< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
BİMCELL [Ana Konu] (1080. sayfa)

-
-
Borcunu göremiyor olman daha güzel deil mi işte daha ne istiyosun kardeş🙄
Ben de turkcell'den netgsm'e geçince 254 lira tkü borcum var keşke o borç netgsm'e geçmese de hokus pokus olsa🙄
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 12 Eylül 2024; 9:31:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam yarın bir gün “sen bunu ödemedin şimdi 10 katını ceza olarak sana yazıyorum.” denmesinden korkuyorum. olmayacak iş değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Faizi ödemezsin sen de ana parayı ödersin olur biter😉
O ücretten kaçış yok sen nereye o da oraya peşinden gelecek mezarcıamca
hat taşıyınca siliniyor diye biliyorum.
-
tku devlete verilen vergilerden biri, devlet boyle net olan bir alacagini birakir mi
-
cıks devlet bırakmaz ama vergilendirme önce operatöre yapılıyor, onlar bize yansıtıyor
-
Operatöre sorsan borcunuz da taşınır der ama borç taşınmıyor, borcu taşınan varsa yazsın. Eski operatörün borcu o aslında devlete olan. Borç yansırsa bilgi verirsiniz ya da yeni operatörünüze sorun, geçmiş operatörden devrolan borcum var mı diye.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mevcuttaki borç,yeni geçtiğin operatörde tarifen faturalı ise 12 eşit taksite bölünür ve aydan aya ödersin.
Aynen öyle, anca mezara girersen kurtulursun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Tamamdır hocam oldu teşekkür ediyorum
-
bimcelle nazar değdirdik, bu hafta ne iosta ne de android'de sil süpür henüz çıkmadı bana
-
Aktif olarak kullanmadığım bir hattımda şimdi denedim, haftalık 2GB int. verdi.
-
Sil süpür bende de kayboldu. Perşembe gününden beri yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Sil süpür geri geldi, problem yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskiden ödenmeyen borcun tamamı bir istisna olmadıkça hattı faturalıya taşımanın üstüne gelen ilk faturaya yansır. Sadece o yılın kalan TKÜ sü aylık ödenmeye devam eder.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 22 Eylül 2024; 3:35:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X