Şimdi Ara

BİMEKS SHARP TVLERDE İNDİRİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
3
Favori
11.264
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SHARP ın USA ve Japon yada satılan panellerinden Türkiye ' de vardır. Ama hepsi değil tabi ki. 857 ve 840 Serileri 4 renk Quattron panelleri USA da satılan serilerindendir.
    SHARP ın USA sitesine bakarsanız 857 serisine rastlayacaksınız. 840 serisi geçen senin serilerindendir. Türkiye ye geç gelsene de az sayıda gelmiştir. O yüzden
    857 serisinin smart kullanımları 840 a göre daha gelişmiştir. Motion değerleri de 800 e kazar çıkmaktadır. Ama iki seride de 200Hz panel bulunmaktadır. 857 serisinde ayrı bir parlaklık artışı da vardır , ayrıca pikselleri kontrol edip görüntü iyileştiren işlemcisi daha gelişmiş olup sizin bu yoğunluğu ayarlamanız için manuel olarak da kullanılmaktadır. Benim size tavsiyem 840 serisi fiyat olarak çok daha cazip geliyor şuan 5000 tl. Philipsin Samsung un 60'' modellerinin 7000 - 8000 tl den satıldığı bir pazardan bahsediyoruz.

Gelelim 752 ve 652 serilerine bunlar USA ve Japon ya pazarında satılan paneller değillerdir. SHARP ın giriş seviyesi için yapılmış olduğu panellerdir. Bunları fiyat olarak
    değerlendirin. 3 boyut ve smart özellikleri olan çift çekirdekli cihazlardır. Motion değerleri yazılımsal 200 olup orjinal değerleri 100 dür. Motion değerleri olarak yine birçok
    rakibine göre iyilerdir. 400hz veya 500hz olan panellerin orjinal değerlerinin 50hz olduğu yazılırken. 2500 Tl ye diğer rakipleri 47 veya 46 inç panel satarken 50 inç panel alacağınızı unutmayın ayrıca 50 inç modellerine BİMEKS mağazalarından alındığı taktirde hediye çeki verilmektedir. Piyasadaki diğer firmalara göre en iyi fiyatlar Bimekste
    Almak isteyen arkadaşlar olursa özelden mesaj atarlarsa yardımcı olurum. Veya özellikleri konusunda sormak istediğiniz sorulara yardımcı olmaya çalışırım.

Servis konusunda sadece İstanbul da SHARP la ilgilenen 23 tane servis bulunmaktadır. Ürünler DİGİCOM garantisi altındadır.Şuan Türkiye ye getiren distribütör DİGİCOM
    dur. Sadece İstanbul da değil diğer her ilde ilgilenen SHARP servisi bulunmaktadır. Bu konuda içiniz rahat olabilir.

2999 TL satılan modeller geçen sene Türkiye de satılan 740 ve 635 serileridir. DİGİCOM tarafından alınan bu serileri bitirmiş. Yeni serileri de Türkiye ye getirmiştir. Gördüğünüz o ürünler eski distribütör garantisi altında kalan ürünlerdir.

• Ben de 50LE752 modelini almayı düşünüyorum.3D pasif mi acaba ? Bir de bu fiyata bu televizyon sıcak fırsatmıdır çünkü biraz daha ucuza 55LM660S satılıyordu veya
    Philips 50PFL5008 ile kıyaslarsak hangisi daha iyidir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RODEOMUSTAFA -- 6 Ekim 2013; 11:26:02 >
  • SHARP modelleri aktif gözlüktür sorduğun diğer modellerde pasif gözlük kullanılır. 660LM serisi ekran boyutu olarak avantajlı teşhir ürün almak sorun olmaz ise alabilirsin bu modeli çünkü piyasada kapalı kutusunu bulmak zor. Philips 5 serisi yazılımsal hz değerinde sharptan yüksek görünsede orjinal değerlerde 752 100hz 5008 50 hz dir. Philips in panel üreticisi olmaması fiyat olarak yüksek oluşu sharp ı tercih ettirir, unutmayalımki 752 bir hafta öncesine kadar 3099 tl den satılmaktaydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Foruma göre hi-end olmayan herşey kalitesiz, dandik, çöp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_max

SHARP modelleri aktif gözlüktür sorduğun diğer modellerde pasif gözlük kullanılır. 660LM serisi ekran boyutu olarak avantajlı teşhir ürün almak sorun olmaz ise alabilirsin bu modeli çünkü piyasada kapalı kutusunu bulmak zor. Philips 5 serisi yazılımsal hz değerinde sharptan yüksek görünsede orjinal değerlerde 752 100hz 5008 50 hz dir. Philips in panel üreticisi olmaması fiyat olarak yüksek oluşu sharp ı tercih ettirir, unutmayalımki 752 bir hafta öncesine kadar 3099 tl den satılmaktaydı.

