Şimdi Ara

BİM - Taşınabilir Şarj Aleti (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
4
Favori
45.882
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mert6385

quote:

Orijinalden alıntı: kalpazan07

quote:

quote:

Yukarıda sırf trollerler sağa sola çekerler diye açıklama ekliyordum ki korktuğum başıma gelmiş.Forumda takip ederseniz sanalpazar indirimleri herkese geliyor.Evden çıkıp Bimleri gezmekten daha kolay oturduğunuz yerden indirim almak.Benimki sadece bir taktik ve kullanıcı yorumu.Ürünü kötülemiyorum sadece alamamış ,gidince stok bitmiş,ya da almakta kararsız kalanlara alternatif göstermek.Yoksa isteyen alsın kullasın kimsenin problemi değil.Konuyu dağıtmayalım.Powerbank arayan arkadaşlar böyle bir seçenekte var.İyi forumlar

sanalpazara üyeyim ama daha hiç indirim alamadım. çok alışverişim yok ama hiç yok da değil sonuçta. hem aldığınız ürün 50 lira olsa bile yine de kargo ücretiyle beraber %80 dalah pahalı bir ürün. karşılaştırmak yine garip oluyor.

Evet kargoyla beraber %83 daha pahalıya aldım ama kapasite olarak %136 daha fazla olan ürün almış oldum.Malzeme kalitesi ise güzel(diğeri kötü demiyorum xiaomi güzel diyorum).Polemik olmasın okuma yazması olan okur hangisi işine geliyorsa onu alır.İyi forumlar

e 10400 mah'lık ürünle 4400lük ürünü karşılaştırmak zaten saçma. ben sandım ki 5200lük olanından aldınız. bi kere boyut farkı çok var. bunu cebe koyup taşıyabilirsiniz. ondan dolayı ilk karşılaştırmanız çok saçma olmuş.

Bir kere "saçma saçma" yazmak karşıdakinin fikrini aşağılamaktan başka birşey değil.Bim'in aletini almakta bana göre saçmadır ama saçma saçma yazmıyorum.Yukarıda hangi mesajımda bim'in aletini kötülemişim?Alternatif olarak yazdım bulamayan,alamayan,arayış içinde olup bu konudan gören arkadaşlara yardımcı olmak adına.

Gelelim karşılaştırmaya.Saçma olan en ufak bir noktası yok."Bim - Taşınabilir şarj aleti" konu başlığı ben size bilgisayar ups'i ya da jeneratör önermedim.Bu da taşınabilir şarj aleti.Kapasitesiyle beraber boyutu elbetteki büyük.1,96 boyum var bana büyük gelmiyor mesela.Bir başkasına gelebilir..Bu tercih meselesidir.Biz iki ürünüde yazarız isteyen büyük ve kapasitesi fazla olanı tercih eder isteyen küçük ve kapasitesi düşüğü.Bunun tercihi sizin değil konuyu okuyan diğer herkesindir.Sizle ben zaten tercihimizi yapmışız.

O yüzden "saçma,saçma" diye yaftalayacağınıza daha saygı çerçevesinde yapıcı yorum yapalım.Diğer mesajlarımda dediğim gibi polemik olmasın,zorla içine çekmeyin.

İyi forumlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yukarıda sırf trollerler sağa sola çekerler diye açıklama ekliyordum ki korktuğum başıma gelmiş.Forumda takip ederseniz sanalpazar indirimleri herkese geliyor.Evden çıkıp Bimleri gezmekten daha kolay oturduğunuz yerden indirim almak.Benimki sadece bir taktik ve kullanıcı yorumu.Ürünü kötülemiyorum sadece alamamış ,gidince stok bitmiş,ya da almakta kararsız kalanlara alternatif göstermek.Yoksa isteyen alsın kullasın kimsenin problemi değil.Konuyu dağıtmayalım.Powerbank arayan arkadaşlar böyle bir seçenekte var.İyi forumlar

sanalpazara üyeyim ama daha hiç indirim alamadım. çok alışverişim yok ama hiç yok da değil sonuçta. hem aldığınız ürün 50 lira olsa bile yine de kargo ücretiyle beraber %80 dalah pahalı bir ürün. karşılaştırmak yine garip oluyor.

