ihtiyacı olan başkası alsın dedim. Neyse ürünün malzeme kalitesi beni oldukça şaşırttı. Çok kibar çakmaktan biraz daha hallice yalnız hatrı sayılır bir ağırlığı mevcut gömlek cebinde taşınmaz pil boş geldi az önce şarja taktım. Fener kısmında bekletiniz yüksek olmasın oldukça zayıf geldi bana. İçinden bir adet de kablo çıkıyor. Dediğim gibi bazı arkadaşlar ücreti yüksek diye serzenişte bulunmuş fakat daha öncede bir çok markayı denemiş biri olarak en azından görsellikle malzeme kalitesi beni cezbetti. Şu an için kullanmayı düşünmüyorum bakalım beklemede ne kadar kayıp olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

ya herkes tutturmuş bir xiaomi. bu xiaomi'nin 4400 versiyonu kaç lira? diyelim aynı fiyat veya daha ucuz. daha pahalı da olabilir. ürünün faturası, garantisi var mı? elinize kaç günde ulaşıyor? adamlar 30 liraya güzel bir ürün satıyor, laf atmanın ne alemi var? hem dr, turkcell gibi şirketler de sattığına göre ben dandik bir ürün olduğuna katılmıyorum.

Sanalpazardan 20tl kuponla 50tl ye aldım.3,5-4tl kargo tuttu toplamda.1-2 günde elinizde olur Türkiyeden geliyor sonuçta.Yurtdışından almak artık pek mantıklı değil bence,dolar olmuş 2,50aynı fiyatlara geliyor yanında kılıfda yok.Alüminyum kasalı alet,apple ürünü hissi veriyor.Silikon kılıfla geldi.Faturası,garanti belgesi,kullanım klavuzu ve cihaz var fotoda.
     BİM - Taşınabilir Şarj Aleti

Edit:
    Yanlış anlaşılmasın arkadaşlar,Bim'in ürününü kötülemek gibi bir niyetim yok sadece biraz daha verilip daha kaliteli olduğunu düşündüğüm bir alete yöneltmek sizi.Bu yorumlara göre tercih yapan kişi sayısı oldukça fazla çoğu zaman bende öyle yapıyorum.Hem bim bim dolaşmış olmazsınız hem de kalite bakımından daha iyi daha kapasitesi yüksek bir alet almış olursunuz.Tercih tabiki sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpazan07 -- 20 Şubat 2015; 18:46:57 >

• The_Maestro kullanıcısına yanıt
    Hayir calismis almissin lafim yokta, sanki iphone6+ almis gibi konusuyosun yok baba parasi falan değil... emin ol baba parasi olan adam gidipte z5 gibi bi cihaz almaz

• quote:

Orijinalden alıntı: kalpazan07

quote:

ya herkes tutturmuş bir xiaomi. bu xiaomi'nin 4400 versiyonu kaç lira? diyelim aynı fiyat veya daha ucuz. daha pahalı da olabilir. ürünün faturası, garantisi var mı? elinize kaç günde ulaşıyor? adamlar 30 liraya güzel bir ürün satıyor, laf atmanın ne alemi var? hem dr, turkcell gibi şirketler de sattığına göre ben dandik bir ürün olduğuna katılmıyorum.

Sanalpazardan 20tl kuponla 50tl ye aldım.3,5-4tl kargo tuttu toplamda.1-2 günde elinizde olur Türkiyeden geliyor sonuçta.Yurtdışından almak artık pek mantıklı değil bence,dolar olmuş 2,50aynı fiyatlara geliyor yanında kılıfda yok.Alüminyum kasalı alet,apple ürünü hissi veriyor.Silikon kılıfla geldi.Faturası,garanti belgesi,kullanım klavuzu ve cihaz var fotoda.

e 20 tl indirimle almışsınız. yani ürün 70 tl. bu ürün ise 30 tl. 30tl lik ürünle 70 liralık ürünü karşılaştırıp laf atmak mantıklıysa, kabul ediyorum ki ürün aşırı dandik.

• quote:

quote:

quote:

e 20 tl indirimle almışsınız. yani ürün 70 tl. bu ürün ise 30 tl. 30tl lik ürünle 70 liralık ürünü karşılaştırıp laf atmak mantıklıysa, kabul ediyorum ki ürün aşırı dandik.

Yorum ii gercekten katılıyorum bende..kuponu hic saymayalim herkese olmuyor ama iki katından fazla ürünle karsilatirmayin...benim arabamin iki kati fiyatına ii bir mercedes alınır ve benim arabanın yaniyuzune bakmazsin sonra lütfen fiyatı unutmayalım..iki araba alırım o fiyata gibi düşünün..

• 4400 mah icin biraz pahali geldi sanki ürün. 5600 mah 19-23 lira civari arasinda ama tabi ürünün kalitesini bilmiyorum
    http://www.turkuazstore.com/pratik-urunler-tv-urunleri-k-7/cesitli-pratik-urunler-k-2916/power-bank-yuksek-kapasiteli-tasinabilir-sarj-cihazi-5600-mah-u-25671.html

• Yukarıda sırf trollerler sağa sola çekerler diye açıklama ekliyordum ki korktuğum başıma gelmiş.Forumda takip ederseniz sanalpazar indirimleri herkese geliyor.Evden çıkıp Bimleri gezmekten daha kolay oturduğunuz yerden indirim almak.Benimki sadece bir taktik ve kullanıcı yorumu.Ürünü kötülemiyorum sadece alamamış ,gidince stok bitmiş,ya da almakta kararsız kalanlara alternatif göstermek.Yoksa isteyen alsın kullasın kimsenin problemi değil.Konuyu dağıtmayalım.Powerbank arayan arkadaşlar böyle bir seçenekte var.İyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

Powerbanklar telefon bataryasına zarar veriyor mu?

