Şimdi Ara

Bim Xbox 360 279 tl (bitti) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
7
Favori
64.213
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adana ptt evlerindeki bimde bi ara vardı. 499 liraydi. Belki hala duruyodur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlksnrr

quote:

Orijinalden alıntı: Baltali Ilah

quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

erzurumda xbox ne abi istanbula getirsenize şunları

yatirimci olsam bu yorumdan sonra sirf ib*neligine dogu bolgesine yatirim yaparim ,sonrada vay efendim ulke niye gelismiyor ,Turkiye sadece 15 milyon metropol hayraninin yasadigi sehirden ibaret degil.

İşte bu yüzden yatırımcı değilsin.

allahalla bak sen ,ben bunu dusunmemistim ,senin kafa calisiyor harbi.. beyin bedava malum gel seni alayim ise .

• quote:

Orijinalden alıntı: AshtonKutcher

Amerika'da ailesiyle yaşayan asgari ücretli bir kişi, bir aylık çalışmasıyla bunları alabiliyor.Bizler için üzülüyorum vallahiİnşallah bir gün bizde bu şekil bir alım gücüne sahip oluruz
    xbox one 1tb $ 265 15
    https://www.amazon.com/Xbox-One-1TB-Console-Clancys-Division/dp/B01AHZUEQC/ref=sr_1_7?s=videogames&ie=UTF8&qid=1487172078&sr=1-7&keywords=xbox+one
    49 inç lg 4k tv$597.00
    https://www.amazon.com/LG-Electronics-49UH6100-49-Inch-Ultra/dp/B01CF07ML2/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1487172169&sr=8-1&keywords=lg+49

yav he he o aile ,kira parasini veya mortgage'ini ,veya bilmem ne faturasini ,veya karinini doguracak parayi gokten topluyor ,maasini ise elektronige yatiriyor

• Denizlide bulan varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amasya'da gördüm 449 tl idi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadjimurat

Denizlide bulan varmı

Açılışa özel kampanya var muhtemelen. Denizli'de gördüklerim hep 499 idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baltali Ilah

quote:

Orijinalden alıntı: AshtonKutcher

Amerika'da ailesiyle yaşayan asgari ücretli bir kişi, bir aylık çalışmasıyla bunları alabiliyor.Bizler için üzülüyorum vallahiİnşallah bir gün bizde bu şekil bir alım gücüne sahip oluruz
    xbox one 1tb $ 265 15 https://www.amazon.com/Xbox-One-1TB-Console-Clancys-Division/dp/B01AHZUEQC/ref=sr_1_7?s=videogames&ie=UTF8&qid=1487172078&sr=1-7&keywords=xbox+one
    49 inç lg 4k tv$597.00 https://www.amazon.com/LG-Electronics-49UH6100-49-Inch-Ultra/dp/B01CF07ML2/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1487172169&sr=8-1&keywords=lg+49

yav he he o aile ,kira parasini veya mortgage'ini ,veya bilmem ne faturasini ,veya karinini doguracak parayi gokten topluyor ,maasini ise elektronige yatiriyor

Anlaşılan anlama güçlüğün var.
    <<ailesiyle yaşayan asgari ücretli>> yazıyor yukarıda.

Hemde bırak bu tür eziklikleri.Mortgagemiş faturaymış karnini doyuracak paraymış....Sanki Türkiye'de bunlar ücretsiz.
    Ne kadar kötülersen kötüle ,oradaki insanlar bizlerden daha iyi hayat yaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AshtonKutcher -- 15 Şubat 2017; 20:35:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ayfirat

erzurum davar kovalasın canım. Ne işleri var xboxla. Senin gibi istanbul bebeleri oynasın tabi.

çok haklısın dostum erzurum'a atari falan yeter ne xbox'u
  • Resmen bedava ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertugrulds

Adana ptt evlerindeki bimde bi ara vardı. 499 liraydi. Belki hala duruyodur.

normal fiyatı 400 zaten

• İstanbul'da var mı?

• sıcak fırsatlardan nefret ediyorum.buradaki ölücüler her zaman kampanyaları mahvediyor.pizza kampanyası oldu adam 10-20 tane alıp alıp yemedigini cope atıyordu.kampanya iptal oldu.burger king sos kampanyası yaptı bunlar bug buldu yine ihtiyacı olmayan aldı.iptal oldu.adamin biri atı olmadığı halde at bakım seti aldı ya.çek kupon birleştirerek site iflas ettirdi bunlar.10 yıllık konsoldan bile al sat yaparak kâr etmeye çalışıyorlar.yahu 11 tane neden aliyorsun arkadaşım? ayip değil mi? bu konsolu hayatında hiç konsolu olmayan adam alir zaten.10 yıllık ON! yok adam onu sahibinden e 400 den koyacak

• Adam 11 tane kendine almadı forumdan arkadaşlara aldı biriside benin hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: acu540

Adam 11 tane kendine almadı forumdan arkadaşlara aldı biriside benin hocam

Fark etmez ustte de biri 3 tane almış 400 den satıyordu.ayip ediyorsun dediğimde pm den beni tehdit etti

• Hala açık mı mekan bilen var mı?

Edit: Birde adresi verebilecek varsa çok makbule geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MPT-76 -- 15 Şubat 2017; 21:18:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_dpu

Üründen bayagi bir mevcut forumdan iki arkadasa aldım yarın kargolanacak almak isteyen varsa pm den tel no alıp yarın için ogleye kadar siparis verebilir alabilirim ayrıca mağaza elemanın söylediği reyondakilerin hepsinin bir kişi tarafından alınacağını fakat depoda yine olduğunu yarına kalabileceğini söyledi bilginiz olsun

dostum bulabilir miyiz xbox ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

quote:

Orijinalden alıntı: hadjimurat

Denizlide bulan varmı

Açılışa özel kampanya var muhtemelen. Denizli'de gördüklerim hep 499 idi.

Denizlide 3 bim gezdim cihaz bulamadım :/

• Avrupa'da millet Ps4 VR kuyruğunda, biz de burda 10 yıllık tedavülden kalkmış Xbox kuyruğundayız. Kaldı ki onu bile alamadık bitirmişler :D

• Halen satışta var mı ? Varsa alabilecek var mı ?
  • ulan yine kaçırdık iyimi ps2 devam :D
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.