Şimdi Ara

BIMDEKI KIZ BANA ESPIRI YAPTI :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bayılt ve 32 yerinden bıçaklayarak olay yerinden uzaklaş.
  • kızın dediğini çeviriyim.

"ananın karnında 9 ay nasıl bekledin? görüyoruz herhalde aldığın şeyleri, vericez poşet."
  •  BIMDEKI KIZ BANA ESPIRI YAPTI :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChevroleBey -- 9 Eylül 2012; 22:11:53 >
  • Kız güzel mi?
  • seviyorsan git konuş
  • Kosan cocuğun olayla ilgisini anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinan

kızın dediğini çeviriyim.

"ananın karnında 9 ay nasıl bekledin? görüyoruz herhalde aldığın şeyleri, vericez poşet."

• ne hale düşmüş gençler. en ufak birşeyden anlamlar çıkarıyorlar.sonrada kızlar neden benle konuşmuyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hudaverdi34

ne hale düşmüş gençler. en ufak birşeyden anlamlar çıkarıyorlar.sonrada kızlar neden benle konuşmuyorlar

budaverdi okudum
  • türbanlıymış bide diğnen diğnen kaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahtsız35

arkadaslar az once bime alisverise gittim..sonra kasaya gittim benim yaslarda kapali bi kiz vardi.. kucuk bi cocukta su aliyodu bende yavas yavas kosma dedim(kasaya kosarak gelmisti)..sonra kizda cocuga bisiler soyledi iste..ben yiyecekleri kasadan gecirdim gulerek poset alabilirmiyim dedim. sonra kizda bana dondu ve malesef posetimiz yok dedi elle tasican o kadar esyayi dedi.bende tuh neetcez aimdi falan dedim.sonra bi baktim kiz alttan poset cikardi elime vermedi ve kendisi doldurdu. bende yardim ettim .. bu bi isaretmiydi tanismak icin ?? oyleyse yarin kontor yuklemeyede giderim ama bilemedimki

edit: yazilar duzeltildi

o değilde alttan dersin vardı ne oldu ona

• quote:

Orijinalden alıntı: CriminalScum

quote:

Orijinalden alıntı: hudaverdi34

ne hale düşmüş gençler. en ufak birşeyden anlamlar çıkarıyorlar.sonrada kızlar neden benle konuşmuyorlar

budaverdi okudum

şaşırmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enişten was here

quote:

arkadaslar az once bime alisverise gittim..sonra kasaya gittim benim yaslarda kapali bi kiz vardi.. kucuk bi cocukta su aliyodu bende yavas yavas kosma dedim(kasaya kosarak gelmisti)..sonra kizda cocuga bisiler soyledi iste..ben yiyecekleri kasadan gecirdim gulerek poset alabilirmiyim dedim. sonra kizda bana dondu ve malesef posetimiz yok dedi elle tasican o kadar esyayi dedi.bende tuh neetcez aimdi falan dedim.sonra bi baktim kiz alttan poset cikardi elime vermedi ve kendisi doldurdu. bende yardim ettim .. bu bi isaretmiydi tanismak icin ?? oyleyse yarin kontor yuklemeyede giderim ama bilemedimki

sinava girdim kan ter icinde kaldim yinede yardim etmediler bekledim bekledim 3 kisi kalinca ve sure de bitince kizin teki aglamaya basladi oda benim gibi uni kazanmis ama tek dersten kayit yapamayacagini soyleyince edebiyat hocasi mat hocasina rica etti 2-3 soru soyledi bende zaten 2-3 tane yapmistim VEEE 52 ALDIM SINAVDAN HEMEN MUDURUN YANINA KOSTUM DIPLOMAYI ALDIGIM GIBI UNIVERSITEYE KOSTUM VE HEMEN KAYIDI YAPTIM.... ilk dega bahtsizligim yaver gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Enişten was here

quote:

sinava girdim kan ter icinde kaldim yinede yardim etmediler bekledim bekledim 3 kisi kalinca ve sure de bitince kizin teki aglamaya basladi oda benim gibi uni kazanmis ama tek dersten kayit yapamayacagini soyleyince edebiyat hocasi mat hocasina rica etti 2-3 soru soyledi bende zaten 2-3 tane yapmistim VEEE 52 ALDIM SINAVDAN HEMEN MUDURUN YANINA KOSTUM DIPLOMAYI ALDIGIM GIBI UNIVERSITEYE KOSTUM VE HEMEN KAYIDI YAPTIM.... ilk dega bahtsizligim yaver gitti

hayırlı olsun

• yıl olmuş 2012 hala bimden kontür yükleyen var pes
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mucuklu Sucuk

yıl olmuş 2012 hala bimden kontür yükleyen var pes

günah mı ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7Ronaldo

quote:

Orijinalden alıntı: Mucuklu Sucuk

yıl olmuş 2012 hala bimden kontür yükleyen var pes

günah mı ki

Caiz
  • Espiriyi google translate olmasa anlayamazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinan

kızın dediğini çeviriyim.

adam gerçeği söylemiş, forum silinebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarman29

Kesin seviyor %100 facebook onaylı.

+1.25 V
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.