Şimdi Ara

bimeks forum mağazaları 7gün 7 ürün indirimleri (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
4
Favori
27.822
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

quote:

Marmara forum hezimet videosu geldi hadi :DDD

http://www.youtube.com/watch?v=1XNLvIlQLok

Felaket video bölüm 2

:D

http://www.youtube.com/watch?v=A4gqgQmnXtE

Hocam ne olmuş orda ya kısaca bir özet gecer msin? :D

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz94

quote:

quote:

Felaket video bölüm 2

videoları youtube attım kardeş izlersin :D

istanbul forumunda videosu var :D onuda yollarım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 23 Kasım 2011; 2:19:26 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Felaket video bölüm 2

Zaten izledim hocam ama hangi ürün için kapistiklarini anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Felaket video bölüm 2

500gb hdd var 2.5 inç 59 tl

navigasyon var

Geneli toptancı abi kardeş gelmiş yalandan :D

• quote:

aga sizinki organize bi örgüt sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

aga sizinki organize bi örgüt sanırım

nerede felaket varsa millet birbirini ezip vatandaşa indirim die bindirim yapıp saat 10 da 5 tane ürünü küfürle sattıran var ise ordayız :D
  • quote:

Video için eline sağlık.Bu haliyle sinema da göstersen en az bir Schindler'in Listesi gibi bir etki yaratır.

1940 larda savaş yıllarında, 1970 lerde kıtlık zamanında bile şu 2000 li yıllarda ki mağaza rezaletlerinde ki insanlar kadar kimse içler acısı bir hale kendini düşürmemişti.

Yani cebine 1-2 milyon koyup Çin den böyle hard disk, flash disk getirip seçimde oy verene bedava dağıtsan, kesin kazanırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhann

quote:

Video için eline sağlık.Bu haliyle sinema da göstersen en az bir Schindler'in Listesi gibi bir etki yaratır.

1940 larda savaş yıllarında, 1970 lerde kıtlık zamanında bile şu 2000 li yıllarda ki mağaza rezaletlerinde ki insanlar kadar kimse içler acısı bir hale kendini düşürmemişti.

Yani cebine 1-2 milyon koyup Çin den böyle hard disk, flash disk getirip seçimde oy verene bedava dağıtsan, kesin kazanırsın.

Valla Meclis Haklı Tc vatandaşı aç değil medya abartıyor derdiler..

Cidden doğru sabah 6 dagelip 4 saat bekleyip 1 tane hardisk bekliyorlar..

Demekki Paramız çok

Paramızı HDD ye yatırdık :D

Desemdeeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 23 Kasım 2011; 2:20:12 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Felaket video bölüm 2

biri de avrupa yakasında burhanin vardı onu koyabilirse :)

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Felaket video bölüm 2

biri de avrupa yakasında burhanin vardı onu koyabilirse :)

Sen iste yeterki

:)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 23 Kasım 2011; 2:16:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: o-varli

quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

quote:

Orijinalden alıntı: browser90

Arkadaşı marmra foruma gönderdim. İst forumda da çalışan tanıdığım vardı. Fakat izdiham yaşanmış ikisinde de. İst forumda 3 marmara forumda 8 tane stok vamış. Bimeks bir kere daha büyüklüğünü gösterdi. Adamlar sabah 04 de gelip girmişler sıraya

marmara forumda 14 ya da 16 tand vardi saydim istanbul forumda ise 3 tane varmis babam 5. siradaydi hep personel almis en onde girdim iceride calisanlar almis diyor

bende marmara forumda guvenlik bayan sayesinde sonuncuyu aldim

marmara foruma 4te gelen yok orda biri salliyor 4te geldim diye 8den once kimse gelmemis

