Şimdi Ara

BİMCELL [Ana Konu] (1082. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21.703
Cevap
186
Favori
1.162.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10801081108210831084
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Numara taşıma sonrası kalan 56 TL'den 3 aylık vergi tahsil edilir, 11 TL bakiye kalır. Link üzerinden iade talebinde bulunabilirsiniz.
  • asabi kullanıcısına yanıt
    Faturalı hattımın tkü vergisi bu paradan mı çekilecek yani?
  • asalih A kullanıcısına yanıt

Önce numara taşıma gerçekleşsin sonrx e devlet e gir arama kısmına bakiye iade yaz istenilen bilgileri ver

• bugun markette gordum. yeni hat fiyatlari 375’tl’ye dusmus. yeni hat almak isteyenler degerlendirebilir.

numaralar guzelse ben de bi bakacagim.
  • johnny lenn kullanıcısına yanıt

Yanılmıyorsam bimcell zaten 375 liraydı.

Diğer operatörler ise 700 liraydı sanırım.

• enver49 E kullanıcısına yanıt

500-600 tllere çıkmıştı hocam, indirim yapılmışsa iyi olmuş.

Yanlız bu 3 harfli mağzalar bölgesel fiyatlandırma yapabiliyorlar. Yarın bizim buradaki bim'e bakayım kaç olmuş fiyatı.

575ti

575’i cizip 375 yazmislar. 375 tl gecen senenin fiyatiymis.
  • bu arada ben aldim. e-simli almak istedim ama sadece fiziksel sim secenegi var dedi calisan arkadas. her paket yuklemeye de 5gb ek verecekmis.

ancak sunu soracagim, yeni hat alimindan sonra numara tasimada 90 gunluk sure siniri hala mevcut mu?
  • johnny lenn kullanıcısına yanıt
    Mevcut hocam.
  • Yokizm. kullanıcısına yanıt
    tesekkurler hocam
  • ülkeye bak. bir fısırıktan tel. hattı almak için, ülkedeki en büyük paradan iki tane vermen gerekiyor neredeyse. kimse de garipsemiyor artık.

üstelik bu fiyat "indirimli"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 3 Ekim 2024; 11:19:14 >
  • Faturalı türk telekom faturalı hat kullanıyorum.Taahhütüm bitti.Bimcele geçmeyi düşünüyorum.

-İlk defa faturasız hat kullanacağım.750 dk 250 sms 3 gb 160 tl benim için uygun telsiz kullanım ücreti ne zaman ödeniyor?

-Her ay 160 tl ödeme sadece bimdenmi yapılıyor?

Kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

BİMCELL [Ana Konu]
  • cimbom38 kullanıcısına yanıt

Bende Kasım sonu gibi Bimcelle geçeceğim. Şuan TT faturalı hat kullanıyorum ve verdikleri fiyatlar dehşet. Yıllar öncede Bimcell kullanmıştım.

Telsiz kullanım ücreti 14.94TL yani sizi ödeyeceğiniz rakkamın üzerine, yanlış hesaplamıyorsam her ay hesabınız 175TL bulunması gerekiyor.

Bim mağazalarından para yüklemesi yapabilirsiniz. Geçenlerde kulak misafiri olduğumda en az limit 150TLdi. (ve sanırım katları gibi gidiyor 150 200 300 gibi).

Bankacılık uygulamalarından ve TT uygulamasındanda yükleme yapabilirsiniz. Yanlış anımsamıyorsam Bimcell uygulamasında talimatta verilebiliyordu.

Yine Bimcell uygulamasındanda kartınızla yükleme yapabilirsiniz.

• redvelvet kullanıcısına yanıt

Teşekkürler yarin bime uğrayayım.

160₺ yıl başında en az 200₺ çıkacaktır diye düşünüyorum. Eğer faturasız istiyorsanız Telekomda 1 senelik paket var. 360 gün 2100₺ 100 GB bilmem kaç bin dk SMS vs. Aylığı 175 e gelir. Hem net fazla. Hem zam derdi olmaz. Bir kere ödeyin bir sene kafanız rahat etsin.
    Telekomun uygulaması bimcell oluyor geçiş yaparsanız. Oradan istediğiniz gibi ₺ yükler paket alırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 5 Ekim 2024; 7:17:49 >
  • Bimcell sağolsun internetsiz bırakmıyor.Bu hafta da ,haftalık 2 GB verdi..

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim, tam karar veremedim fakat muhtemelen benim çok işime yarayacak.

Ben fazla internet kullanan ve konuşan biri değilim.

Bir kez ödeyip, bir yıl kafam rahat olacak. Gelecek olan zamlardanda etkilenmeyeceğim.

Kaça neye geliyor diye merak eden arkadaşlar için söyle bir hesaplama yapayım, daha net anlaşılır.

2100 Yıllık Ücret + 179.28 TKVergisi = 2279.28TL

2279.28 /12 ay = 189.94TL Aylık Ücrete geliyor.

Paket içinde 12 ay kullanabileceğiniz 100GB internet, 20000 DK, 20000SMS var.

100GB / 12= 8.33GB aylık

20000 DK / 12= 1.666 DK

20000 SMS / 12= 1.666SMS

Bu pakette TurkTelekomlular konuşma sınırsız, Whatsapp var.

Whatapp açıklaması: WhatsApp sınırsız mesajlaşma hakkı, WhatsApp uygulamasının mesajlaşma, fotoğraf, video, ses dosyası, sesli mesaj uygulamaları ve WhatsApp uygulamasının desteklediği bütün dosya gönderimlerini kapsar. WhatsApp uygulamasının konuşma hizmetini kapsamaz.

BİMCELL [Ana Konu]

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt

1 senelik paket ücretini peşinmi ödeyeceğim?

Faturasız hat hiç kullanmadım.Bugün avm ye gidip bir kaç yere paketleri soracağım. Büyün ihtimal oradan ptt ye geçip pttcele 5 gb faturalı tarifeye geçiş yapacağım.

BİMCELL [Ana Konu]
    Evet peşin ödüyorsunuz. Üstteki arkadaş hesap yapmış. Faturasız en mantıklı şu an yıllık almak. Hee birden o çok derseniz o zaman pttcel bimcell denenebilir
  • 
Sayfa: önceki 10801081108210831084
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.