|
BİMCELL [Ana Konu] (1083. sayfa)
-
-
Biraz önce bimcele geçtim hocam Mağazada kısa sürede geçiş tamamlandı.Bir süre kullanacağım. Teşekkürler
-
Biraz önce bimcele geçtim hocam Mağazada kısa sürede geçiş tamamlandı.Bir süre kullanacağım. Teşekkürler.
-
Bimden 160 tl yükledim ama mobilde güncel 0 tl gözüküyor.Bakiyeniz bitmek üzre TL yülleyiniz diyor.Normalmi?
-
uygulamada harcama detayında yüklenmş olduğu gözüküyor mu? normalde içinde 1 lira bakiye olarak hat açılıyor.
-
160 tl bimden yükleme yaptım.Şu an hat açık.Uygulamadan da ,online işlemlerdende baktım bakiye göremedim.Bakiyemi veya yüklenen 160 tl yi nerden görebilirim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 5 Ekim 2024; 17:4:26 > -
tarife ve paket kisminda ne gozukuyor peki? uygulamadan orayi da kontrol eder misiniz?
cunku eger lira islemleri ve ordada herhangi bir yuklenen paket gozukmuyorsa sorun vardir. islem yaptirdiginiz bim marketiyle gorusebilirsiniz. -
İyi günlerde kullanın.
-
Teşekkür ederim.
-
tarife ve paket kısmında dost küçük paketi gözüküyor.Sorun varmı?Varsa bim yakın dışarı çıktığımda uğrar sorarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 5 Ekim 2024; 17:19:33 > -
Tamam işte yüklediğiniz 160TLye küçük dost paketi yapılmış. para olmaması gayet normal.
-
İlk defa faturasız hat kullanınca anlamaya çalışıyırum.Bilgi için teşekkürler. -
160 tl'yi bakiye olarak değil paket ücreti olarak yüklemişler. gb/dk/sms paket bilgileriniz gözüküyorsa sorun yok o zaman.
-
-
04.10.2024 paket bitiyor.04.10.2024 de mi 05.10.2024 de mi yükleme yapayım?Nays ile lira veya paket yükleyebilirmiyim?
14,94 tl telsiz kullanım ücretinin hattımdan ödenmesi için 1 ay 200 tl yüklemeyi 1 ay 150 tl paket yüklemeyi düşünüyorum.
-
Bugün bile hattına 200TL yükleyebilirsin. Günü geliğinde, Bimcell 160TL çeker paketini yeniler. Nays kullanmadığım için bilemiyorum.
Maddi olarak sarsmayacaksa 3 aydan 3 aya 500TL yükleyin. Umarım yılbaşından sonra Bimcell paketlere zam yapmaz.
Bu yüzden Turktelekomun yıllık paketini kullanacağım. Bir kez ödeyip, en azından bir sene gelecek olan zamlardan etkilenmem.
Ne yapacakları hiç belli olmuyor. Hergün birşeylere zam geliyor.
İyi günlerde kullanın.
-
Telekoma gittiğimde bana uygun paket sunmadılar en düşük 250 tl lik paket vardı oda başka operatörden geçecekler içinmiş .
Sürekli zam geliyor haklısınız.Yıllık paketi birden hepsini ödemek bana fazla geliyor. Bimcele zam gelirse başka operatöre geçerim.
Teşekkür ederim.
-
nays’ta sadece fatura odeme secenegi var. tl paket yukleme su an icin yok. operatorlerde bimcell secenegi de yok ancak turktelekom seceneginden numaranizi girip birikmis telsiz kullanim borcunuz varsa hattinizda, fatura ode kisminda yine gosterebiliyor. mesela benim turkcell faturasizda 242 tl birikmis tk borcunu gosteriyordu. siz de bu sekilde bi deneyebilirsiniz. -
Teşekkür ederim.
-
Merhaba arkadaslar bence bimcell e gecmeyi dusunuyorum ama bir sorum var
0850 hatlari arayinca paketten dusmuyor mu? bu bilgiyi internette gordum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X