Evet kargoyla beraber %83 daha pahalıya aldım ama kapasite olarak %136 daha fazla olan ürün almış oldum.Malzeme kalitesi ise güzel(diğeri kötü demiyorum xiaomi güzel diyorum).Polemik olmasın okuma yazması olan okur hangisi işine geliyorsa onu alır.İyi forumlar

e 10400 mah'lık ürünle 4400lük ürünü karşılaştırmak zaten saçma. ben sandım ki 5200lük olanından aldınız. bi kere boyut farkı çok var. bunu cebe koyup taşıyabilirsiniz. ondan dolayı ilk karşılaştırmanız çok saçma olmuş.

Bir kere "saçma saçma" yazmak karşıdakinin fikrini aşağılamaktan başka birşey değil.Bim'in aletini almakta bana göre saçmadır ama saçma saçma yazmıyorum.Yukarıda hangi mesajımda bim'in aletini kötülemişim?Alternatif olarak yazdım bulamayan,alamayan,arayış içinde olup bu konudan gören arkadaşlara yardımcı olmak adına.

Gelelim karşılaştırmaya.Saçma olan en ufak bir noktası yok."Bim - Taşınabilir şarj aleti" konu başlığı ben size bilgisayar ups'i ya da jeneratör önermedim.Bu da taşınabilir şarj aleti.Kapasitesiyle beraber boyutu elbetteki büyük.1,96 boyum var bana büyük gelmiyor mesela.Bir başkasına gelebilir..Bu tercih meselesidir.Biz iki ürünüde yazarız isteyen büyük ve kapasitesi fazla olanı tercih eder isteyen küçük ve kapasitesi düşüğü.Bunun tercihi sizin değil konuyu okuyan diğer herkesindir.Sizle ben zaten tercihimizi yapmışız.

O yüzden "saçma,saçma" diye yaftalayacağınıza daha saygı çerçevesinde yapıcı yorum yapalım.Diğer mesajlarımda dediğim gibi polemik olmasın,zorla içine çekmeyin.

İyi forumlar

demişsiniz ya başlık taşınabilir şarj cihazı diye, "o zaman lg g2 mini" sayfasına ben gidip "iphone6+ daha iyi, ben iphone6+ öneririm" yazsam mantıklı olur mu? sonuçta ikisi de cep telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert6385 -- 20 Şubat 2015; 19:41:25 >

• Arkadaslar bugun 3 bimi dolastım hicbirinde bulamadım.
    Bulamadım diye bianlık sinirle gittim 75 tl ye bunu aldım. 5200 mah. Lg g2 im var. Henuz denemedim. Bu gece sarja koyup yarin deniyecem.

BİM - Taşınabilir Şarj Aleti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dumluc4 kullanıcısına yanıt
    güle güle kullanın
  • quote:

güle güle kullanın

Sağolun hocam

• Xiaomi reklam vermis herhalde.Bim'in urunu beni tatmin etti.4000 mah civari kapasite alacagimi dusunuyorum.30 liraya gayet uygun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 Bim dolaştım bulamadım. Yılın en çok satan taşınabilir şarj cihazı olmuş anlaşılan. Benim zaten xiaomi var ama siyahlılar Yeşilli olanın tipi çok hoşuma girmişti.

• Bataryanın içine hava felan üfler , köprü altı firmalardan uzak durun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDivision

Bataryanın içine hava felan üfler , köprü altı firmalardan uzak durun.

Aleti arkadaşım d&r dan almıştı 50 tl ye. Cihaz kaliteli plastiği 5 liralık plastik değil sağlam duruyor. Ürün mediamarkt , teknosa , d&r gibi yerlerde satılıyor. Aynı firmanın kulaklıklarıda satılıyor. Kısaca ürün adi çin malı ürünlerden değil ve çin malı ürünler gibi 10000mah yazılıp 6000mah çıkmıyor. Gerçekten 4400 ufak bir kayıpla ( çoğu üründe oluyor ) 4200 mah civarındadır. İphone 6 yı 2 kere fullüyor ve alette 4 ışık var bu 4 ışıktan birisi hala yanıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipad şarj aleti ile 7 saatte şarj ettim.acaba 5 saatte şarj edenler ne kullandı?

