Tahhutsuz iyi de avantaj varsa ona direkt geçmek gerekiyor bazen. TT faturasizdan faturalıya iyi teklifler vardi bir ara. Şu sıra tcell Vodafone iyileşti. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BİMCell GENÇ Paketine Hoşgeldin Deyin! (20 GB + 5 GB =172₺) (3. sayfa)
-
-
Her zaman ucu ucuna yeten 15gb paketi bırakıp 20+5 e geçtim ama 16 gün olmasına rağmen bitti nasıl oldu bu anlamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
90-95Tl'yi geçmeyen "genç paket" bekliyoruz senden.
bimcell
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müslüm_32 -- 26 Haziran 2023; 6:51:22 >
Kaç ay devam eder bu fiyat?
2 ay falan, ya var ya yok bence hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kabul etmiyor nedense , 1999 doğumlu birini yazıyorum yinede 7-25 yaş arası olacak diye mesaj geliyor.
-
Bug falan olabilir, müşteri hizmetlerini aradınız mı hocam?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynısı bende oluyor. Ne yaptınız var mı bir çözüm
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Müşteri hizmetleri ile görüştüm genel bi sıkıntı varmış hocam. Ara ara deneyin diyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukayl06 -- 2 Temmuz 2023; 18:10:32 > -
Ben geçtim fiyat performans oranı güncel ekonomide oldukça güzel.. umarım sürekli fiyat değişmez
Ben geçemedim, TC numarasının 7-25 arası olması diyip duruyor. Yaş tutuyor halbuki..
-
Hâlâ Genç Pakete üye olamadıysanız birde Hat Resetleme'yi deneyin hocam.
(Uygulama üzerinden "Ayarlar" kısmından "Hat Resetleme" seçeneğine basarak yapılıyor.)
Deneyeyim hocam bı sağolasın.
Edit: Denedim hocam olmadı yine 7-25 yaş mesajı geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bozkurt92 -- 3 Temmuz 2023; 18:48:46 >
Ben de defalarca denedim olmadı bir türlü BİMCELL gence kayıt olamadım hep yaş 7-25 yaş arasi olcak diyor
Bu pakete geçişi kapattılar demekki, 3 gündür deniyorum geçmiyor.
-
Bende Güldür Güldür skecindeki gibi haftayı 12 gün baz alırsam genç oluyorum. Bende bu paketi alabilirmiyim acaba?
-
Aynı sorunu bende yaşıyorum.
-
Bugün hat taşıma için gideceğim paket kapandı mı gerçekten yoksa geçici bir soru nmu?
-
1 Haftadır deniyorum olmuyor müşteri hizmetleri de hala sorun var deneyin diyor istersen biraz daha bekle belki düzeltirler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X