Tüm hatlara haftalık gb verdiği için henüz bakmadım. |
BİMCELL [Ana Konu] (1078. sayfa)
-
-
Merhabalar arkadaşlar. Annem ile babamı bimcelle geçirdim tarife yükleme olayı nasıl oluyor illa şubeye mi gitmek gerekiyor. Bimcell uygulamasını yükledim ama giriş yapamıyorum aktif bir aboneliğiniz bulunmamaktadır diyor tamama tıklıyorum ama hiçbir şey olmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tarife dediğiniz paket seçmek sanırım. kısa mesaj ile geçebilirsiniz. uygulama için, herhangi bir türk telekom varsa(evde internet, mobil hat vs) onun bilgileri ile girebilirsiniz. tabi bimcell kullanan telefondan. aynı kişi adına olacak.
resimdeki alt kısımda sms atılacak numara ve ne yazacağı yazıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 2 Eylül 2024; 18:26:7 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkürler hocam. Peki TL yükleme nasıl oluyor? Ben 250 TL'lik mega paketini yapmak istiyorum. Önceden yüklemek mi gerekiyor?
önceden yüklemek daha mantıklı olabilir. telsiz ücreti falan feşman diye kesilirse, görmüş olursunuz. yüklemeyi, eğer banka uygulaması kullanıyorsanız, oralardan da yapabilrsiniz. veya bimcell uygulamasından. veya bim mağazalarından.
-
Bankadan yüklerken türktelekom diye yükleyeceğiz değilmi hocam?
Edit: Tmm hocam hallettim. Türk Telekom uygulamasından direk paketi kredi kartıyla satın aldım ve oldu.
Forumda herkes sil süpür uygulamasından bahsetmiş ama ne bimcell nede türk Telekom uygulamasından o menüyü bulmadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Far2Cry -- 3 Eylül 2024; 11:9:7 >
Bimcell dostum kampanyasına katılan var mı ?
bende de gözükmüyor 1 hafta falan oldu sanırım.
Ek olarak ;
Bimcell hattı başkasının üzerine geçirirken önce Telekom ' a mı gitmek lazım yoksa hem de operatör değişikliği yapacaksak misal Turkcelle gitsek hem taşıma hem devir işlerini halledebilir miyiz acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatality_ -- 4 Eylül 2024; 17:20:12 > -
yeni hat aldım, internet paketi de var paketin içerisinde ama bir türlü hücresel'den internete giremiyorum
INTERNET ACIK yazıp 5555'e mesaj gönderdim işleminizi yapamıyoruz uyarısı verdi
INTERNET ONAY yazıp 5555'e mesaj gönderdim internet erişimi aktif durumdadır dedi.
internetten turk telekom apn ayarları da indirdim ama nafile giremiyorum internete
daha önce başına gelen oldu mu
-
Bimcell çoştu,bu hafta da yine haftalık 2 GB verdi.
-
"Sitesinde 5555 yazıyor ama bende olmadı. 4551 ile oldu. Teşekkürler."
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
iphone uygulamasından silsüpür kaybolmuştu 1-2 haftadır. Android yükleyip denedim 2Gb verdi :)
-
Arkadaşlar merhaba çocuk için yeni hat arıyorum en uygunu bimcell midir? Vodafonun sanırım 170 tllik tarifesi var, daha iyi seçenek varsa bilgilendirirseniz sevinirim
-
En uygunu şuan NETGSM
-
Aldım artık bimden. Netgsmde hat ücreti ne kadar ki, Telekom altyapısını mı kullanıyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayır Turkcell altyapısını kullanıyor.
-
O zaman bir ayı dolunca oraya taşıma yaparız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yeni Açılan hatlar 3 ay boyunca taşınamaz.
Taahhütsüz Telekomdayım şuan. TT yıllık paket için yeni müşteri şartı varmış. bimcelle geçip, TT dönsem oluyor mu yoksa türkcell Vodafone'a mı geçmem lazım? 1 ay bekleme şartı var mı?
TT'dan bimcell geçişler kaç gün sürüyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tt yıllık paket için yeni müşteri şartı yok çünkü tt sitesinde böyle birt şart olduğu paket açıklama kısmında yazmıyor bayi sizi yıkamış anlaşılan
Bimcell zaten tt tarifesi iş sağlam olsun dersen ilk önce tt yıllık paket almaya bak yok illa ben bayinin dediğine inanırım dersen önce turkcell yada vodafone taşı hat açılır açılmaz tt ye geri dön öyle 1 aymış 90 günmüş bekleme şartı yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X