Şimdi Ara

silinsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
8
Favori
18.804
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bimcell'in tek kötü yanı bankalar üzerinden TL yüklenememesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ongunbey -- 6 Mart 2021; 20:30:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarkocaoglu

Kullananlar memnun mu bimcell. Ben de geçmeyi düşünüyorum.

Memnunum sil süpürde var her hafta hediye geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ongunbey

Bimcell'in tek kötü yanı bankalar üzerinden TL yüklenememesi.

Akbank da var Bimcell seçeneği. Diğer bankalara da gelmiştir belki. . Ayrıca bildiğim kadarıyla Türk Telekom seçip yaparsanız aynı alt yapı olduğu için tl yükleniyor Bimcell hattınıza.

silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 6 Mart 2021; 20:49:38 >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt

bende 25 30 tl var diye sevinmiştim tt ile aynı 35ten başlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Limonen

bende 25 30 tl var diye sevinmiştim tt ile aynı 35ten başlıyor

Bimcell Online işlemler uygulamasından 25 tl de yükleniyor. Ayrıca bim mağazalarında da var 25 tl seçeneği.

silinsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ongunbey

Bimcell'in tek kötü yanı bankalar üzerinden TL yüklenememesi.

Emin misiniz hocam akbanktan yüklüyorum ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umut K. kullanıcısına yanıt
    Henüz bimcell'de esim yok hocam.
  • Yeni hat numaraları hep 05510... şeklinde mi başlıyor? Bölgeye göre değişiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarkocaoglu

Kullananlar memnun mu bimcell. Ben de geçmeyi düşünüyorum.

Ben iki yıldır kullanıyorum ucuz diye geçtim evet memnunum.

• ----TT'den bimcell'e hat taşımak mümkün değil. Önce başka operatöre geçip sonra bimcell'e geçmek gerekiyor, bilginiz olsun.----

Beni yanlış yönlendiren karakterli TT şube çalışanına teşekkür ederim öyleyse. Bizatihi aldığım bilgiyi aktarmak adına yazmıştım, kusura bakmayın. Hatta sırf bu yüzden tt>vodafone>bimcell yapmış birisiyim. Yanlış bilgiyi aktardığım için özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parker312 -- 7 Mart 2021; 21:54:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker312

----TT'den bimcell'e hat taşımak mümkün değil. Önce başka operatöre geçip sonra bimcell'e geçmek gerekiyor, bilginiz olsun.----

Beni yanlış yönlendiren karakterli TT şube çalışanına teşekkür ederim öyleyse. Bizatihi aldığım bilgiyi aktarmak adına yazmıştım, kusura bakmayın. Hatta sırf bu yüzden tt>vodafone>bimcell yapmış birisiyim. Yanlış bilgiyi aktardığım için özür dilerim.

Bu sene 2 faturalı tt hattımıda bimcell e taşıdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker312

----TT'den bimcell'e hat taşımak mümkün değil. Önce başka operatöre geçip sonra bimcell'e geçmek gerekiyor, bilginiz olsun.----

Öyle bir şey yok hocam. Bende tt faturalıdan geçtim Bimcell e.

• parker312 P kullanıcısına yanıt
    Türk telekomdan bimcell'e geçilebiliyor hocam. Eğer faturalıdan geçeceksiniz turkcell veya vodafone faturasıza geçin hat açılınca da bimcell'e geçin, yoksa tt faturalıdan bimcell'e geçerseniz arama alamayabilirsiniz.
  • Ne kadar bilgi kirliliği olmuş konuda. Son mesajlar hep yanlış bilgiyi düzeltme şeklinde
  • Konuda bir sürü yanlış bilgi var düzeltelim:

• Bankalar aracılığı ile lira yüklenebiliyor. Ama alt sınır bim mağazalarında olduğu gibi 25 tl değil, en düşük 35 tl yükleyebilirsiniz. Vakıfbank ve Enpara'da denenmiştir. Yükleyici olarak TT mobil, avea, türk telekom filan görünebilir banka veri tabanlarında, hepsi aynı.
    • Bankalardan yüklenen liralarla gerekli şartı taşırsanız verilen hediye GB'lar geliyor.
    • Türk Telekom'dan Bimcell'e geçiş mümkündür. Ama hat taşıma olarak değil tarife değişikliği olarak geçersiniz.
    • Bimcell'den başka operatöre hat taşıyıp memnun kalmadı iseniz Bimcell'e hemen geri dönülebiliyor, tahahhüt olmadığı için sorun olmuyor. Vodafone'dan 2 ay sonra geri dönmüştüm ben. 3 ay beklemek zorunda değilsiniz.
    • Ayrıca cumadan cumaya kazı kazan var sistemlerinde, genelde günlük 1 gb, haftalık 2 gb, günlük 100 dakika filan çıkıyor bana.

• robotica R kullanıcısına yanıt

bilgilendirme için teşekkürler daha önce hic kullanmadığım için bilgim çok azdı

anladığım kadarıyla faturasız hattım için diğer operatörlerden bimcell e geçmek ve ilerleyen dönemlerde tekrar başka operatöre geçmek mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dede06 -- 7 Mart 2021; 10:55:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Konuda bir sürü yanlış bilgi var düzeltelim:

• Bankalar aracılığı ile lira yüklenebiliyor. Ama alt sınır bim mağazalarında olduğu gibi 25 tl değil, en düşük 35 tl yükleyebilirsiniz. Vakıfbank ve Enpara'da denenmiştir. Yükleyici olarak TT mobil, avea, türk telekom filan görünebilir banka veri tabanlarında, hepsi aynı.
    • Bankalardan yüklenen liralarla gerekli şartı taşırsanız verilen hediye GB'lar geliyor.
    • Türk Telekom'dan Bimcell'e geçiş mümkündür. Ama hat taşıma olarak değil tarife değişikliği olarak geçersiniz.
    • Bimcell'den başka operatöre hat taşıyıp memnun kalmadı iseniz Bimcell'e hemen geri dönülebiliyor, tahahhüt olmadığı için sorun olmuyor. Vodafone'dan 2 ay sonra geri dönmüştüm ben. 3 ay beklemek zorunda değilsiniz.
    • Ayrıca cumadan cumaya kazı kazan var sistemlerinde, genelde günlük 1 gb, haftalık 2 gb, günlük 100 dakika filan çıkıyor bana.

Ben tam anlamadım. Şuan ttmobil prime 20 tarifesi kullanıyorum. Bimcell 20 GB 42 TL olan tarifeye gecmek istiyorum. Ne yapmam gerekir??

• quote:

Orijinalden alıntı: ademyildiz07

Ben tam anlamadım. Şuan ttmobil prime 20 tarifesi kullanıyorum. Bimcell 20 GB 42 TL olan tarifeye gecmek istiyorum. Ne yapmam gerekir??

Alıntıları Göster

Benzer durumdayım Mart sonunda taahütüm doluyor acaba geçiş için ne yapmak lazım. Siz geçtiniz mi? Sizde bir bilgi var mı?.

• Ben TT faturalıdan bimcell faturasız a geçtim sorun yok üç gün içinde geçiş oldu 2 haftadır neredeyse kullanıyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.