Şimdi Ara

Bimar Bilgisayar Ankara Uzak Durun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
2.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başıma geleni yazmak istiyorum ki sizlerde aynı şeylerle karşılaşmayın.Laptopumun ekranına görüntü gelmemesi sebebiyle ankara Bimar Bilgisayara götürdüm baktılar çip değişecek dediler tamam dedim.Birkaç gün sonra olmadığını görüntünün gelmediğini söylediler iade aldım.Daha önce teknik servis deneyimim olduğu için açtım makinanın içini baktım çip aynı çip değişimi olmamış.YANİ ÇİP DEĞİŞİMİ DEDİKLERİ ADAMLARIN ISITMADAN BAŞKA BİŞEY DEĞİL ÇALIŞSAA İDİ ÇİP DEĞİŞTİ DİYE VERECEKLERDİ.
    GELELİM EN CAN ALICI NOKTAYA
    servisten anakart sipariş ettim geldi taktım işlemciye bi baktım 2430m fabrika çıkışı 2410m olmalı ve işlemci kararsız çalışıyor.Açılma kapanma sorunları diz boyu.Gittim bimara aa öylemi diyip benim işlemciyi getirip taktılar.Bu olayın yanlışlıkla olduğunu düşünmüyorum buna tenezzül eden adam herşeyi yapar arkadaşlar düpedüz hırsızlıktır bu.
    bilginize

• Umut bey eğer sizin işlemcinize tenezzül edilmiş olsaydı işlemcinizin yerine üst model değil alt model takılırdı. Bir kere mantık hatanız burada. İkincisi öyle bir firma olsaydık sizi dinleyip tamam siz ne istiyordunuz diye sorup söylenen işlemciyi getirmezdik. Çünkü o işlemcinin orada karıştığına dair hiçbir kanıtınız yok. Normal şartlarda bilgisayarı teslim aldığınızda size teslim formu imzalatılıyor. Onu imzaladığnız andan itibaren bizim sorumluluğumuz biter. Daha sonra o bilgisayarın siz başka yere de götürürsünüz, sizde de karışıklık olabilir, kötü niyetil de olabilirsiniz. Bunların hepsi imkan dahilinde. Ama size bunu bile sormadan tamam, nasıl olması gerekiyordu diye soruyoruz ve işlemcilerin içine bakıyoruz söylediğiniz modeli veriyoruz. Çünkü orası yoğun bir teknik servis ve durup herkesle didişecek vaktimiz yok. Kaldı ki siz diyorsunuz ki benim işlemcim 2410 idi siz 2430 takmışsınız diyorsunuz. Hırsız diyen iftiracı der ki benim işlemcim veya şu parçam tamamen yok der. Siz benim bilgisayarda üst model var diye böyle abuk sabuk konuşuyorsunuz. Ayrıca gelip hernangi bir işlemci sorun bakalım. Size bulup getirmemiz en fazla 1 dakika sürer. Çünkü işlemciler modellerine göre küçük çekmecelerdedir. Hepsi bir üstüste yığılı ve karmakarışık değil ki içinden seçilip aransın. Bir de çip değişimi olmamış demeniz tamamen saçma. Değişen çiple diğerinin farklı model mi olmasını bekliyorsunuz? Değişen çiple diğeri aynı fabrikanın ürünü ve her şeyiyle birebir aynı olur zaten. Bir de gidip servisleri gezin bakalım, yapılan işlem başarısız olunca kaç firma aldığı parayı iade ediyor? Diğer servislerden paranızı olduğu gibi geri alabilirseniz sizi tebrik edeceğim. Yıllardır yapılan işlemler garanti süresi içerisinde başarısız olur ve cihaz yeniden yapılamazsa arıza tespit vs adı altında hiçbir ücret almadan parayı ve cihazı olduğu gibi iade ediyoruz. Bu konularda hiçbir yorumunuz yok. Sonrasında çipin bile değişmediğini iddia edebiliyorsunuz. Teknik servis deneyiminiz de olduğuna göre bilgisayarınızın çipiyle değişen çipin aynı fabrikanın ürünü olduğunu modeline serisine kadar aynı olmazsa cihazın çalışmayacağını da bilmeniz gerekirdi veya size akıl veren bilgisayarcılara sorabilirdiniz. Ancak siz zaten kendinizi bir şeye şartlandırmışsınız. Buna da bir bahane bulursunuz artık..

