Şimdi Ara

Bim Xbox 360 279 tl (bitti) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
7
Favori
64.217
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7 tane bim gezdim hiçbirinde yok. istanbulda denk gelen varsa haber verirse sevinirim
  • 279 liraya oyun konsolu var daha almayın diyenler var :D sanki 1500 liraya satılan ps4 lerin oyunları çok ucuz. Sadece ve sadece FIFA oynamak için bile alınır, kaldı ki internete de giriyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eger kirilabiliyorsa mukemmel fiyat,hayirli olsun

• Istanbulda bulanlar bilgi verebilirmi

• Cihazı iptv olarak kullanma şansımız var mı acaba? Bı konuda bilgisi olan arkadaş var mı?

• Valla yardımcı olabilen biri varsa çok iyi olur güzelim fırsatı kaçırdık

• 2010 yada 2011 başlarıydı, freezone'lu olarak 199 TL ye wii almıştım, iyi ki de almışım şimdi evdeki 2 keratayla beraber oyunuyoruz çok da keyif alıyoruz, yıl olmuş 2017, kenarı koyup koymamak sizin elinizde yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasoci

2010 yada 2011 başlarıydı, freezone'lu olarak 199 TL ye wii almıştım, iyi ki de almışım şimdi evdeki 2 keratayla beraber oyunuyoruz çok da keyif alıyoruz, yıl olmuş 2017, kenarı koyup koymamak sizin elinizde yani :)

Wii hala benim televizyonada bağlı hd içi full oyun dolu caavar gibi oynamaya devam eşimle çocukla Ama evde wii-oyun full pc-psp olduğu halde 279 TL'ye xbox alınırmı diye düşünmedim değil iyiki izmirde yok
  • sabbra kullanıcısına yanıt
    Beyler siz adama güvenene kadar Ürün bitti bizimki de kargoya verildi şu an

• Bulunduğunuz şehirde Bim'lerde görürseniz yüksek fiyattan mağaza sorumlusu o da olmadı bölge sorumlusuna ulaşın ve bu fiyattan satıldığını söyleyin. Yardımcı olurlar.
  • Ürün yokmu şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabbra

quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Hocam bana da ayırsana bir tane, bugün yarın netleştiririm para durumunu.

Hocam bitti ne yazık ki

teşekkürler sayenizde ürünü aldık.arkadaş kargoyada vermiş.kargo ücretini bile daha uyguna getirmek icin alan arkadas telefon uygulamasını indirtti %50 indirim koduyla kargo 14 tl ye geldi.1110 km mesafede sanırım c.tesi elimizde olur.

yardım icin tekrar tesekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

quote:

Orijinalden alıntı: hasoci

2010 yada 2011 başlarıydı, freezone'lu olarak 199 TL ye wii almıştım, iyi ki de almışım şimdi evdeki 2 keratayla beraber oyunuyoruz çok da keyif alıyoruz, yıl olmuş 2017, kenarı koyup koymamak sizin elinizde yani :)

Wii hala benim televizyonada bağlı hd içi full oyun dolu caavar gibi oynamaya devam eşimle çocukla Ama evde wii-oyun full pc-psp olduğu halde 279 TL'ye xbox alınırmı diye düşünmedim değil iyiki izmirde yok

ben de aşdım o wii den :) ama bir türlü ilaçlamaya fırsat olmadı. yeğenlere verdim mario oynuyorlr sadece garipler.

bunun güncel ilaçlama şeklini bilen yada yardımcı olabilecek var mıdır ?

• arkadaşlar xbox live gold yazıyor altta o ne demek?
    ücretsiz birşeyler mi verecek?
    yabancıyım xbox a maruz görün
  • olm şu fırsatları içinizde değerlendirin. burası ölü mekan her şeyin içine ediyorlar.
  • İstanbul avrupa yakası gören duyan var mı ?
  • m.fth kullanıcısına yanıt
    Kavşağın kenarında açılan yerden bugün mü aldınız hocam

• drdogan79 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam balaç yolunda dörtyolun köşesinde 325 tlydi canikten gittim boş dönmeyeyim dedim o kadar gitmişken :)

• sabbra kullanıcısına yanıt
    Hadi yav, bizim ufaklığa bir sorayım dediydim ama

Başka satabilecek veya da benim yerime alabilecek arkadaş var mı?

• Izmir'de Torbali, Menderes ve Cigli gibi daha uzaktaki subelerde stok goren var mi?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.