E sim yaygınlaşmalı |
BİMCELL [Ana Konu] (1085. sayfa)
-
-
Degerli musterimiz, BIMcell Dost Kucuk Paketinizin kullanim suresi 04/11/2024 saat 15:42'da dolacak ve bakiyeniz yeterliyse 160 TL karsiliginda yenilenecektir. Iptal etmek icin IPTAL DOST KUCUK yazip 4551'e gonderebilirsiniz diye mesaj geldi pttcele geçeceğim.Telsiz kullanım ücretini nasıl ödeyebilirim. -
Devlet alır siz merak etmeyin dert edinmeyin onu -
Ceza vs ödemeden zamanında ödemek istiyorum. -
Cezası yok hocam bunun. Pttcel geçince alır sistem -
-
Telekom faturalıdan bimcell e geçiş kaç günde oluyodu -
Hemen geçiyor hocam, şayet bir sorun olmazsa. -
Teşekkürler hocam
-
Teşekkürler hocam. -
Bugün pttcele geçtim.Dediğiniz gibi eleman evrakları sisteme girince hemen geçiş oldu.
12 ay taahhütü de tanımladı.
SMS aracılığıyla taahhüt vermek için SOZ yazıp 1788’e ücretsiz SMS gönderdiğimde
Degerli musterimiz, yararlanmak istediginiz taahhut indirimi hattiniza tanimlidir. diye mesaj geldi.Online işlemlere ve mobile taahhüt gözükmüyor , sisteme 1 gün sonra mı düşüyor?
- Bimcel faturasız 1 aylık telsiz kullanımını da ödersem rahat edeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 4 Kasım 2024; 10:51:42 > -
Bimcell bir borcunuz yok hocam. Pttcell bimcell hepsi Türk Telekom alt yapısı. Sizin tkü ları pttcel alacak artık. Varsa alacağınız vardır ama borcunuz yoktur -
Teşekkürler hocam.
-
Bende pttcellden bıktım 9 yıldır ,bimcelle geçiş yapacagim 2 hatta bim olacak sevmesemde en uygunu bu.yoksa TT yemi geçeyim. -
Sırf bankalar yüzünden sim değişikliği yapmıyorum sabit hattımda.
-
bankalar bir sorun değil ki hocam. en fazla 2 dk da ya uygulamadan yada mh sım bloke kaldırılıyor
-
niye biktiniz? bimcell ile pttcell zaten altyapi olarak ayni
-
ankarada bimcelle geçirebilen şube varmı. 3-4gündür gittiğim hiçbir mağaza geçiremiyor
-
bimden baya pahalı en uygun 1 gb 1000 dk 180 tl ,bimde 3gb 160 tl...
-
Bu aralar numara taşımada sıkıntı var sanırım 4 kez mağazadan denedik okey vermedi taşımaya sistemsel sorun diyorlar, pttcell faturalıdan bimcell e geçemedim bir türlü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X