Hangi paket acaba paylaşır mısınız? |
BİMCell GENÇ Paketine Hoşgeldin Deyin! (20 GB + 5 GB =172₺) (2. sayfa)
-
-
Muhtemelen bu tarife olmalı hocam;
https://forum.donanimhaber.com/turkcell-de-21-gb-125-mevcut-faturalilar-alabilir--154904835
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Faturasızdan faturaliya geçişte vardı 2 hafta önce diye hatırlıyorum hocam kaldırdılar yenileri daha zamlı ama yine kabul edilebilir. Platinium asmaz 30 194 TL, 25 GB 178 TL , asmaz 20 GB 160 TL, asmaz fırsat 15 GB 115 TL, platinium asmaz fırsat 30 GB 178 TL.
@Yokizm hocam zaten daha iyi biliyordur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Kaç aydır bimcelle kontör yüklemiyorum. Dolayısıyla iletişim vergisini alamıyor hattan. TT faturalıya geçsem benden kesemedikleri vergiyi faturalıya yansıtırlar mi yoksa geçişe izin vermezler mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygun degil gencler icin
Tt bilmem de baska operator de telsiz kullanim ben hiç odemedim
bu sorunun cevabını bende merak ediyorum.
takipteyim
-
Operatör üzerinde kalır diye biliyorum.
-
Onu nasıl yapıyorsunuz hocam? Operatörler arası geçiş mi yapıyorsunuz belli zamanlarda?
Benim kullanmadığımız hattım var yedek olarak duruyor 6 ayda bir baska operator tasiyorum uzun sure oldu almıyorlar benden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 18 Nisan 2023; 7:49:52 >
Bimcell den Turkcell faturasıza geçtim. Eski operatörünüzden şu kadar tkü borcunuz vardır diye sms geldi ve lira yükleyince düştüler miktarı hemen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-471C2D903 -- 18 Nisan 2023; 9:2:42 >
Kaçış yok o zaman 👍
Acaba operatöre göre de uygulama değişiyor olabilir mi?
Vodafone tkü nün numara taşımada yeni operatöre devretmediğini söylemişti.
-
genc paketi yapmaya çalışıyoruz arkadaşa. sürekli olarak hatalı kısa kod uyarısı veriyor
Genç servisine üye oldu mu en başta hocam peki?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
7-25 yaş aralığındaki bir kişiye ait TC Kimlik Numarası'nı, “KAYIT BIMCELL GENC TCKN DOGUM GUN/AY/YILI “olacak şekilde yazarak 4551’e SMS gönderen aboneler BİMcell Genç’e kayıt olabilecektir.
PAKETİ TANIMLAMADAN ÖNCE YUKARIDAKİ ŞEKİLDE YAŞINIZI DOĞRULAMANIZ GEREKİR.
Diğer operatörler ile kıyaslandığında iyi gibi fiyatı ama taahhütsüz olmadığından ve sabit fiyat garantisi olmadığından pek tercih edilebilir değil.
3 4 ayda bir bim zam yapıyor zaten. Bu yeni belki biraz dayanır.
-
Aynen, en kötü yeni üye alımına kapatırlar ama onun için bile daha çok yeni, en az 6 ay dayanır bence, tüm paketler yeni zam gördü. Baktınız zam mı geldi, değiştirirsiniz hemen, taahhüte girmemek iyi bir şey aslında, diğer olası fırsatları kaçırmazsınız bu şekilde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X