Şimdi Ara

Bimcell den Hemen Çıkın Yarın Son Gün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20+5gb 172 liraya kullanıyordum 240 lira yapacakmış hemen gittim turkcell 40gb 205 liraya geçtim acele edin yarın son gün

• Çok insancıl,iyi niyetli,faydalı bir konu.

Şuan BimCELL'de kalan,anca BimCELL'i paketsiz,internetsiz,dakikasız kullananlardır

Turk Telekom açıkcası,BiMCELL'i kullanmayın,çıkın gidin,BiM ile işim yok artık demek istiyor.

Turkcellde 1 yıl değişmeyen fiyat garantisi (taahhüt) ile 20 GB 152 TL, 40 GB 195 TL yahu.

BimCELL'de 20 GB 190 TL,ona da 2 ay içinde zam gelecektir.

Durmayın,bugün Turkcell kampanyasının son günü,ister online başvuru ile taşıyın hattınızı ister mağazalara gidip taşıyın.

Seneye de Turk Telekom kampanyası size uyar,Turk Telekoma geçersiniz 2024 Aralıkta,2025 Aralıkta da tekrar Turkcell..

Böyle geçer günler yıllar. Damlaya damlaya göl olur,tasarruf zamanı.

Yılda 2000 tl için icraya düşen var 2000 tl daha bulup borcunu ödeyemediği için.

2000 tl icrada oluyor 7000 tl.

• Bimcell de bana 10 tk ye vergi borcu var ama bakiyeniz yok dedi. Ben de Turkcelle geri döndüm. Zaten çekmiyordu bir de 100 tllik paket aldım bir kaç gün için.Neyse bu vergi borcu nasıl ödenir, ödenmeli mi ?

• koçari K kullanıcısına yanıt

Buradan borç/alacak sorgulaması yapıp ödeyebilir/alabilirsiniz

www.turkiye.gov.tr
    Mobil/Sabit/İnternet/Kablo Tv/Uydu İşletmecilerinden Borç/Alacak Sorgulama ve Ödeme/iade İşlemleri
    https://www.turkiye.gov.tr/btk-mobil-sabit-internet-kablo-tv-uydu-isletmecilerinden-borc-ve-alacak-sorgulama
  • koçari K kullanıcısına yanıt

Faturasızsa TL yüklediğinde çeker, faturalıysa ilk faturana yansır. Eski operatör yeni operatöre devretmiştir o borcu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.