Şimdi Ara

BİM yavaş sıkım meyva suyu sıkacağı 119₺ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.654
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sıkacağın hızlı veya yavaş olması değil. Sıkacakta kullanılan metal ve plastiğin kalitesi (İYİ olması) önemli.

En iyi hızlı sıkıcı ile en iyi yavaş sıkıcı'nın sıktığı meyve sularının içerikleri, sıcaklıkları, içlerinde oluşan oksitlenme ve belli süreler sonrasındaki besleyici değerleri aynı.

Hangisini alacak olursanız olun İYİsini alın.

• Ussuz kullanıcısına yanıt

Bu marka ve bu ürünü bilmiyorum ama sorunuza genel anlamda cevap vereyim. Yavaş sıkım meyve ve sebze sıkacaklarının bir kaç özelliği oluyor:

• Meyve ve sebzeyi kesip biçmeden sadece sıkıştırarak eziyor ve posası ile suyunu birbirinden ayırıyor. (Rondodan ve benzeri katı meyve sıkacaklarından farkı bu)
    • Hızlı bir şekilde kesme biçme olmadığı için ısınan bir bıçak olmuyor. (O yüzden bazen soğuk sıkım da deniyor ama doğru bir terim değil bu)
    • Metal bıçak kullanmıyorlar (metal temas edince besin değeri kaybolduğu söyleniyor - doğru mu bilmiyorum, sadece aktarıyorum)

Kabaca olayı bu.

• Portakal mı alacaksınız bu fiyatlardan sıkmak için bir de kaç kg alıp ne sıkacaksınız ?

İnsanlar yemek için bile alamıyor artık

• Bir anlık heves ile alınan daha sonra kenara konan ürünler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

kiwi asıl markaysa bu nasıldır kimbilir. kiwi nin ürünlerinin plastyikleri ço kadi oluyor. yumuşak yamulan cinsten ve kötü kokulu plastik

Alıntıları Göster

bu markanın tost makinesini almıştım, daha 2. tost yapışımda sigortaları attırmaya, kıvılcım çıkarmaya başladı, iade ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arvelo -- 15 Nisan 2021; 11:20:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearless_X

Portakal mı alacaksınız bu fiyatlardan sıkmak için bir de kaç kg alıp ne sıkacaksınız ?

İnsanlar yemek için bile alamıyor artık

o da doğru insan sıkmaya kıyamaz  

• fearless_X kullanıcısına yanıt
    Harbiden portakal da altın oldu artık,kabuğunu atmak israf olur,reçel yapmalı onu da..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.