Şimdi Ara

Bimcell Volte desteği yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
12.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    BTK'nın çok bir işlevi yok, aracı gibi çalışıyor bu kurum.
  • ercuezel kullanıcısına yanıt
    Forumdan bir arkadaşımız ceo ya mail atmıştı ama sanıyorum ki olumlu dönüş alamadı yoksa paylaşırdı burada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vowifi hala sadece turkcell de mi var ya? Adamlar 2016 da eklemiş bu teknolojiyi telekom ve vadofone ne halt yiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Forumdan bir arkadaşımız ceo ya mail atmıştı ama sanıyorum ki olumlu dönüş alamadı yoksa paylaşırdı burada.
    Bari 3 5 lira farkla açsalar

Hocam ben bununla ilgili yazdığımda ve geri döndüklerinde faturalı bir tarife önerdiler, verdikleri fiyat güzeldi ama faturalı kullanmak istemediğimi ilettim.

Ekleme: Bu mesajımdan kısa süre sonra faturalıya geçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 18 Nisan 2021; 15:49:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Bu mesaj silindi.
    Kendine hobi edin başka işlerle uğraş, sen de sıkılmışsındır artık aynı şeyleri yazmaktan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proopiomelanocortin

Kendine hobi edin başka işlerle uğraş, sen de sıkılmışsındır artık aynı şeyleri yazmaktan.

Alıntıları Göster
    Yazdıklarına bir cevabınız yok ki dalga geçiyorsunuz.

Ha size katılıyorum tabi ki, bu firmalara yazmakla bişey elde edilmez. Geçeceksin diğerine, onlar düşünsün.

Yine de yapılan yanlış uygulamaları duyurmak lazım ki, insanlar hatlarını taşımadan önce araştırırken bilgi sahibi olsunlar.

Düşünsene gidip 2019 model sıfır araba alıyorsun, bayiden çıkıp sicaklayinca klimayı açmak istiyosun, klima yok. Kampanyalı modeldi o, kliması yoktu demeleri ile aynı 4g hatta voltenin olmaması.

Hadi biraz da benim mesajımla dalga geçin buyrun
    .

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Nereye yazdınız ki

Online işlemler sayfasından tüketici şikayetleri kısmına yazmıştım.
  • Yani sikayet edin her yere yazin en dogal hakkiniz ama turk telekom gram takmiyor maalesef. 2senedir vowifi icin yazanlar var 2senedir hicbir calisma yapmadi telekom vowifi icin.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Şahsen kendi adıma söylüyorum, yazmadığım yer kalmadı. Olumlu bir dönüş alamadım maalesef.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    An itibariyle bimcell hattımdan VOLTE yazıp 5555'e mesaj gönderdim.Aktif edilmiştir mesajı geldi.Yani baskılar işe yaramış teşekkürler.Ama uçak modunda wifi ile arama yapamadım venüs z10 ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi overdose74 -- 27 Ekim 2019; 14:3:23 >
  • overdose74 O kullanıcısına yanıt
    Wi-Fi arama ile bi VoLTE’nin ne olduğunu araştırıp yazsaydın

• aktif edilmiştir diye mesaj geliyor ama gerçekte aktif olmuyor
    aramalarda şebeke yine 4G den 3G ye düşüyor
    Wifi araması ile volte aynı şey değil.
  • Volte kullanabilen var mı Bimcell ile? Ben taraftar hat kullanıyorum. Volte yazıp 5555'e mesaj atınca aktif edilmiştir diye mesaj geldi ancak kullanamıyorum.
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Evet haklısın.Ben VoLTE'yi aktif edersem VoWIFI çalışır diye düşünmüştüm.Sanırım Venüs Z10 chipseti/altyapısı VoWİFİ destekliyor ama güncelleme ile gelmesi gerekiyor.
    Tt de bile faturasizlara volte yokken bimcelle volte gelmez bence. Faturasizlara acarsa TT gelir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.