Şimdi Ara

Bim Xbox 360 279 tl (bitti) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
7
Favori
64.213
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mağazanın afişinde ve kataloglarında var mı hocam peki? Bizim burayada geldi diyorlar bana vermediler şikayet ettim "mağazada öyle bir ürün gözükmüyor zaten" diyip geçiştirdiler.
  • Tekrar yaayım alamayan var ise çorumda bir bimde 350 tl demişler fiyatına duruma göre isteyen olursa gidip alırım fişinide veririm sıkıntı yapmayın
  • LuckySlevin kullanıcısına yanıt
    ne kadar eder hocam
  • acu540 A kullanıcısına yanıt
    Hocam yani bilmiyorum ben de ama oynamak istediğim bir oyun belki bu tarz oyunları sevmeyen bir arkadaş falan vardır uygun fiyata satar g2a gibi sitelerde 60 ₺ falan sanırım@acu540

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu versiyona jtag ve ftw filan atılıyor mu

• MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Sizin orası hangi mağaza bu dediğim fiyat mağazaya özeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

Bu cihazların garanti durumu nasıl oluyor arkadaşlar? Verilen fişle mi işlem yapılıyor, nasıl bir yol izleniyor? Microsoft Türkiye garantili miydi cihazlar?

Yardımcı olur musunuz arkadaşlar?
  • Arkadaşlar üründen ekstra alıp satmak isteyen varsa pm lerinizi bekliyorum.

• ellekem kullanıcısına yanıt
    Hocam istanbul şirinevlerde dediğim bu olay. afişlerde ve dağıttıkları broşürlerde xbox yazmıyor diye kendilerini savunuyorlar getirmedik diyorlar işte. Sizinkilerde yazıyor muydu yazmıyorsa kendimi savunacağım çünkü. Haksızlık resmen adam alıp eşe dosta dağıtmış resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrT4ngo

Bu versiyona jtag ve ftw filan atılıyor mu

Hayir

• Erzurum'a alan arkadaş konsol'u yolladı, 1TL bile fazla istemedi hatta en ucuz ptt kargo ile 13TL'ye yolladı ve cihaz öğlen elime geçti. Adam yılların üyesi kâr düşünmeden alabilirim isteyene diye mesaj attı konuya, yeni üyenin biri geldi adama dolandırıcı muamelesi yaptı. Hâlâ konuyu okuyorsa kapağı Erzurum'a gidip takabilir!

• quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

Hayir

işe yaramaz o zaman
  • Bunlarin icinden kol ve oyun kodu cikmama ihtimali nedir , Bimin kullanilmis veya eksik aparatli urun satma gibi bir durumu olabilir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Mağazaya özel olur bazı ürünlerde indir olur. Benım dedıgım mağaza açılalı 1 ay olmuş o yüzden müşteri arttırmak için bütün elde kalanlar o mağazada toplanmış indirimle satılması için

Yani sizin baktığınız normal mağazalarda yoktur çünkü belli süreden sonra eldeki mallar mağazadan toplanır ya depoya kaldırılır ya da açılış vs kampanya mağazasında toplanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellekem -- 18 Şubat 2017; 11:50:43 >
  • Yararlanamayan arkadaşlara belki yardımı olur diye iki tane bim'e gittim bu gün. Bilkent gittiğim bim'e son kalan ürünü geçen hafta 449 TL'ye satmışlar, elimizde 1 tane kaldı merkezle görüşüp 50 Tl indirim ile sattık dedi. Diğer bim'e arayıp sordu, haberleri bile yok stoklarından depoya baktılar. Bir tane varmış o da standart satış fiyatı 499 Tl dediler. Yani arkadaşlar hali hazırda olan bim'leri boş yere gelmesinler.

Yukarıda bir arkadaş sormuş, benim cihazda Forma Horozun 2 kodu çıktı ama cihazı henüz deneyemedim

• quote:

quote:

quote:

Hayir

işe yaramaz o zaman

2. elden yada oyun değişim kardeşlik konularından uygun fiyata oyun bulanlara hitap ediyor aslında eski konsol olduğu için oyunları ucuza temin edilebilir. Bu fiyata evinde konsol olmayana bedava

• westberlin kullanıcısına yanıt
    Hocam o üye hala satıyor mudur ?

Edit: Satan varsa pm atabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shonen Jump -- 18 Şubat 2017; 22:43:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

quote:

quote:

quote:

Hayir

işe yaramaz o zaman

2. elden yada oyun değişim kardeşlik konularından uygun fiyata oyun bulanlara hitap ediyor aslında eski konsol olduğu için oyunları ucuza temin edilebilir. Bu fiyata evinde konsol olmayana bedava

Ben pc oyuncusuyumda çok başında duracağımdan değil. Hali hazırda TV nin altında olması iyi bir şey. Arkadaşlarla toplanıp şöyle bi iki maç atmanın keyfi beraber başka oluyor. Pc de bu zevk yok malesef.

Birde ben kılım online oynamak için aylık ücret alıyor. Soygun resmen

• Elimde 4 adet var.
    İki adedi açılmamış, ikisi test için açılıp demo oyunlar yüklenmiştir.
    Pes 2017, forza horizon vs.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakın beyler forumda yeniyim, maddi zorluklar yüzünden laptopumu satılığa çıkartım.Elim boş kalmasın diye bir tane xbox360 alip diablo 3 oynamayı düşünüyordum.Ama gelin görünki Sadece maddi açıdan cepine 50 lira fazla girsin diye(bunu yapacak adamın paraya ihtiyaçı olduğunu düşünmüyorum) 11 tanemi alan dersin 5 tanemi alan ad-ı lazım deil kişiler satmak için almış.Helal olsun...

Benim sizden ricam lütfen böyle kampanyaları yazmayınız.

Hayır şaka felan yapmıyorum ciddi ciddi yazmayin.İyi forumlar

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.