< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BİMCELL [Ana Konu] (1081. sayfa)
-
-
https://www.bimcell.com.tr/Content/256/sil-supur-kampanyasi.aspx
Bimcell'in sitesinde sil süpür sayfası hala açık Türk Telekom'un sil süpür kampanyası neticede farklı mesela haftalık 10GB veya sadece sosyal medyada geçerli günlük/haftalık 4GB hediyesi falan var paylaştığınız sayfanın altından bakabilirsiniz o yüzden o şekilde yazması çok normal.
-
bimcell de faturasız hatlarda numara değiştirme sadece bimcell müşteri hizmetleri telefonu vasıtası ile mi yapılıyor?
-
Bimcell de bütün hatlar faturasız bimcell de faturalı hat yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bu sorumun cevabı değildi sanki ya, öylesine yazdım daha net anlaşılsın diye ama belli ki anlaşılamıyormuş
-
Zaten sorunun cevabı değil sen cümlene bimcell faturasız hatlarda diye başlamışsın ya olur ya bilmiyorsundur ve bilmeyenler vardır ona istinaden bimcell de faturalı hat yok diye cevap verdim bende anlaşılan anlaşılmamış
faturalı hat yok diye bimcell kullanıcıları faturasız hat kullanmıyor mu oluyorlar şimdi, benim cümlemde bir hata yok gibi ama?
-
Heralde algılayamama sorunun var bimcell de faturalı hat olmadığına göre sence bimcell kullanıcıları için faturasızdan başka seçenek var mı
Bimceli neden tercih ediyorsunuz ilginç gerçekten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
114TL ödediğim faturalı hattıma Turktelekom, yeni taahüt için en düşük 323TL talep ediyor.
160TL rahatlıkla ödeyebilirim Bimcell'e. Kaldıki benim için adının bir önemi yok. İşimi görülsün yeter.
Velhasıl kelam UCUZ.
-
Kullanımı basit. Lazımsa yükle kullan. Diğerleri gibi değil paketler sabit. Ana firmalarda faturasız da bir ay aldığını diğer ay alamazsın. Burda 160₺ alacağın vereceğin bellidir.
İlla zam yer ama genede faturasız isteyene yıllık paketler dışında tek adres muhtemelen
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sil süpüre tıkladıgımda
4.5 g ye gecin sil süpürden faydalanmaya devam edin ekranı cıkıyor .
-
Sim kartınız 4.5g uyumlu değilse bim mağazalarından ücretsiz 4.5g uyumlu sim kartınızı alın. Eğer zaten 4.5g uyumlu sim kartınız varsa klasik bimcell uygulama hatasından başka bişey değil
Bimcell şuana kadar kullandıklarım arasından en kullanıcı dostu fatırasız hat denebilir. Yeni müşteriye şu mevcuta şu gibi saçmalıklar yok, az sayıda paket var kullananlar birbirine yakın paketler arasında boğulmuyor, paketi birkaç KB aşarsan hattaki tüm TL leri de hortumlamıyor...
Ben şahsen bu enflasyonda faturalı bir hatta geçip taahhüt verdim ama faturasız hat kullanmam lazım diyenlere en iyi seçenek bence hala bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 26 Eylül 2024; 23:51:40 >
Arkadaşlar bir tanıdığım Bimcell'den başka bir operatörün faturalı tarifesine geçtim
Bakiyede 80lira var. Bu parayı nasıl tahsil edebilir?
Bu hafta da GB ile devam..Günlük 1 GB verdi.
-
e devletten tahsil edebilir
-
Numara taşıyacağım için Bimcell hattımın içinde kalan parayı satıyorum. 47 tl yi 30 tl karşılığında veriyorum. Hattımda 56 lira var gönderim ücreti de 9 liraymış, 47 lira gönderebilirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Niye zarar etmek istiyorsun git e devletine ordan iade talep et 56 liranın tamamını hesabına çek burda mezarcı çoktur herkes bedava alalım diye tekile eder
Nasıl yapılıyor, şimdi yapabilir miyim? Numara taşıma işleminden sonra mı yapılabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X