Şimdi Ara

Bim Xbox 360 279 tl (bitti) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
7
Favori
64.213
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam isteyen olursa diye yazdım istemeyenler cevap yazıyor. Durum budur zorla satmıyorum kimseye saf da demedim. Bu da kaçırıp almak isteycek bir arkadaşın işine yaraya bilir yaramzsa da almaz zaten. Bim Zaten Antepte 350 den verecekmiş. Konuya yazmışım Çorumdan böyle bir fırsat olursa yardım ederim diye. Çok zekisin vs yorum yapmanın mantığı nedir.
  • congenial_boy C kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/xbox360-kapali-kutusunda-500gb-slim--124074485

burda arkadaş satıyor kaçıran varsa
  • Sanirim bende satacagim. Arkadasa aldirmistik 30 tl fark ve kargoya. Hanim icin kineckt olmasi gerekiyor yoksa bunu oynamaz.

Suanlik nakit sikintim var kineckt isi zor gibi. Almak isteyenler varsa iletisime gecsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakında 2.elde ilanlarda çıkar;
    Aldım bana göre değil, paraya ihtiyacım var. Damdan düştüm kollarım kırıldı satamk zorundayım der..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2yumurta1sucuk

Yakında 2.elde ilanlarda çıkar;
    Aldım bana göre değil, paraya ihtiyacım var. Damdan düştüm kollarım kırıldı satamk zorundayım der..

Bir tane aldik, fiyati abartmadikca isteyen satar. Sen erken goremediysen yada almayi dusunmediysen biz ne yapalim.

• quote:

Orijinalden alıntı: acu540

hocam isteyen olursa diye yazdım istemeyenler cevap yazıyor. Durum budur zorla satmıyorum kimseye saf da demedim. Bu da kaçırıp almak isteycek bir arkadaşın işine yaraya bilir yaramzsa da almaz zaten. Bim Zaten Antepte 350 den verecekmiş. Konuya yazmışım Çorumdan böyle bir fırsat olursa yardım ederim diye. Çok zekisin vs yorum yapmanın mantığı nedir.

antepte 350 falan olmayacak, yanlışlık olmasın. mağazaya özel.
  • Bu cihazların garanti durumu nasıl oluyor arkadaşlar? Verilen fişle mi işlem yapılıyor, nasıl bir yol izleniyor? Microsoft Türkiye garantili miydi cihazlar?
  • akhtar kullanıcısına yanıt
    tamam işte hocam herkes size pm çakar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

Sanirim bende satacagim. Arkadasa aldirmistik 30 tl fark ve kargoya. Hanim icin kineckt olmasi gerekiyor yoksa bunu oynamaz.

Suanlik nakit sikintim var kineckt isi zor gibi. Almak isteyenler varsa iletisime gecsin.

Hocam mrb pm attım

• http://www.hepsiburada.com/crysis-3-hunter-edition-turkce-xbox-360-pm-oyunarl050343

orjinal oyun arayan varsa bir sıcak fırsatta ben sunayım o zaman hepsiburadanın yarı fiyatına satarım , hep bir xbox 360 ım olur diye saklamıştım
  • erzurumdan alıp kargolayan arkadaşa teşekkür ediyorum kargo erzurumdan kocaeli/gölcük ' e 2 günde geldi, gelmesini geçtim yurt içi kargo paketi teslim bile etti , bir dünya rekoru kırdılar kendi çapların da şaşkınlık içerisindeyim
  • Bim magazasımda gördüm bugün 350 tl ama almadım

• ellekem kullanıcısına yanıt
    Hangi semt?
  • beyler çorumda varmış bir tane 350 tlden
  • Konya'da alabileceğimiz bir yer var mı acaba?
  • Sahibindende 500e koymuslar hemen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • IamxMSFT kullanıcısına yanıt
    500e zaten birçok sitede satılıyor, oradan 500e alan safın önde gidenidir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayatgezi

500e zaten birçok sitede satılıyor, oradan 500e alan safın önde gidenidir :)

Safin one gideni degil safin en safi...

Hayir adam yeni acmis yani ayni paket

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Forza horizon 2 oynamayacak kodunu satmayı düşünen var mı?

• MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Adanada mağazaya özel.sanırım

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.