Şimdi Ara

Bimeks alışveriş yapacaklar dikkat! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
6
Favori
15.752
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: he_man

https://www.bimeks.com.tr/urun/asus-x554lj-xo1146t-i5-(w10)-149777/outlet-urunler

arkadaşlar şimdi bunu alsam göndermezler mi

Para yok adamlarda maaş odeyemiyorlar üründe almamışlardi. stok yok .

urun web fiyati ama web satisi kapalı gorunuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinan70 kullanıcısına yanıt
    :))) hakkaten ya alamıyomuşum zaten
  • Fiziksel mağazacılık bitiyor yavaş yavaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi yorumdami haberdemi ne okumuştum şimdi bulamadim.teknoloji marketlere stok yapma siniri getirmişlerdi bu sene. Hatta mediamark ve teknosa bu yüzden bir çok ürünü ucuz fiyata satmak zoruna kalmiş gibisinden.Teknosanin mağaza kapatma olayida var fakat ürünlerini depolarda saklayabilirdi bence..
  • Bimeks personelin 2. maasinida vermemiş. çalışanlar çoğu mağazada işe gitmiyor. Galiba yılbaşında iflasını verecek bunlar . Yazık personel hakkını alamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

geçen hafta %20'ye yakın değer kaybetti hisseleri. her an iflasını verebilir diyeceğim fakat cemaate ait kuruluşlar iflas isteye isteye sağlam para kaldırdığı için devlet bunun önüne geçti ve iflası zorlaştırdı. benim tahminim 2 haftaya yelkenleri suya indirir bimeks

Hocam iflas isteyen kuruluşlar nasıl para kaldırıyor?
  • 355 lira bi param var alıncak bişide yok batmadan bişiler alsak bari :)
  • Bimeks mağazaları franchising. Yaşadığınız sıkıntılar sadece o mağazaya özgü olabilir.
  • yenibosna koçtaş şubesine gittim, eskiden tıklım tıkış doluydu ürünle, şuanda bildiğin bomboş. tv, monitör vs namına 1-2 ürün var gerisi kıytırık klavye modem mutfak robutu vs. ek olarak bir de güvenlik şeridi çekme makinesi koymuşlar ortaya, tüm kutulu ürünleri onunla sarmışlar. hani sıfır izlenimi vermek için muhtemelen.

aldığınız ürünlerde bu şerit var diye güvenmeyin derim...
  • dolar olmuş 3.5, ekonomi desen rezalet. Millet nasıl teknoloji satın alsın.

Daha iyi günler bunlar 2017 berbat bir yıl olacak. Üretim yapmadan tüketimi arttırmanın sonuçları malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

dolar olmuş 3.5, ekonomi desen rezalet. Millet nasıl teknoloji satın alsın.

Daha iyi günler bunlar 2017 berbat bir yıl olacak. Üretim yapmadan tüketimi arttırmanın sonuçları malesef.

iPhone 7 toplam kaça geldi hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8CA3A7969 -- 15 Aralık 2016; 17:50:58 >
  • 2749 hocam.
  • Toplam 14 Kalem Mal aldım Çoğu %40 indirimdeydi iPhone hariç hepsi 1-2 gün içinde geldi. iPhone 13-14 gün sonra geldi o arada 11.11 de n11 den aldığım için mağazasına giderek iade ettim hiç bir sorun yaşamadım. Bimeks alışveriş yapacaklar dikkat!
  • teknosa bilmem kac sube kapatacak, depo bosaltacak diye 3-4 yıldır ucuz ürün satıyor konusuda var
    buda muhtemelen depo doldurmak adına aralık sonuna kadar böyle devam sonra şişirilmiş yeni kdvli fiyatlarla tekrar satışta olacak
    almayın aldırmayın amazon kovalayın paşa paşa ucuza satacaklar yada batacaklar
    kimse burnundan kıl aldırmıyor artık n11 fena degildi kupon cek hakikaten ucuza geliyordu simdi 150 liraya 11-15 lira veriyor yüksek tutar ve sürekli para harcayanlara biraz indirim var işte
    elimden gelse ekmeği amazondan alacagım yeter kanımızı emdikleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHERQUAN

Toplam 14 Kalem Mal aldım Çoğu %40 indirimdeydi iPhone hariç hepsi 1-2 gün içinde geldi. iPhone 13-14 gün sonra geldi o arada 11.11 de n11 den aldığım için mağazasına giderek iade ettim hiç bir sorun yaşamadım. Bimeks alışveriş yapacaklar dikkat!

aldığınız ürünler neydi hocam örnek verebilirmisiniz

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Jbl Boost tv 320, jbl xtreme 650, jbl reflect mini 200 harici ufak tefek şeyler.
  • ilginç ,
    bu gidişle teknoloji mağazası kalmayacak gibi
  • iş yerindende kendimize telefon alalım diye 900 liralık çek verdiler 1 yıl geçerli.. bende gittim mağazaya telefon yok adamlarda teşhir outlet.. mağazalar bomboş.. bu gidişle 1 yıla mağaza kalmaz..
  • bende bimeks'in hissesi vardı 15 temmuz öncesi aldım gerçi ama dün %60 zararla sattım allahtan fazla birşey yoktu bana göre gerçekten bir şeyler ters gidiyor burada çünkü kur artışı olduğu zaman elindeki ürünlerin değeri otomatik artıyor ithal olduğu için gerçi alan da yok galiba bu aralar ama bu kadar da düşmez yani
  • En büyük perakendeci Teknosa bile Temmuz ayında (15 Temmuz'dan birkaç gün öncesinde) 75 mağaza kapatmıştı, Suadiye'deki mağaza hâlâ kapalı durumda. Krizin etkisi büyük, gerçi bu adamlar zamanında sağlam para kazandılar, batsalar çok da üzülmem.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.