Şimdi Ara

BİMCELL [Ana Konu] (1079. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ucuzlukavcisimezarciamca Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21.708
Cevap
186
Favori
1.162.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
67. Sırada  bugün en iyi #17
Sayfa: önceki 10771078107910801081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilmiyordum teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bugün bimcell e geçsem , 5 gün sonra başka operatöre geçiş yapabiliyor muyum ?

• tyll kullanıcısına yanıt

Sıfır yani yeni alınmış hatlar dışında taşıma için 90 gün bekleme şartı yok kullanılan bir hatsa hat açıldığı anda başka yere taşıyabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim cevap için.

• Merhaba arkadaşlar. Aralık ayında TTla olan taahütüm bitecek ve yeni verilen taahüt rakkamlar benim için çok çok yüksek.

Daha önce Bimcell kullandım memnun kalmıştım. (İstanbuldayım)

Şu ara Bimcellde durumlar nedir acaba? Hat ve çekim kalitesi nasıl?

• redvelvet kullanıcısına yanıt

Bu sorunun cevabını kendinde araman lazım zaten Türk Telekom kullandığını söylüyorsun Türk Telekom neyse BİMcell de o sadece adı BİMcell

• redvelvet kullanıcısına yanıt
    yazılı olan şeylere görr bim sadece bu işin satıcısı yani faturayı kesip parayı alan şirket. altyapı tamamen tt. fakat bazılarının deyişine göre tt bu bimcell gibi satıcı taşeronlara ufak nir ayarla çekim kalitesini veya önceliğini düşürdüğünü okudum böyle söyleyenler var. herhangi bir şekilde hissedilecek fark var mı ya da bunu ciddi olarak ölçen oldu mu bilmiyorum

• wolkien kullanıcısına yanıt

'Bim sadece faturayı kesip parayı alan şirket' derken neyi kastettiniz. Bimcell de faturalı tarife ve hat yok.

size fatura kesmesine gerek yok, her sirket parayi aldigina dair fatura kesiyor. yani para isine bakan kisim bimcell. ama size telefon hizmetini sunmuyor, sozlesmeleri falan okursaniz telefonla, baz istasyonu ile, gsm internet cekimi vs ilgili hicbir seye karismiyor. para alma isi harici her sey telekomda

Yanlış anladığından yanlış kişiye yani bana cevap vermişsin yukarıdaki üye soruyor ona cevap yaz istersen

iyi misin hocam?

• BİMCELL [Ana Konu]

bu bir ben zaten ona cevap yazmıştım

• BİMCELL [Ana Konu]

bu iki: sen bana soru sormuşsun

• BİMCELL [Ana Konu]

bu üç: sen bana sorduğun için ben de sana cevap verdim

Üye çekim hız anlamında tt ile bimcell kıyaslaması sormuş bende cevapladım tt neyse bimcell de o diye. Sözümün arkasindayim tt ne ise bimcell de odur çekim hız anlamında. Beni yok bim fatura kesip tt parayı vb alırmış diye bi tezim olmadı ben sadece üyenin sorduğu kıyaslamaya cevap verdim zaten mali konu ile ilgili soru sormamış konuyu farklı yere çeken sensin asıl sen iyi misin öyle blok atmayla olmaz bu işler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deryadeniz907 -- 11 Eylül 2024; 18:59:33 >
  • hiçbir şey anlamadım

1. ben sana blok atmadım. blok atsam bana cevap yazamazdın. onu geçtim yazdığın şeye sinirlenmedim bile :)

2. ben senin yazdığın herhangi bir şeye karşılık da bir şey yazmadım. tersini de yazmadım, neye alındın hiç bir ley anlamadım

3. bimcell kullandım. ailem de kullanıyor brlki onbrş yıldır bimcelli bliyorum. çevremde de kullananlar vardı. okuduğum dinlediğim tecrübeler açısından bir şey yazdım, senin yazdığın şeye öyle gönderme falan yapmadım aklımdan da geçmedi. kaldı ki tersini de yazmamışım zaten

yanlış bir şey varsa onu yaz bilelim. sen blokladığın için sana cevap yazamıyorum ama gerçekten şu an yaşanan şey çok saçma . neye alındın hiç anlamadım

sinirli falan da değilim gerçekten, sadece beklenmedik cevaplar duyunca şaşırdım ve şu an komik geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkien -- 11 Eylül 2024; 19:25:55 >
  • Tmm gençler sakin olun

• ucuzlukavcisimezarciamca kullanıcısına yanıt

BİMCELL [Ana Konu]  gercekten olayi anlamadim, arkadas bir seyi yanlis anladi galiba bir alinganlik oldu ama onu da ben anlamadim

simdi sadece tahmin yurutuyorum: ben "yazilanlara gore" diye bir sey yazmistim, yani sozlesmede veya internette yazilan genel seyler icin yazilanlara gore dedim, o da galiba kendi mesaji yukarida ona gonderme yaptigimi veya ona karsilik cevap yazdigimi falan mi sandi, anlamadim

ayrica sakinim, gulme tuttu sadeceBİMCELL [Ana Konu] 

Bende engellemistim zamanında o kişiyi ilginc biri.

• ben bundan birkaç ay önce bimcell’den turkcell’e geçtim. bu geçiş esnasında da ödenmemiş 150 lira civarı bir vergi borcu vardı. şu an bu borcu bir yerde göremiyorum. faturama da yansımadı bir şey olur mu? bu borcu görebileceğim bir yer var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10771078107910801081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.