BİM yavaş sıkım meyva suyu sıkacağı 119₺
-
-
fiyat çok uygun ankara da olsa alırdım
-
Her bimde var mı acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Senin aldığın yerde kaç tane vardı hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 tane vardı birini ben aldım -
Birçok bim de görüyordum bu ürünü. En son 399₺’den 329₺’ye düşmüştü. Kararsız kalmıştım. 119₺’yi hiç beklemiyordum -
Kağıthane de hangi bim dostum. -
kutusundan anladığım kadarıyla katı meyve sıkacağı gibi bir ürün galiba.
-
Yavaş sıkım olunca ne oluyor onu anlamadım :D Reklam dediğin böyle bir şey olumsuz bir özelliği bile iyi bir şeymiş gibi sunuyorlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: McCartykutusundan anladığım kadarıyla katı meyve sıkacağı gibi bir ürün galiba.
Tek farklı bu biraz daha yoğun su çıkartıyor. Aslında daha güzel.
Birde daha yavaş sıkıyor bu.
Bu fiyata bulsam 1 saniye bile düşünmezdim, listemde olan bir ürün.
Ama kiwi var asıl markası, bu onun yan markası.
-
quote:
Orijinalden alıntı: -OFLU-Tek farklı bu biraz daha yoğun su çıkartıyor. Aslında daha güzel.
Birde daha yavaş sıkıyor bu.
Bu fiyata bulsam 1 saniye bile düşünmezdim, listemde olan bir ürün.
Ama kiwi var asıl markası, bu onun yan markası.
Alıntıları Gösterkiwi asıl markaysa bu nasıldır kimbilir. kiwi nin ürünlerinin plastyikleri ço kadi oluyor. yumuşak yamulan cinsten ve kötü kokulu plastik
-
Hangi Bim acaba? Yardımcı olabilir misiniz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: UssuzYavaş sıkım olunca ne oluyor onu anlamadım :D Reklam dediğin böyle bir şey olumsuz bir özelliği bile iyi bir şeymiş gibi sunuyorlar
zerzevatı stresse sokmadan sıkıye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kiwi ise ancak 50 tl olursa alınır bana göre.. Kiwi'nin cam su ısıtıcısının ledleri 2 defa bozuldu, metal tabanı 2 defa yandı karardı. Servise 2 defa göndermek zorunda kaldım. Kettle'ı bu ise, meyve sıkacağını hayal dahi edemiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 14 Nisan 2021; 21:7:20 > -
Kağıthane sanayi bim -
bizde kiwi marka olan'ı var gayet iyi sadece temizlemesi zor migrostan 120 TL'ye almıştım
-
bende de kiwi var son derece kullanışlı özellikle fiyatına göre çok iyi. Zannımca bu da çok kötü değildir. Herşeyin posasını kupkuru yana atıp suyu akıtıyor.
elma havuç ikilisi çok güzel oluyor tavsiyem.
-
Kuvings c7000 marka yavaş sıkım makinesini geçen hafta 2900 e aldım. Bu ürün bu fiyata garip geldi. Gerçekten turp, havuç, şalgam gibi çok sert meyve sebzeleri sıkabiliyor mu? C7000 bile zorlanıyor sıkarken. Eğer sıkıyorsa kaçırmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu cihaz meyve suyunu presleyrek mi sıkıyor yoksa parçalayarak mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
kiwi asıl markaysa bu nasıldır kimbilir. kiwi nin ürünlerinin plastyikleri ço kadi oluyor. yumuşak yamulan cinsten ve kötü kokulu plastik |
Benzer içerikler
- sinbo espresso makinesi
- zoomer batum
- tcl 65c745 yorumlar
- toshiba 70ua5d63dt
- nokia 8010
- siber pazartesi
- kasım indirimleri ne zaman
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- telegram indirim kanalları
- bim yazıcı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X