Şimdi Ara

bimeks forum mağazaları 7gün 7 ürün indirimleri (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
4
Favori
27.822
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nty35

16 gb flash alıcam bugün. nette satılıyo mudur kampanyayla

yok bea mağazadan alıcaktın bitti zate satardım ama bana çok lazım oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

quote:

Orijinalden alıntı: nty35

16 gb flash alıcam bugün. nette satılıyo mudur kampanyayla

yok bea mağazadan alıcaktın bitti zate satardım ama bana çok lazım oluyo

hadi ya, varya 5 arkadaş 5 tane alıcaktık toplam
    neyse cuma günü fare alıcam
  • quote:

Marmara forum hezimet videosu geldi hadi :DDD

Abi adamlara bak yaa aç kurt gibi saldırıyolar. Bunlar beleş mezar bulsa girecek tiplerden yaa.
    Yazık cidden yazık..

• elinde sonunda bu tarz kampanyalar yasaklanacak ama illaki önce birine zarar gelecek sırada yaralamalı kavga çıkacak mağazayı yakacaklar sonra olacak
  • arkadaşlar bakın artık şunu idrak edin; dünya'nın en iyi satışı reklamı satmaktır.

böyle firmalar mağazalarında bilmem kaç gün önce x adet ürünü y indirimiyle satacaklarını söyledikleri zaman anlayın ki siz reklamı satın alıyorsunuz. bakın burada sayfalarda firmayı konuşuyorsunuz ama kaç kişi ürün almış?

lütfen saf olmayın, böyle yerlerde biraz işi olan bilir ki bir mağazaya 10 tane mal geliyorsa bu kampanyadan zaten 7-8 tanesini mağaza çalışanları alır. kimi zaman kendileri içindir kimi zaman eş-dost içindir kimi zaman da ayırtan insanlara satarlar. mesela bir mal 20 lira, adamın biri gelip der ki sen bana şunu al benden sana 10 lira. yani bedavadan para. o yüzden böyle mantıksız kampanlara inanıp sabahın bilmem kaçında oralara gitmeyin, burası amerika değil burada üretim yok ve bir kampanya ile bir mağazada 2000 tane pc satılmasını beklemeyin (black friday)

alanlara hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

quote:

Abi adamlara bak yaa aç kurt gibi saldırıyolar. Bunlar beleş mezar bulsa girecek tiplerden yaa.
    Yazık cidden yazık..

lafını dikkatli kullanırsan seviniriz :) zira aklı sıra laf ettiğin kişilerin arasında burdaki pek çok üye var.

kapıları kontrolsüz açan ya da düzgün bir satış yapmak için önmelimni almayan bimeksin sayesinde oldu o, yoksa biz gayet sakin bir şekilde kapı açılmadan önce daha rahat girebilelim diye sırayı da tek sıra yaptık. olayı çığrından çıkaran bimeksin plansızlığı prograsızlığı oldu.

bu arada, tttooolllgggaaa nickli arkadaş videoda gözüküyo mu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 23 Kasım 2011; 18:12:18 >

• bu bişey mi trabzon forumu görseydiniz
  • Saldıran birbirini ezen küfür eden insanları görünce gülüyorum :)

Bu ürünleri alan 10 kisiden 6 si toptancı zaten bağıran çağıran küfür eden kardesi kuzeni babasını sıraya sokanlar

:)

Gecen vardı biri almış kardesi arkasında yandada karısı baldizi

Sülalesini toplarlar.
  • geceden 10 kişi sıraya gieceksin alacaksın yanınada 1 noter bekleyeceksin sıranın en önünde sabah nasılsa personel kapar satılan malları sizde noterle tutanak tutup doğru mahkemeye :)
    sürüm sürüm süründürürsün ondan sonra.firma sahibi sizin evin önünde sıraya girer artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: demobig

geceden 10 kişi sıraya gieceksin alacaksın yanınada 1 noter bekleyeceksin sıranın en önünde sabah nasılsa personel kapar satılan malları sizde noterle tutanak tutup doğru mahkemeye :)
    sürüm sürüm süründürürsün ondan sonra.firma sahibi sizin evin önünde sıraya girer artık...

toplam stok yazıyor insertlerde. sen bi mağazaya gitsen neolacakki.diğer mağazalarda şukadar adet var diyecek olay kapanacak. burda elemanlar alıyor denmeside çok garip.herhalde alacaklar.hangimizin elinde o şans olsa almaz merak ediyorum. bence yapılacak en mantıklı hareket. avm lerin elemanlarından birini ayarlamaktı. 10 dan once avm nin içinde olduğu için çok daha kolay olabilir.benim sırada aklıma geldi. eğer onceden aklıma gelmiş olsaydı almıştım şimdi hdd.

• ozaman çalışanlarının gözünü doyursunlar yada gözü doymuş eleman çalıştırsınlar.
    yada çalışan için stok 10,müşteri için stok 5 falan yazsınlar ürünün yanına herkes bilsin. yağmacı vandal çalışan istemiyoruz.
  • quote:

Saldıran birbirini ezen küfür eden insanları görünce gülüyorum :)

Bu ürünleri alan 10 kisiden 6 si toptancı zaten bağıran çağıran küfür eden kardesi kuzeni babasını sıraya sokanlar

:)

Gecen vardı biri almış kardesi arkasında yandada karısı baldizi

Sülalesini toplarlar.

Opel Astra ile gelmişlerdi Bir de
  • Geriye kalan günlerde ilgimi çekecek ürün kalmadı.
  • valla ben siteden şikayet maili attım, bugune kadar başka şikayet eden oldu mu bilmiyorum.
    stok zaten bana yetmezdi ve bu yüzden ordayken yakınlarına disk ayıran elemanı şikayet etmeyecektim ama, burda sabah 4 te kalkıp gitmiş adamı ve kendilerine disk ayrılan 2 tipin mağazadaki tavırlarını hatırladıkça yanlış yaptığımı anladım...

site üzerinden mail attım durumu anlattım... orda olanlar da şikayet etsin bence... belki bundan sonra daha özen gösterirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

quote:

Yazık cidden yazık..

bu nasıl birşey ya

• Baştan beri takip ediyorum. Rezillik.
  • kırk yılın başı bi indirim yapacaklar onuda böyle yapıyorlar... yazık ne diyim bimeks ten birkez daha tiksindim.
  • Lcd monitörün biri benim :D panel arızası oluştuğu için bu kadar ucuz bir monitörü bu fiyata kaçırmam :::) inşallah bize gelir bir tanesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryptical

Lcd monitörün biri benim :D panel arızası oluştuğu için bu kadar ucuz bir monitörü bu fiyata kaçırmam :::) inşallah bize gelir bir tanesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 200 neyse verrim farkını adam gibi alırım. bu resmen rezillik!
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.