Şimdi Ara

Bim Xbox 360 279 tl (bitti) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
7
Favori
64.213
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: K@TiP

Valla arkadaşlar benim kardeşim Erzurum Kış Olimpiyatlarında görevli olduğundan fırsattan istifade dün akşam dedim git al bi tane, o da bugün gitmiş gittiğinde resimdeki stok aynen duruyormuş ama içeriye çevik kuvvet polisleri dalmış 3'er 5'er yağmalamış adamlar :D Allah tan benim birader 2 tane almış ve en son 1 tane kalınca gitmiş onu da almış, yani 1 tanesini ben kullanacağım,

2 tanesini satacağım.
    Tek tek almak isterseniz kargo benden 400 liradan,
    İkisini birden almak isterseniz yine kargo benden 735 TL ye satarım (:

bana özel mesaj atsın bu teklifime göre almak isteyenler.

Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok...

Ayıp arkadaşım, aldın madem git sahibindende falan sat, gelipte şuraya 400 demek yakışık almıyor...

• Amerika'da ailesiyle yaşayan asgari ücretli bir kişi, bir aylık çalışmasıyla bunları alabiliyor.Bizler için üzülüyorum vallahiİnşallah bir gün bizde bu şekil bir alım gücüne sahip oluruz
    xbox one 1tb $ 265 15
    https://www.amazon.com/Xbox-One-1TB-Console-Clancys-Division/dp/B01AHZUEQC/ref=sr_1_7?s=videogames&ie=UTF8&qid=1487172078&sr=1-7&keywords=xbox+one
    49 inç lg 4k tv$597.00
    https://www.amazon.com/LG-Electronics-49UH6100-49-Inch-Ultra/dp/B01CF07ML2/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1487172169&sr=8-1&keywords=lg+49

• Fiyat cidden süper keşke istanbuldaki mağzalara felan gelse arkadaş, inşallah önümüzdeki bir kaç gün içinde bi süpriz olurda görürüz. Hani şimdi ulan eski nesil konsolu (ps3 ve xbox 360) alıp napcan diyenlere, 500 gb hdd nerden baksan 100 tl kolu nerden baksan 100 alsan her türlü sen karlı çıkıyorsun. Bu arda arkadaşlarda sormuşlar bu model kırılıyor mu felan diye, evet arkadaşlar rgh denen chip ile kırılıyor. Eğer kırdırmak istiyorsanız konsolcu birinde 100 tl'ye felan yapalar. Zatende kırdırın bana kalırsa xbox'sın piyasası türkiyede yok, sıfır oyunlar pahalı ikinci eldede adam akıllı bir şey çıkmaz.
  • Denizli 2 bir baktım yok sırf maç yapmak Netflix için alacaktım ama bulamadım :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baltali Ilah

quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

erzurumda xbox ne abi istanbula getirsenize şunları

yatirimci olsam bu yorumdan sonra sirf ib*neligine dogu bolgesine yatirim yaparim ,sonrada vay efendim ulke niye gelismiyor ,Turkiye sadece 15 milyon metropol hayraninin yasadigi sehirden ibaret degil.

İşte bu yüzden yatırımcı değilsin.

• bizim buradakinde 499 liradan 449 liraya düşmüş. bu akşam gördüm bir adet kalmıştı. 279 liralık bu konuyu gördüğüm için pek sıcak gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: t-genc

Izmir'de Torbali, Menderes ve Cigli gibi daha uzaktaki subelerde stok goren var mi?

İzmir / Pınarbaşı 2 tane Bim e gittim yok, haberleri de yok

• Durduk yerde oyun konsolu alasım geldi sayenizde :D İstanbul'da da satarlar mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: begamermc

Fiyat cidden süper keşke istanbuldaki mağzalara felan gelse arkadaş, inşallah önümüzdeki bir kaç gün içinde bi süpriz olurda görürüz. Hani şimdi ulan eski nesil konsolu (ps3 ve xbox 360) alıp napcan diyenlere, 500 gb hdd nerden baksan 100 tl kolu nerden baksan 100 alsan her türlü sen karlı çıkıyorsun. Bu arda arkadaşlarda sormuşlar bu model kırılıyor mu felan diye, evet arkadaşlar rgh denen chip ile kırılıyor. Eğer kırdırmak istiyorsanız konsolcu birinde 100 tl'ye felan yapalar. Zatende kırdırın bana kalırsa xbox'sın piyasası türkiyede yok, sıfır oyunlar pahalı ikinci eldede adam akıllı bir şey çıkmaz.

Kiriliyor diyen tek sizsiniz bu modele oldugundan eminmisin ?