Bataryada 4G olmadığı için zarar verir. Bu saatten sonra da 4G siz harici şarj cihazı almak ölü yatırım olur.

Anlamadım ? 4G İLE ALAKA?

• Konu başlığı power bank fırsatları diye değişsin..

• quote:

Yukarıda sırf trollerler sağa sola çekerler diye açıklama ekliyordum ki korktuğum başıma gelmiş.Forumda takip ederseniz sanalpazar indirimleri herkese geliyor.Evden çıkıp Bimleri gezmekten daha kolay oturduğunuz yerden indirim almak.Benimki sadece bir taktik ve kullanıcı yorumu.Ürünü kötülemiyorum sadece alamamış ,gidince stok bitmiş,ya da almakta kararsız kalanlara alternatif göstermek.Yoksa isteyen alsın kullasın kimsenin problemi değil.Konuyu dağıtmayalım.Powerbank arayan arkadaşlar böyle bir seçenekte var.İyi forumlar

sanalpazara üyeyim ama daha hiç indirim alamadım. çok alışverişim yok ama hiç yok da değil sonuçta. hem aldığınız ürün 50 lira olsa bile yine de kargo ücretiyle beraber %80 dalah pahalı bir ürün. karşılaştırmak yine garip oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: buark9

4400 mah icin biraz pahali geldi sanki ürün. 5600 mah 19-23 lira civari arasinda ama tabi ürünün kalitesini bilmiyorum
    http://www.turkuazstore.com/pratik-urunler-tv-urunleri-k-7/cesitli-pratik-urunler-k-2916/power-bank-yuksek-kapasiteli-tasinabilir-sarj-cihazi-5600-mah-u-25671.html

site sizinmi sürekli o sitenin reklamlarını veriyorsunuz

• arkadaşlar telefonun şarjı tamamlandı. %3 den başladı ve şu an %100 oldu. telefon pili 3000 ve telefon LG G2. şarj aletinde 4 ışık var ve 4.ye geçtikten sonra şarj işlemi tamamlandı. yani 3000 mahı şarj etmek için yaklasış 3300-3500 arası enerji harcamış gibi oldu. şarj aletinin tam kapasitesi takriben 4000 mah falan yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert6385 -- 20 Şubat 2015; 19:29:42 >
  • quote:

quote:

Yukarıda sırf trollerler sağa sola çekerler diye açıklama ekliyordum ki korktuğum başıma gelmiş.Forumda takip ederseniz sanalpazar indirimleri herkese geliyor.Evden çıkıp Bimleri gezmekten daha kolay oturduğunuz yerden indirim almak.Benimki sadece bir taktik ve kullanıcı yorumu.Ürünü kötülemiyorum sadece alamamış ,gidince stok bitmiş,ya da almakta kararsız kalanlara alternatif göstermek.Yoksa isteyen alsın kullasın kimsenin problemi değil.Konuyu dağıtmayalım.Powerbank arayan arkadaşlar böyle bir seçenekte var.İyi forumlar

sanalpazara üyeyim ama daha hiç indirim alamadım. çok alışverişim yok ama hiç yok da değil sonuçta. hem aldığınız ürün 50 lira olsa bile yine de kargo ücretiyle beraber %80 dalah pahalı bir ürün. karşılaştırmak yine garip oluyor.

Evet kargoyla beraber %83 daha pahalıya aldım ama kapasite olarak %136 daha fazla olan ürün almış oldum.Malzeme kalitesi ise güzel(diğeri kötü demiyorum xiaomi güzel diyorum).Polemik olmasın okuma yazması olan okur hangisi işine geliyorsa onu alır.İyi forumlar

• ben ipad adaptörüyle şarj ediyorum 6.30 saat oldu hala şarj oluyor
  • quote:

quote:

quote:

Evet kargoyla beraber %83 daha pahalıya aldım ama kapasite olarak %136 daha fazla olan ürün almış oldum.Malzeme kalitesi ise güzel(diğeri kötü demiyorum xiaomi güzel diyorum).Polemik olmasın okuma yazması olan okur hangisi işine geliyorsa onu alır.İyi forumlar

e 10400 mah'lık ürünle 4400lük ürünü karşılaştırmak zaten saçma. ben sandım ki 5200lük olanından aldınız. bi kere boyut farkı çok var. bunu cebe koyup taşıyabilirsiniz. ondan dolayı ilk karşılaştırmanız çok saçma olmuş.

• quote:

quote:

quote:

Tamam arkadaş alamayanlarla çok da üzülmesin DİE yazmış..o konuda haklisin kardeş..

• Hiç eline bile almayan adamlar yaZdı şöyle böyle diye, trollük yaptılar burda şimdi pişman olma zamanı onlarda :) 4400 ama sıradan4400 değil bu ürün çok büyük bi verimle çalışan bi ürün. Yani 5400lük alet 2500-3000 mah verirken bu alet 4400se 400 kayıpla 4000 mah veriyor
    Not:bugün ip5i tam, ip4si tam kalanla da ip5i %50 doldurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jessica albay -- 20 Şubat 2015; 19:28:24 >
  • Aldım öğlen sarja koydum 4 ışık daha dolmadı beklemedeyim babakalım nasil bir sey. Acil durumlarda kullanırım ama dandik gibi gözükmüyor

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.