Şimdi Ara

Dolandırıcı BOYNER’den uzak durun !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boyner'den 4 gün önce Trendyol üzerinden bir ceket sipariş verdim ve siparişi vermeden önce soru kısmından ''ürün gerçek mi yoksa suni deri mi' diye sordum özellikle ve ürünün gerçek deri olduğu yanıtını aldım. İşte macera burda başlıyor. Ürünün adında bile bakarsanız faux leather yani suni deri yazıyor. Sitesinde de gene suni deri olduğu belirtiliyor ancak bu arkadaşlar müşteriyi kandırmak için suni deriye gerçek deridir yanıtını veriyorlar inanılmaz bir şey gerçekten.

Neyse siparişi oluşturduktan en fazla 10 dakika sonra bu olayı fark ettiğim için hemen iptal talebi oluşturdum. Soru kısmında da durumu belirtip iptal edilmesini istedim 2 defa. Ve sorularıma 1 saat içerisinde falan dönüp biz buradan işlemi gerçekleştiremiyoruz ilgili birim en kısa sürede talebinizi onaylayacaktır yanıtını verdiler ama 2 gün geçmesine rağmen ilgili birim talebi onaylamadı ve bana kargodan bildirim geldi kargonuz yola çıkmıştır diye. Ancak ne hikmetse kargom 3 gündür şubede bekliyor, henüz yola çıkmamış, burda olan şey ürünü bilerek kargoda olmadığı halde kargoda diye göstermeleri sırf iptal etmemek için.

Hani rezillikleri say say bitmiyor, önce ürün hakkında yalan söylüyorlar sonra 10 dakika sonra oluşturulmuş bir iptal talebini onaylamıyorlar en son da sırf iptal etmemek için kargoya verildi yalanını söylüyorlar. Cidden ne günlere kaldık, birazcık kendine saygısı olan birisi buradan bir şey sipariş etmez bir daha. Resmen alay ediyorlar müşterileriyle...

• Marka ismi vermen ileride adli boyutta başını ağrıtabilir dikkatli olmanı tavsiye ederim.

• AbuzerKomurcu kullanıcısına yanıt
    Valla adli olarak onların yaptıkları bir sıkıntı çıkarmıyorsa benimki hiç çıkartmaz diye düşünüyorum, suni deri bir ürünü gerçek deri diye satmak dolandırıcılık değil de nedir ? Bu olayı tanımlayacak başka bir kelime yok yani…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 2 Ocak 2025; 13:58:56 >
  • Stajyere "bu sorulara cevap ver" demişler, arkada dizi izlerken "gerçek gerçek" deyip geçiştirmiş.

Ürün gelince iade edin olsun bitsin. Üzerinde bu kadar üzülmeye, kafa yormaya değer mi? Bir de firma adı üzerine ithamlarda bulunup kendinizi riske atıyorsunuz. Ne gerek var...

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt
    Ya o konuda hadi hata yaptılar diyelim, 10 dakika sonra oluşturulan bir talebi 2 gün boyunca onaylamamalarına ne demeli ? Amaç işte bir şekilde yollayalım da belki iade etmezler diye düşünmeleri. Allah bilir kaç kişiye yapıyorlar bu tarz bir olayı akşama kadar. Beni asıl sinirlendiren de göz göre göre böyle milleti salak yerine koymaları…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 2 Ocak 2025; 14:16:39 >
  • Hocam insanlar da bilmiyor ki gerçek deriyi, benim bildiğim bir derinden var gerçek deri diğer her yer suni, hatta derimodu bile bilmiyorum belki değişmiştir
  • Felurian kullanıcısına yanıt

Boyner gibi bir firma, yanlış düşünüyorsunuz. Bu tür firmalar günde 100'lerce, 1000'lerce ürün kargoluyor. Özellikle tatil dönemleri... Siparişi durduracak kapasiteleri yoktur. Üstüne bir de Trendyol üzerinden, aracı siteden alışveriş yapmışsınız. İptal sürecini daha da karmaşıklaştırıyordur bu.

Ayrıca, firmalar için iade almak çok daha zahmetli bir süreç. Yeniden stoklama, ürün kontrolü, para iadesi vs. çok daha masraflı. Hiçbir firma iade alacağını bile bile ürün göndermez yani.

Boşa yıpratıyorsunuz kendinizi, dediğim gibi, basit bir olay, bu kadar sıkıntı yapmaya değmez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu firmadan uzak durun Egptyair
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Felurian kullanıcısına yanıt
    tr bir mayfa ülkesidir dostum. ne kadar nüfuzun ne kadar paran varsa o kadar adaleti satın alırsın. örnek engin polat. dikkat et..
  • DambıIdor kullanıcısına yanıt
    +1

çok detaya girmeye gerek yok. burası bir ülke değil esir kampı. bizler vatandaş değiliz esiriz.
    siyasi ya da mafya gücüne sahip olanlar da efendiler.
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    +1
  • Bu yazdıkların az olmuş telefonun kamerasını açıp bir boyner şubesine git şikayetini dile getirip video çek onu da buraya ekle.

• "10 dakika sonra oluşturulmuş bir iptal talebini onaylamıyorlar.." dünyanın hiç bir yerinde, siparişten sonra 10dk. içinde kargoya verilen bir ürün olmasa gerek. Dolandırıcı BOYNER’den uzak durun !  dediğin gibi iptal etmeleri gerekirdi ama ben şunu merak ettim neden mağazanın kendi sitesi değil de diğer alışveriş sistesi üzerinden sipariş verdin? kendi sitesinde beğendiğin ürün yok muydu? neyse şimdi belki kargo gelecek onu almak için uğraşacaksın. sonra hiç açılmamış ürün için iade prosedürü başlatacaksın ve trendyol'un sana geri kargolama yapabilmek için gerekli iade prosedürü bilgilerini göndermesini bekleyeceksin. o bilgiler gelince de götüreceksin kargoya vereceksin. sonra incelenecek bnir sorun çıkmazsa eğer paran geri iade edilecek. anlatılmaz yaşanır.. Dolandırıcı BOYNER’den uzak durun ! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 4 Ocak 2025; 5:36:16 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.