• virtue28 kullanıcısına yanıt
    Hocam 2014 6. Ay öncesi üretimse kırılıyor yoksa kırılmıyor

• Arkadaşlar çorumda 449 kimse almamış düşerse konu açacağım ama haftasonuna gelmezse yardım edemem. Yada akşama alabildiğim kadar alırım

• Erzurum da olan biri olarak alamadım iyimi
    Bir kere artısını görecektik buranın oda nasip değilmiş
    Bir mağazada sanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qweojkl

quote:

Orijinalden alıntı: K@TiP

Valla arkadaşlar benim kardeşim Erzurum Kış Olimpiyatlarında görevli olduğundan fırsattan istifade dün akşam dedim git al bi tane, o da bugün gitmiş gittiğinde resimdeki stok aynen duruyormuş ama içeriye çevik kuvvet polisleri dalmış 3'er 5'er yağmalamış adamlar :D Allah tan benim birader 2 tane almış ve en son 1 tane kalınca gitmiş onu da almış, yani 1 tanesini ben kullanacağım,

2 tanesini satacağım.
    Tek tek almak isterseniz kargo benden 400 liradan,
    İkisini birden almak isterseniz yine kargo benden 735 TL ye satarım (:

bana özel mesaj atsın bu teklifime göre almak isteyenler.

Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok...

Ayıp arkadaşım, aldın madem git sahibindende falan sat, gelipte şuraya 400 demek yakışık almıyor...

ben ettim de mesajlarım dahil adamın mesajlarını kaldırmışlar :D

• Erzurum kadar olmasada buda sıcak Gaziantep olanlar ve yakınları olanlar düşünebilir 17 sinde cuma günü satışa çıkacak

https://forum.donanimhaber.com/bim-x-box-349-00-lira-gaziantep--124060074

• The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    erzurum davar kovalasın canım. Ne işleri var xboxla. Senin gibi istanbul bebeleri oynasın tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VyS1994

quote:

Orijinalden alıntı: sfr+10

istanbul arnavutköydeyim gidip birkaç bim gezeyim bakayım varmı yokmu diye

Buldun mu hocam arnavutkoyde

yok hocam çıkışta 4 tane daha gezdim toplamda 11 tane bim gezdim hiçbirinde yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

quote:

Fiyat cidden süper keşke istanbuldaki mağzalara felan gelse arkadaş, inşallah önümüzdeki bir kaç gün içinde bi süpriz olurda görürüz. Hani şimdi ulan eski nesil konsolu (ps3 ve xbox 360) alıp napcan diyenlere, 500 gb hdd nerden baksan 100 tl kolu nerden baksan 100 alsan her türlü sen karlı çıkıyorsun. Bu arda arkadaşlarda sormuşlar bu model kırılıyor mu felan diye, evet arkadaşlar rgh denen chip ile kırılıyor. Eğer kırdırmak istiyorsanız konsolcu birinde 100 tl'ye felan yapalar. Zatende kırdırın bana kalırsa xbox'sın piyasası türkiyede yok, sıfır oyunlar pahalı ikinci eldede adam akıllı bir şey çıkmaz.

Xbox 360 e modeli diye geçen bu son kasayı kırıp satanlar bile var,https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-xbox360kirdirilmis-35oyunlu-390527641/detay hatta ikinci el kırık satan var. Sadece fw denilen, kopya dvd çalışta yöntemi bu seriyi geçtim ilk serilerin bile bazılarında çalışmıyordu. Ama jtag yada rgh donanımsa olarak, çip bağlınarak yapılan kırma yöntemi, her xbox 360 modeline uygundur, ha harci ha dahili hdd üzerinden istediğiniz gibi kopya oyun oynarsınız.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

quote:

Xbox 360 e modeli diye geçen bu son kasayı kırıp satanlar bile var,https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-xbox360kirdirilmis-35oyunlu-390527641/detay hatta ikinci el kırık satan var. Sadece fw denilen, kopya dvd çalışta yöntemi bu seriyi geçtim ilk serilerin bile bazılarında çalışmıyordu. Ama jtag yada rgh donanımsa olarak, çip bağlınarak yapılan kırma yöntemi, her xbox 360 modeline uygundur, ha harci ha dahili hdd üzerinden istediğiniz gibi kopya oyun oynarsınız.

hocam bu ürün bizimkiyle aynı mı emin misiniz?

• begamermc kullanıcısına yanıt
    Hocam 2014 6. Ay öncesi üretimler kırılabilir jtag ile fw zaten son ürünlere olmuyo yanlış bilgi vermeyelim. Bu cihazlar 2015 sonrası kırılamaz

• Bunlar kesin gümrükte takılmış geri de gönderilmemiş aletler.
    Başka türlü bu fiyata satabilmelerinin açıklaması yok :=) , ha niye sadece Erzurum derseniz onu bilemem , Bim yöneticilerine sormak lazım.

Bu arada xbox store da çoğu oyunu TL üzerinden satıyor Microsoft.Bazı oyunların fiyatı gayet güzel.Mesela benim ilgilendiğim Rocksmith 2014 40tl.
    Tüm ülkeler içindeki xbox storelarda en düşük fiyatlardan birisi.İkinci güzellik de xbox 360 oyunları xbox one oyunlarına göre baya uygun fiyatlı xbox storeda.

Xbox live üyeliği de alırsanız , aylık gelen beleş oyunların yanında , her hafta Microsoftun seçtiği bazı oyunlarda güzel indirimler oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_Soul -- 15 Şubat 2017; 20:47:44 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.