çok kızgınım

sallama 8den önce kimse gelmemişmiş ben saat 7 gibi kapının önündeydim ben geldiğimde ilk gelenler sabah 6,15 gibi orda olduklarını söylüyor 2 kişilerdi zaten

o karı karacadı güvenlik bana elindeki disklerden defalarca söylememe rağmen birini bile vermedi aynı şekilde kasiyer de davrandı bağırdım çağırdım fayda etmedi sonra sen bana dönüp 15 tane sattılar dedin arkamdaki okadar kişi koşuşturma curcuna sırasında biri önümde durdu geçemedim birkaç saniyelik birşeydi diğerleri standın yanından önüme geçtiler arkamdaki adamlar aldı

ben sırf bu iş için sabah 3te yatıp 4 gibi kalktım anadolu yakasından yola düştüm varınca oh sıram iyi bir tane diskim garanti diye içimden geçti ama okadar saatlerce beklememe rağmen alamadan döndüm

buna sebep olan kimseye hakkımı helal etmiyorum haram zehir bela olsun o mağaza bimeks çalışanlarının başına yıkılır inşallah
    o bimeksin yaptığı saçmalığı iğrençliğide duysun herkes birbirini arkraba olacak kadar eziyordu ne çıkabildim ne disk almak için ilerleyebildim sıra mıra yok saldırgan hayvan gibiydi herkes ilkkez böyle bir teknoloji mağaza indirimine gittim böyle bir saçmalıkla daha önce karşılaşmadım sözüm ona birde teknoloji mağazası peh

bu insanlık ilkellikten kurtulacak ama kıyametten önce olacağını hiç sanmıyorum

gitmeseydin , biz burada bu tür kampanyalar olduğu zaman , afedersin deyim yerindeyse sesimiz kısılana kadar söylüyoruz .Gitmeyin diye . Alamazsınız . Göstermelik olarak sadece kasaya gelen3-4 kişi bilemedin 5 kişi alır .

Senin kafana silah mı dayadılar sabahın 4 ünde kalkacan yataktan doğru bimekse gidecen mi dediler . Yooo . biz birşey biliyoruz ki söylüyoruz. ALAMAZSINIZ ,size yedirmezler o ürünleri , o mağazada kaç kişi çalışıyor biliyor musun , bunların hemen hemen hepsinde evinde pc var .para para değil mi ,personelde 59TL verecek ,sende .

Kendi personeli alıyor , ya da çok yakın tanıdıklarına ayırıyor . biz bunları dediğimizde kötü oluyoruz .nereden biliyorsun sen kimsin gibi şeyler söyleniyor. Sonra bunu bize diyen kişi forumda yazıyor haklıydınız beyler diye.

En son örneği teknosa nın turuncu zımbırtısında yaşandı.

Tekrar söylüyorum , alamazsınız .Alanlar sadece sıranın en önünde olanlardır .Onlarında stoku 5 i geçmez.

• Bugün 16 gb USB var 19 tl hezimet gunü :)
  • quote:

Bugün 16 gb USB var 19 tl hezimet gunü :)

marmara forumda mısın hocam ?
    bende hi level 16GB lık gidecektimde ugrasamadım ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhann

quote:

Yuhh diyorum.

• Videolar için teşekkürler arkadaşım. Bu tam bi rezillik...
  • arkadaslar simdi flasbellek icin gittim adam boyle kampanyamiz yok diyor gecen hafta vardi dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: .::KraL::.

arkadaslar simdi flasbellek icin gittim adam boyle kampanyamiz yok diyor gecen hafta vardi dedi

http://b1111.hizliresim.com/r/n/ngvg.jpg

bu resmi göstereydin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

Orijinalden alıntı: .::KraL::.

arkadaslar simdi flasbellek icin gittim adam boyle kampanyamiz yok diyor gecen hafta vardi dedi

http://b1111.hizliresim.com/r/n/ngvg.jpg

bu resmi göstereydin ?

adam yok diyor kayseri den alan varmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: o-varli

quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

quote:

