Şimdi Ara

BİM - Taşınabilir Şarj Aleti (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
4
Favori
45.883
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce aldım ürün güzel, led ısıklı göstergesi ve feneri fena değil açtığmda 2ışık yanıyordu ağırlıgı boyutu tasıması vs gayet hoş.10000mAh almayı düşünen varsa boyutunu da göze alması gerekir.Bu ürün ergonomik yapısı, fiyatı caziptir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstadlar bende aldım şimdi siyahından bikaç sorum var;

1. İlk şarjı tamamen boşaltıp mı yaptınız yoksa direk taktınız mı ?

2. Ne kadar süre şarj edecez ?

3. Powerbankı usb dısında nasıl şarj edebiliriz fikri olan varmı ? o şarj adaptörü için olan yere fotograf makinesinin adaptörü felan olursa takalım mı ?

Teşekkürler..
  • Bende şimdi almaya gidiyorum.İnşallah bulurum.
  • Bende aldım sabah, iphone 5si kaç kere sarj eder ?

• Beyler cikis kac mA ? 1 mA ilemi 2A ilemi sarj ediyo teli

• quote:

Orijinalden alıntı: dumluc4

Beyler cikis kac mA ? 1 mA ilemi 2A ilemi sarj ediyo teli

1A
  • Ben iPad mini adaptörüyle şarj ediyorum.input 5v 1a yazıyor aypedinkide aynı adaptör

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @alonso35

Hocam ben alıp kontrol ettikten sonra hemen şarja taktım,kullanma kılavuzunda da gösteriyordu 5 saat dursun şarjda diye 5 saat bırakacağım ben birini lg g2 nin diğerinide 5s in adaptorüne takıp fişe taktım o şekilde şarj oluyorlar
  • evet ben siyahını almıştım ve ilk denemeyi yaptım.önce full şarjladım cihazı sonra telefona taktım.benim telefon bataryası 2000.telefonu tam şarj ettiğinde 2 ışık yanıyordu.3.sü yanıp sönüyordu.yani cihaz başarılı çıktı :D
  • arkadaşlar ürünü ben de aldım şuan 5 saat şarj olması gerektiği için şarj ediyorum. ürün malzeme kalitesinden benden tam notu aldı 30 tl bence bu ürün için uygun bi fiyat telefonum discovery 1800 mah pili var tam+yüzde 80 dolduracağını tahmin ediyorum ürünü kullanınca tekrar görüşlerimi bildireceğim bana kalırsa bulabilirseniz kaçırmayın derim
  • Oglen 12 de gittim yasadigim ilcede 5 tane bim var hepsinde bitmis bu ne arkadas herkwz bu urunu mu bekliyordu ilcede oturuyorum bide

• Bendeki cihazların birini sabah saat 11 de digerini de 11.30 da takmıştım şarja, dolmuşlar şuan şarj ihtiyacım yok boşta dururlarken ne kadar kayıp olacak onu merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

Powerbanklar telefon bataryasına zarar veriyor mu?

Bataryada 4G olmadığı için zarar verir. Bu saatten sonra da 4G siz harici şarj cihazı almak ölü yatırım olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Bataryada 4G olmadığı için zarar verir. Bu saatten sonra da 4G siz harici şarj cihazı almak ölü yatırım olur.

bataryada 4g mi var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

4g nedir hpcam ? Benim bildiğim 4g şebekeyle ilgili olan, bataryayla ilgili 4gyi ilkkez sizden duyuyorum.

Powerbankı bende uzun arayışlar sonunda buldum tokat niksar kavşağında fakülteye yakın olan bimden aldım. 4 tane vardı kaptım birini :D ama beklediğimden fazla ilgi var cihaza. Hak ediyorda 30 lirayı malzeme kalitesi güzel passthroug özelliğide var. Yani bi yandan cihazı şarj ederken bir yandanda telefonu şarj edebiliyoruz ben beğendim. Bulan kaçırmasın.

• xioami 10400 mah akar 70 lira aldiydim

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafaagungor

xiaomi alin rahat edin. dandik şeylere para vermeyin

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: mmmashm

Aynen fiyatı 19 lira olsa neyse 30lira vereceğine xiamomio alırım

Xiaomi

• ya herkes tutturmuş bir xiaomi. bu xiaomi'nin 4400 versiyonu kaç lira? diyelim aynı fiyat veya daha ucuz. daha pahalı da olabilir. ürünün faturası, garantisi var mı? elinize kaç günde ulaşıyor? adamlar 30 liraya güzel bir ürün satıyor, laf atmanın ne alemi var? hem dr, turkcell gibi şirketler de sattığına göre ben dandik bir ürün olduğuna katılmıyorum.
  • İyiye benziyor

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.