Bimcell tt nin bir tarifesi zaten yani tt neyse bimcell de o dur (çekim ve hız anlamında) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BİMCELL [Ana Konu] (1087. sayfa)

-
-
kuş kondurmuyorlar. kuş kondursalar överdim.
normal hizmet işte. fiyatına söverim, hizmetine bir şey demem. bana göre, bir vatandaşın normal şartlarda , bir ayda telefona vermesi gereken para en çok 100 liradır, şu ekonomide. ama adamlar bastırdıkça basıtıyor. millet de kuzu. sessizliğe devamke.
-
-
TT Mobil ve Bimcell uygulamalarından kontrol ettim bende de gözükmüyor. Müşteri alımına kapatılmış veya güncelleniyor anlaşılan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim. Umarım güncelleniyordur, o da pek mantıklı değil gerçe ama. Müşteri hizmetlerinin dediğine göre bir sorun, değişiklik, güncelleme yokmuş. Paket yüklü olduğu içindir dedi. Halbuki Bimcell'de birden çok paket alınabiliyor, hiç mantıklı değil. Bakalım paketi de iptal ettik. Gerçe ona da onay gelmedi daha. Neyse ben bir kez daha arayayım şunları.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
Umre, hac vs. gidenlerle iletişim için muhtemelen.
Hayır önceden de vardı, o ülkelerde geçerli paketler onlar.
Müşteri hizmetleri ile görüştüm tekrar, sistemlerinde sabah 6'ya kadar bakım varmış, sorduğum sorularla bir ilgisi yok gerçe, zaten bu sorun gündüz de vardı. Yine bir halta yaramadılar. Paket iptali yok diyorlar ısrarla, umarım doğrudur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Evet hocam alınabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 22 Kasım 2024; 22:43:25 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Rotasyon devam ediyor.Haftalık 2 GB verdi.
-
Sil süpür : Günlük 1 GB verdi
Beyler bimcell'e hattımı taşıdım 300dk ve 9gb bonusu almak için şu sms'i atıyorum
BIMCELL BONUS yazıp 4551 e sonrasında KAYIT BIMCELL BONUS yazıp gönderiyoruz.
Ancak sms attığımda şöyle bir mesaj geliyor ;
Degerli musterimiz, Bimcell Bonus Kampanyasi paketinden son 60 gun icinde yeni aktivasyon ile gelen musterilerimiz faydalanabilmektedir. Avantajli diger tekliflerimiz icin www.turktelekom.com.tr'yi ziyaret edebilirsiniz. B001
Sorun ne olabilir ?? 2 hattım vardı onları kabul etti ama benimkini kabul etmiyor
-
60gun öncesine kadar bimcell geçmişiniz olduysa ondandır. Eğer yoksa müşteri hizmetlerini arayıp talep actirin çözerler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yoktu hocam ama 3 hattımı da bimcell'e taşımıştım 2 hattıma tanımladı 1 hattıma ne kadar uğraşsamda yapamadılar , neyse zaten turkcell hattım açıldı
-
Aylar sonra bimcell bizi ters köşe yaptı.bu hafta GB vermedi.
tüm hatlara haftalık 100 dk döşediler.
-
bim e gidip hattımı taşısam ne zaman geçer? tt dijital kargo gelmedi. 3 gündür bekliyorum iptal edecem
16.12.2024 18.30 gibi mağazadan taşıma başlattım 18.12.2024 18.30 da taşındı
Türk telekom güzel kampanyalar yapıyor bimcellde hala daha 3 6 9 gb komik paketler veriyor hala daha 20 gb altı paketten bin şey olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X