Şimdi Ara

bimeks forum mağazaları 7gün 7 ürün indirimleri (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
4
Favori
27.822
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: esadfb

4gb flash diski biraz önce forum istanbuldan aldım. öyle videodaki gibi izdiham falan hiç yoktu 15-20 kişi anca vardı zaten.kapılar açılınca herkes flashlara saldırdı saniyeler içinde tükendi :D sadece kasada bekledik bi 20dk kadar onun dışında sorunsuz bir alışveriş oldu :)

4gb lık flash disk için 15-20 kişi sıra beklemişse hocam, kusura bakma ama videodakinden daha büyük bi izdihamdır o :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: esadfb

4gb flash diski biraz önce forum istanbuldan aldım. öyle videodaki gibi izdiham falan hiç yoktu 15-20 kişi anca vardı zaten.kapılar açılınca herkes flashlara saldırdı saniyeler içinde tükendi :D sadece kasada bekledik bi 20dk kadar onun dışında sorunsuz bir alışveriş oldu :)

4gb lık flash disk için 15-20 kişi sıra beklemişse hocam, kusura bakma ama videodakinden daha büyük bi izdihamdır o :)

sadece flash alan yoktu herkes gelmişken bunu da alayım diye flashtan da aldı yoksa diğer ürünlerden alan çoğunluktaydı

• ps3 almak icin gidilirmi pazar gunu oraya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlexisSanches

ps3 almak icin gidilirmi pazar gunu oraya ?

fiyatı güzel ama videodaki gibi bi durumla karşılaşabilirsin, hatta daha kötüsüyle, çünkü o gün monitör de var :)
  • yav notebook alayım dedim zam geldi dediler nasıl bi kampanya ise artık...
  • Video izledim nedir bu vatandaşın hali sanki zorunlu ihtiyaç ekmek su alıcak
    ama hicbir duzen yapmayan firmalarda bu hale getiriyor yazık.
  • quote:

?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

fiyatı güzel ama videodaki gibi bi durumla karşılaşabilirsin, hatta daha kötüsüyle, çünkü o gün monitör de var :)

bu olayı en güzel Türkiye den çekilen BESTBUY yapmıştı. millet sıradayken, o sıraya göre kim hangi ürünü alacaksa ona göre fiş veriyorlardı. fişler bitince de diğer sırada bekleyenlere bitti diye belirtiyorlardı. böylece ne sıra karmaşası oluyordu, neden boş bekleyen oluyordu.

ama iade eden çıkar umuduyla veya vazgeçen umuduyla o sıra yine dağılmıyordu :)

• 5 tl ye kulaklık almak isteyenler için, ankara forumda şu an hala 30 adet bulunuyor. kişi başı 1 den fazla vermiyorlar..
  • quote:

ps3 ici alteratif..

http://forum.donanimhaber.com/m_45998445/mpage_6/key_/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: El_domingo

quote:

ps3 ici alteratif..

http://forum.donanimhaber.com/m_45998445/mpage_6/key_/tm.htm

ustadım fiyatta indirim yapılmış saolasın bilgi icin bimeksten alamassam degerlendiririm.
  • gunaydın arkadaşlar sabah sabah 9:30 kalktım forum istanbula gittim ps3 alacam heyecanla bakalım diyorum cok izdiham olacakmı ?

girdim magazaya aldım ps3 uykuluyum tabi odemeyi yaptım sonra bir kart gördüm tele dünya garanti belgesi diyor dedim bu ne cihazda sony turkiye garantisi yok arkadaşlar

bimeks gibi sozum ona guvenilir firmalar emin onunden spotcunun garantisiyle urun satıyorlar odemeyi geri yuklettim karta paramıda aldım olay bitti.

Bir daha bundan sonra bimeksten her hangi bir urun almayacagım birde firmadaki calışanların bu rüne birşey olursa size getiririm dediginizde efendim bize degil oraya gotureceksiniz biz almıyoruz geri dedimki faturam var elimde oyle bir alırsınızki seve seve dedim kapattım cenesini cıktım dışarı şerefsizlik diz boyu bimekste bilginz olsun.
  • Ayrıca bu rezilliği sony e bildirmekte bynumun borcu bimeksten daha once sony ps3 alan bir kardeşin başına bakın ne gelmiş makine ntsc -j cıkmış oha ya terbiyesiz herifler.

http://forum.darkhardware.com/viewtopic.php?f=33&t=189869&start=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nwankwo -- 27 Kasım 2011; 12:08:05 >
  • sorsan ne farkeder derler.
  • benzer bi olayida ben yasadim. artik bimeks diyince bes metre uzaktan geciyorum
  • Merhaba, bimeksteki en iyi fiyat garantisi hangi magazalari kapsiyor ? ornegin A101 marketlerindeki brosurlerin teknolji urunlerini kabul ederler mi? 1199 tl ye A101 de satilan bilgisayardan aldim bimeksten, henuz teslim almadim (cumartesi gunu aldim bu arada, parasini odedim ama urunu sali gunu teslim alacagim) .

Bir soru daha var kafamda, burda satilan samsung notebooklarin garantisi hangi firmadir ? samsungun kendi garantisinde mi yoksa ESS gibi bir garanti mi?
  • Indirimlerden yararlanarak 500 gb external hdd aldim 1 hafta oldu hala yururlukte diyor.. Gonderemediler 1 haftadir.. Ayni sorunu yasayan arkadaslar var mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yander

Indirimlerden yararlanarak 500 gb external hdd aldim 1 hafta oldu hala yururlukte diyor.. Gonderemediler 1 haftadir.. Ayni sorunu yasayan arkadaslar var mi acaba?

Bu indirim sadece mağazalarda geçerli olan bir indirimdi ve elinde kalan malı kasada alıyordun. Sizin bahsettiğiniz indirim siteye özel bir durum sanırım buradaki konuyla alakalı değil. Müşteri hizmetlerinin ararsanız daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
  • garantide çamura yatan firmadır kendileri
  • Ben gitmiştim o zaman harddisk için :)
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.