şimdide iphone 5 imi kaç sefer şarj edecek ona bakacam
  • Alanlar detaylı anlatırlarsa sevinirim.

(Detaylı anlatacak olursa, mesajımı alıntılarsa sevinirim.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taha.

Alanlar detaylı anlatırlarsa sevinirim.

Malzeme kalitesi konusunda beni memnun etti,beklediğimden iyi.4000 civarı aktif kullanım verecek gibi duruyor.Normal bir değer.Sürekli Xiaomi falan yazan arkadaşlara bakmamak lazım.30 liraya daha iyisini göstersinler alalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzyken

ipad şarj aleti ile 7 saatte şarj ettim.acaba 5 saatte şarj edenler ne kullandı?

şimdide iphone 5 imi kaç sefer şarj edecek ona bakacam

Benim 2 3 saat arasi bir sey surdu. Lg g2 nin sarj aletiyle sarj ettim. 2A lik bi sarj aleti

• 30 tl vermek istemeyenlere 25 tlye Remax 3200 tavsiye ederim..Hem 3200 mah gerçek değeri var hemde 1.5 A ile hızlı şarj ediyor..N11 den sallamatikle 15 tlye aldım..

• Arkadaslar aldım ..2 diş şarj ile geldi..3 saattir sarjda 3 ışık yanıp dönüyordu..simdi sabit yanıyor 4.ışık yanmiyor normal mi sizce.3saat oldu ve 4.ışık hic yanmadi..

• quote:

Orijinalden alıntı: ergoben

Arkadaslar aldım ..2 diş şarj ile geldi..3 saattir sarjda 3 ışık yanıp dönüyordu..simdi sabit yanıyor 4.ışık yanmiyor normal mi sizce.3saat oldu ve 4.ışık hic yanmadi..

Çok normal. Çünkü kullanım kılavuzunda ilk kullanımdan önce 5 saat şarj edin yazıyor :)
  • Kapasitesi ve ergonomisine göre 30 tl olması ilk bakışta uygunmuş gibi gelebilir lakin dh takipçileri ve özellikle sıcak fırsat müzmünleri için durum öyle değil. Zira ben de forumda biraz araştırma yaptıktan sonra orjinal Xiaomi 10400 almaya karar verdim ve aldım 3 gün önce. Gittigidiyordan çekle 52,5 liraya mal oldu beleş kargoyla. G3 telefonumu üç tam ve bir yarım şarj ediyor.
    Özet; 4400 mah 30 tl = çok soğuk 😀😁

• quote:

Arkadaslar aldım ..2 diş şarj ile geldi..3 saattir sarjda 3 ışık yanıp dönüyordu..simdi sabit yanıyor 4.ışık yanmiyor normal mi sizce.3saat oldu ve 4.ışık hic yanmadi..

Tamamen dolunca 4 ışıkta sabit yanıyor. 3 ışık sabit yanıyor olması ilginç.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagrigal

quote:

Çok normal. Çünkü kullanım kılavuzunda ilk kullanımdan önce 5 saat şarj edin yazıyor :)

Yanıp sönen 3.ışık neden 4.yakmadan sabit yanar oldu..şarj oluyomu anlamiyom..

• quote:

Orijinalden alıntı: WhiteMamba

quote:

Orijinalden alıntı: Taha.

Alanlar detaylı anlatırlarsa sevinirim.

Malzeme kalitesi konusunda beni memnun etti,beklediğimden iyi.4000 civarı aktif kullanım verecek gibi duruyor.Normal bir değer.Sürekli Xiaomi falan yazan arkadaşlara bakmamak lazım.30 liraya daha iyisini göstersinler alalım.

Sağolun hocam
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.