Orijinalden alıntı: browser90

Arkadaşı marmra foruma gönderdim. İst forumda da çalışan tanıdığım vardı. Fakat izdiham yaşanmış ikisinde de. İst forumda 3 marmara forumda 8 tane stok vamış. Bimeks bir kere daha büyüklüğünü gösterdi. Adamlar sabah 04 de gelip girmişler sıraya

marmara forumda 14 ya da 16 tand vardi saydim istanbul forumda ise 3 tane varmis babam 5. siradaydi hep personel almis en onde girdim iceride calisanlar almis diyor

bende marmara forumda guvenlik bayan sayesinde sonuncuyu aldim

marmara foruma 4te gelen yok orda biri salliyor 4te geldim diye 8den once kimse gelmemis

çok kızgınım

sallama 8den önce kimse gelmemişmiş ben saat 7 gibi kapının önündeydim ben geldiğimde ilk gelenler sabah 6,15 gibi orda olduklarını söylüyor 2 kişilerdi zaten

o karı karacadı güvenlik bana elindeki disklerden defalarca söylememe rağmen birini bile vermedi aynı şekilde kasiyer de davrandı bağırdım çağırdım fayda etmedi sonra sen bana dönüp 15 tane sattılar dedin arkamdaki okadar kişi koşuşturma curcuna sırasında biri önümde durdu geçemedim birkaç saniyelik birşeydi diğerleri standın yanından önüme geçtiler arkamdaki adamlar aldı

ben sırf bu iş için sabah 3te yatıp 4 gibi kalktım anadolu yakasından yola düştüm varınca oh sıram iyi bir tane diskim garanti diye içimden geçti ama okadar saatlerce beklememe rağmen alamadan döndüm

buna sebep olan kimseye hakkımı helal etmiyorum haram zehir bela olsun o mağaza bimeks çalışanlarının başına yıkılır inşallah
    o bimeksin yaptığı saçmalığı iğrençliğide duysun herkes birbirini arkraba olacak kadar eziyordu ne çıkabildim ne disk almak için ilerleyebildim sıra mıra yok saldırgan hayvan gibiydi herkes ilkkez böyle bir teknoloji mağaza indirimine gittim böyle bir saçmalıkla daha önce karşılaşmadım sözüm ona birde teknoloji mağazası peh

bu insanlık ilkellikten kurtulacak ama kıyametten önce olacağını hiç sanmıyorum

gitmeseydin , biz burada bu tür kampanyalar olduğu zaman , afedersin deyim yerindeyse sesimiz kısılana kadar söylüyoruz .Gitmeyin diye . Alamazsınız . Göstermelik olarak sadece kasaya gelen3-4 kişi bilemedin 5 kişi alır .

Senin kafana silah mı dayadılar sabahın 4 ünde kalkacan yataktan doğru bimekse gidecen mi dediler . Yooo . biz birşey biliyoruz ki söylüyoruz. ALAMAZSINIZ ,size yedirmezler o ürünleri , o mağazada kaç kişi çalışıyor biliyor musun , bunların hemen hemen hepsinde evinde pc var .para para değil mi ,personelde 59TL verecek ,sende .

Kendi personeli alıyor , ya da çok yakın tanıdıklarına ayırıyor . biz bunları dediğimizde kötü oluyoruz .nereden biliyorsun sen kimsin gibi şeyler söyleniyor. Sonra bunu bize diyen kişi forumda yazıyor haklıydınız beyler diye.

En son örneği teknosa nın turuncu zımbırtısında yaşandı.

Tekrar söylüyorum , alamazsınız .Alanlar sadece sıranın en önünde olanlardır .Onlarında stoku 5 i geçmez.

bilip bilmeden saçmalamasan nasıl olur ?

o-varlinin bahsettiği şeyle senin saçmalarının aynı olmadığını farketmedin mi ? hadi yazarken anlamadın, sonradan ne yazmışım ben diye mesajını da mı okumadın...

• 16 gb flash alıcam bugün. nette satılıyo mudur kampanyayla

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.