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.752 ile 840 arasında gidip geliyorum.araştırdığım yerlerde 857 nin 840 dan daha iyi olmadığını bir çok problemle karşılaşma ihtimalinin daha yüksek olduğunu okudum.Bütçe durumuma göre karar vermeye çalışacağım.752 stoğu bir çok firmada epey var gibi görünüyor peş peşe kampanyalar geleceğini tahmin ediyorum.
    840 ise eski bir panel almaya karar verilirse acele etmekte fayda var.
    bu bilgiler ışında bir iki şey daha sormak istiyorum.
    Fiyat açısından kıyas edebilmek için ;
    752 nin ve 840 ın phil ve sammy deki lg beni pek ilgilendirmiyor ama merak edenler olabilir muadil modelleri nelerdir.böylece fiyat olarak ne kadar daha avantajlı olduğunu öngörebiliriz diye düşünüyorum.örneğin tamamen kafadan atıyorum phil 6xxx serisi ile 752, 840 ile 8xxx serisi eşdeğer gibi.
    Yardımcı olursanız sevinirim.

• sharp' ın bu modelleri samsung veya philips in hangi serisine denk gelmekte acaba ? mesela samsung da 100 hz paneller 6500 serisiyle başlıyor ? panel parlaklık ve renk bakımından karşılaştırılırsa nasıl bir üstünlük çıkar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps3xbox360

sharp' ın bu modelleri samsung veya philips in hangi serisine denk gelmekte acaba ? mesela samsung da 100 hz paneller 6500 serisiyle başlıyor ? panel parlaklık ve renk bakımından karşılaştırılırsa nasıl bir üstünlük çıkar ?

ustam sen o 100 hz 200 hz 300 hz 400 hz samsung a inanma şişirme. gerçek olan sharp tır yani samsung ile sharp farklı seviyeler samsung murat 124 dersek sharp mercedes
  • başlıktaki 50 inch 652 ile 752 arasındaki fark pahalı olanda wifi dongle vardır üzerinde.yukardaki tüm modellerde dvbs2 alıcı standarttır.

pahalı olan 60 inch modelinde extralar: dvbt2 alıcı, 4 renk modu, dts ses desteği,görüntü iyileştirici,skype, şeklindedir.
  • Gözlük var mı kutu içeriğinde...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yirthan kullanıcısına yanıt
    Sitede 2 adet gözlük hediyedir yazıyor.Karar veremedim alıp almama konusunda görüntü kalitesi yönünde beni memnun bırakır mı acaba mağazaya gidip bakmayı düşünüyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RODEOMUSTAFA

Sitede 2 adet gözlük hediyedir yazıyor.Karar veremedim alıp almama konusunda görüntü kalitesi yönünde beni memnun bırakır mı acaba mağazaya gidip bakmayı düşünüyorum :)

kesinlikle görüntüden memnun kalırsın hocam
  • Aldım ben de bir tane teşekkürler arkadaşlar
  • quote:

Aldım ben de bir tane teşekkürler arkadaşlar

hayırlısı olsun hangi modeli aldın inş bize de nasip olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

quote:

50le752 olanı aldım 125 liralıkta hediye çeki vericeklermiş mesajla kod gelicekmiş
  • 55 inç olsa iyi olurdu :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

quote:

50le752 olanı aldım 125 liralıkta hediye çeki vericeklermiş mesajla kod gelicekmiş

hayırlı olsun kurulumdan sonra değerlendirmeni bekliyoruz.ben de karar verme aşamasındayım.

• Alan arkadaşlarımıza hayırlı olsun güle güle kullanmak nasip olsun. Bimeksler de Fiyat kampanyaları hafta içi de devam etmektedir bilginiz olsun.
    Almaya karar veren arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler özel mesaj atarak. Teşekkürler ...
  • Bimeks'in sitesinde 50LE752 3199TL görünüyor. Fiyat artmış mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

Sharp bence en kalitelisi bu konuda merkezi de bizim burada kavacikta

Sharpın Türkiyedeki tüm panelleri dandik ve kalitesiz

Bu tvdeki paneli versin de görelim

Philips 46PFL9707
    Panel : LK460D3LC (Sharp)
    Renk Kalitesi : 10 Bit

Gelse de alamayacağımız bir fiyatı var galiba. Bahsettiğiniz Philips modelini bile göremedim satışta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clutter

Bimeks'in sitesinde 50LE752 3199TL görünüyor. Fiyat artmış mı?

http://www.n11.com/sharp-lc50le752v-tv-led-3d-P15768651
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.