• Evet arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama aradan geçen 3 yılda firmada bir değişiklik olmamış anlaşılan. Bilgisayarımı göndermeden önce araştırma yaparken bu konuyu okumuştum elim kırılsaydı da göndermeseydim.Ekrana görüntü vermeyen Lenovo z50-70 marka laptopumu kendilerini teknik servis olarak tanıtan Ankara Bimar Bilgisayar'a yolladım ve ekranda ve şarj soketinde sorun tespit edilerek tarafıma 650 TL fatura çıkarıldı. Dedik ki iyi hoş bu fahiş fiyatı aldıklarına göre en azından sağlam yaparlar diye parayı gönderdik. İki gün sonra bilgisayar geldi ve yeni ekran takılmış görünüyor ama arıza gönderdiğim gibi devam esiyor. Neyse kargoya verdik tekrar gönderdik. Her aradığımda 'şu an sizin bilgisayara bakılıyor' denerek oyalandım ve sonunda 12 gündür orada bekletilen bilgisayarın henüz kontrol dahi edilmediğini ve ilgilenen arkadaşın da bayram iznine çıktığını öğrendim. Anlaşılan parayı peşin alan bu iş ahlakından yoksun firma tüm personeline yalancılığı iyi öğretmiş olacak ki insanı iyi oyalıyorlar. Son aradığımda iade ve bilgisayarı geri yollama sözü verseler de güven vermediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlbozan kullanıcısına yanıt
    Merak etmeyin iki gün sonra gelip sizede abuk subuk konuşmayin der konuyu kapatirlar.

• Hocam benim amacım zaten bunlardan bir hayır görmek değil. Benzer durum yaşayan arkadaşlara uyarıda bulunmak.

Bilgisayara gelince; para iadesi yapıldı ama bilgisayarım halen kargoya verilmedi. Bayramın 3. günü başka şehre gideceğimi belirtmeme rağmen göndermediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlbozan -- 29 Ağustos 2017; 22:23:10 >
  • İlbozan kullanıcısına yanıt
    Umarım gelir sagsalim bilgisayar.size tavsiyem kargodan alirken ve acarken video cekin herhangi bir durumda en azindan elinizde kanıt olur

• Ben bu firmayı yaklaşık 15 yıldır tanıyorum. Sorun aşağı yukarı her firmada yaşanır. Bu sorun bazan sizden bazan da karşı taraftan kaynaklanır. Bir yere çamur atmak çok kolay. Buraya yazarsınız gitmez. Bu firmaya ne zaman gittiysem hep birsürü müşterisi var ve Ankara'nın merkezinde oldukça sistemli bir yer. Şimdiye kadar en az 10-15 arkadaşımı gönderdim hiçbirinden de bir şikayet gelmedi. Benim çevremde kim varsa hep orayı biliriz teknik servis olarak. fiyat pazarlıkları yok, çalışanlar biraz memur kafasındalar ama bize hiç yanlışları olmadı şu ana kadar. size katılmıyormm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebru dobruca -- 10 Mayıs 2018; 14:34:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TELESERVİCE den uzak durun
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çamur at izi kalsın. Bu kadar basit mi karalamak. Yazıverin bitsin. Şu ana kadar hizmet aldığım en iyi firma. Personel güleryüzlü. Ne zaman gittiysem hep sorunum çözüldü. Bizim millette hep olumsuz yorum yazma alışkanlığı var. memnun olduğumuz hiçbirşeyi yazmayız. onca yıllık firmanın binlerce müşterisinden ses çıkmaz iki paronayak insan çıkar ortalığı velveleye verir :) Onun için yorumu görünce cevap yazma ihtiyacı duydum. Buradan bu firma çalışanlarına sonsuz teşekkürler. Aldırmayın siz, çıkar böyleleri. Durmak yok yola devam ... :))
  • ebru dobruca E kullanıcısına yanıt
    Bazan değil bazen birsürü değil bir sürü

Zaten siz sorun yasamadiysaniz kimse yasamamistir.

Durmayın yola devam edin Mayıs üyelik tarihi ilk mesaj bu konuya Aralık 2. Mesaj bu konuya

Maaşlar geç yatıyor sanırım

• Bimar Bilgisayar'da farklı zamanlarda hem cep telefonumu, hem laptopumu yaptırdım, bozulan adaptörümün yerine yenisini aldım. Bugüne kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Gayet profesyonel şekilde çalışıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necip Çakır

Bimar Bilgisayar'da farklı zamanlarda hem cep telefonumu, hem laptopumu yaptırdım, bozulan adaptörümün yerine yenisini aldım. Bugüne kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Gayet profesyonel şekilde çalışıyorlar.
    Fake profil gibisin hocam sadece 1 mesajın var o da bu F:FDG:FDGGDFD
  • Fake hesaptan olumlu yorumlar yazılınca insan daha bi suphelenmiyor mu👀

• Telefonumun kırık camını buradan yaptırdım. Çok kalitesiz adi bir cam taktılar. Dokunmatik basmatiğe dönüştü. Sonrasında ekran cebimdeyken eski kırıldığı yerden tıpatıp aynı şekilde kırıldı. Garanti kapsamına alamayız diye de uydurdular. 300 liram gitti. Gitmeyin bu kan emici dolandırıcı firmaya Lenovo garantili diye yalan söyleyip insanları dolandırıyorlar. Ahlaksızlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.