< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
silinsin (4. sayfa)
-
-
Bugün tekrar aradım, yine 30 TL geçiş ücreti yansır artı telsiz ücreti 27 TL faturanıza yansır, yıl sonuna kadar telsiz ücreti ödemezsiniz, dedi. 30 TL devlete değil kendilerine ödüyorsun. Ben de tcelle geçiiş yapıp ondan sonra bimcele geçerim dedim. Siz bilirsiniz dedi, ne akıllılar ya. -
quote:
Orijinalden alıntı: mu5tafaBimcell e geçtikten sonra Linkteki uygulamayı indirip numaran ile kayıt oluyorsun. Üst köşedeki hediye şeklinde butondan sil süpür çıkıyor. Hemen çıkmayabilir ama en az 1 hafta içinde aktif olur sil süpür. Oradan dakika, net, sms falan çıkar.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tmob.AveaOIM
Alıntıları GösterAllah razı olsun hocam, bimcell'deyim zaten sadece paketim değişik. Çok teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: serdarkocaoglu
Kullananlar memnun mu bimcell. Ben de geçmeyi düşünüyorum.1,5 yıldır kullanıyorum İzmir'de bı sorunla karşılaşmadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mu5tafaOnu hala veriyor. Bu ekstra kampanya. Mesela bana özel böyle bir kampanya gözüküyor online işlemlerde.
Alıntıları Göster40 TL yüklemeye 1 ay 5 gb hediye + sms kampanyası devam ediyor mu?
Yılbaşından önce 25 TL'ye 1 ay 1 gb 500 sms hediye veriyordu, kampanya iptal olunca 40 tl kampanyası da bitti zannettim.
-
O kampanya bitti şimdi Nisan sonuna kadar 40 TL yükle 2 GB 50 TL yükle 5 GB (1 aylık) kampanyası var ancak önce katılım yapmanız lazım artı olarak uygulamada yükle Kazan ve üst tarifelere geciste haftalık hediye internetle mevcut
quote:
Orijinalden alıntı: adige73O kampanya bitti şimdi Nisan sonuna kadar 40 TL yükle 2 GB 50 TL yükle 5 GB (1 aylık) kampanyası var ancak önce katılım yapmanız lazım artı olarak uygulamada yükle Kazan ve üst tarifelere geciste haftalık hediye internetle mevcut
Teşekkürler yukarıdaki arkadaş "Onu hala veriyor. Bu ekstra kampanya." yazmış o yüzden tereddüte düştüm.
-
Vodafone faturalidan bimcelle geçen oldu mu ?
saçmalamışlar biraz. sizin turkcellde ne kullandığınız bimcelli bağlamaz. başka bir bime gidin direk taşırlar. daha fazla için
https://forum.donanimhaber.com/bimcell-ana-konu--49692658-559#148269441
-
30 TL ücret var diyorlar ustam öyleyse hemen ttelekom faturalıdan bimcelle geçeyim Arkadaşlar ttelekom faturalidan bimcelle direkt geçişte 30 TL faturaya yansıyor mu?yoksa önce Vodafone yada Turkcell geçip sonra mı bimcell geçmeli bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum lütfen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco1912 -- 12 Mart 2021; 18:21:28 > -
Arkadaşlar online işlemlerde İnternet kullanım bilgilerimde EBA 8 GB olan yazıyor, 3 GB normal İnternetimden ne kadar kalmış nasıl anlayacağım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutkulu420 -- 13 Mart 2021; 11:3:28 >
sola yada sağa kaydırın. normal paketinizi görebilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tutkulu420
Arkadaşlar online işlemlerde İnternet kullanım bilgilerimde EBA 8 GB olan yazıyor, 3 GB normal İnternetimden ne kadar kalmış nasıl anlayacağım?8GB EBA bilgisi ekranını sola kaydırın,
-
quote:
Orijinalden alıntı: mufit8GB EBA bilgisi ekranını sola kaydırın,
Alıntıları GösterAllah razı olsun hocam oldu ama mesela online işlemlerden pzartesi günü 2 GB hediye aldım ama uygulamada sadece 136 mb kaldı diyor,9333ü arayınca ise 2 GB 136 mb diyor.Uygulama kendi verdiği neti neden dahil etmiyor ki?
-
quote:
Orijinalden alıntı: hareketliperdesola yada sağa kaydırın. normal paketinizi görebilirsiniz.
Allah razı olsun hocam oldu ama mesela online işlemlerden pzartesi günü 2 GB hediye aldım ama uygulamada sadece 136 mb kaldı diyor,9333ü arayınca ise 2 GB 136 mb diyor.Uygulama kendi verdiği neti neden dahil etmiyor ki?
-
@mufit @hareketliperde arkadaşlar 2.kez sola kaydırınca sil süpür'den gelen de göründü çok teşekkür ediyorum yardımcı oldunuz.
-
Merhaba arkadaşlar bu hediye İnternet kampanyası için bir yere mesaj atılıyordu, neresi idi acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X