Şimdi Ara

BİMEKS SHARP TVLERDE İNDİRİM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
3
Favori
11.264
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acer teyzem sakin ol azcık kimin marka fanı olduğu anlaşılır durumda yapılan yorumlara verdiğim cevapları düzgün bile okumamışsın gayet tarafsız anlattığıma inanıyorum tek markadan söz etmedim LG alınmaz kötü demedim sadece Samsung alınmaz ama Sharpın Türkiye modellerinden daha iyi onu anlattım
    Birisi 660 serisi önerdiler sharp yerine dedi bende ona 660'ın Sharpın türkiye modellerinden daha iyi dedim ama benim yaptığım yorumlar fiyatlarına kıyasla karşılığı olan diğer markalardaki modeller ile yan yana yaptığım karşılaştırmaya göre senin gibi netten aldığım teknik özelliklere veya şirketin geçmişine göre değil bir diğer özellikle kıyasladığım iki modelde ilk zamanlar benimde öve öve bitiremediğim 4 renkti ama sony 905 renk teknolojisini duyunca fanatik taraf biri olmadığım için karşılaştırma sağladım aynı mağazada çalıştığım sony çalışanı arkadaşla anlaşıp 840 yanına 905 açtık uzun süre boyunca Sony 905 55inc ile Sharp 840 60 inc'i yan yana koyup kıyaslama yaptık 3 hafta boyunca teşhirde kıyaslama yapma şansımız oldu hatta çalıştığım süre boyunca 60 inc teşhirin sağında, solunda, altında bir sürü marka model geçti 840 ve diğer tüm Sharp modellerinin. Siz bunu yaptınızmı hiç veya gideyim şöyle ikisi tek tek kurcalayım dedinizmi teşhir ürünleri. Tek taraflı kağıt üzerinde yazılan şirketin verdiği teknik özelliklere göre ezbere hareket etmek çok basit bir iş

Bu arada yazdığın yazıyı yarısını bile okumadım çünkü Sharp'tan başka markayı savunmadığın en başında belli ya marka taraftarısın veya satıcısı falansın çok bariz

Birde internetinden falan bahsedip durdun diyorsun çok normal çünkü fiyatına ve kağıt üzerinde yazılan bilgiye göre süper olması gerekir çalıştığım mağazada herkez internette veya alt yazılı usbden film oynatıp demo yapabiliyordu bende bunu yapıp ekmeğime bakayım hemde sharp neymiş millet görsün istedim sürekli müşterilere en fazla görüntü kalitesi iyi olan videolar veya 3D deneyimi sağlayacağı demo videolar dışında demo yapmamak için uğraştım demo işine fazla girmemek için çünkü ne aynı tvlerin bağlandığı internete sağlıklı bağlantı yapabiliyordum (1 hafta uğraş verdiğim halde hatta Tvlerin yazılım güncellemesini yaptığım halde) Sharp tvlerde, Nede diğer tvlerin oynattığı alt yazılı usbden film oynatıyordum mesela mpeg2ts dosyasını doğru düzgün göstermezken philipsler bile çatır çatır oynatıyordu. film izlicekse adam 2013 model tv alıyorsa özelliklede bu marka Sharp ise ve parasıda tuzluysa tüm markaların yaptığını yapmasını beklemek kadar doğal birşey yok ayrıca gidip yan yana kıyaslama yaparsanız bir çok modelden kötü görüntüye sahip olduğunuda görürsünüz Sharp Tvlerin

Şunuda söyleyeyim iyi anlaşılsın dünya çapında gerçekten süper bir marka Sharp İlkler ve bir çok öncülüğüde sahiplik etmiş Sharp doğru son örneklerden bir taneside 4K fakat Türkiyede çok kötü malesef özelliklede parasına göre diğer markalarla kıyasladığınızda Japon teknolojisi diyoruz fakat tvlerin arkasını çevirip bakın görün üretim yeri neresi yazıyor deneme veya yan yana tvleri kıyaslama zahmetinede girin anlarsınız Sharp satışı yaparken az sorunlarınıda çekmedim onları anlatmıyorum bile

Ayrıca çok bilgiliysen sonyinde deprem felaketinden sonra zarar gördüğü için üretimi yavaşlattığı ve 2014 veya 2015 te bitecek tekrar tam anlamda üretim sağlayacak bir fabrikanın yapımınıda duymuşsundur

DipNot: Önceki Yorumunda belirtiğim gibi Geçen Senin Ürünleriyle ilgili Fazla bilgim yok bildiğim kadarını söyledim

Son bişey daha 39 inc 50 bunlar giriş seviyesi bunlara bakma demişsiniz bunların fiyatlarıda küçümsenicek türden değil artı en çok bu boyuttaki iki model 652-752 bunlar satılıyor diğerleri 60 larda 840 ve diğer boyutlardada özel spariş gelirse zaten 70 - 80 inclerde satışı oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuROCK 23 -- 24 Ekim 2013; 5:20:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SHARP QUATTRON LC46le831s tv m var standart ayarlarda renkler çok tatmin etmiyor ancak renk ayarlarını yaptığınızda öyle görüntü veriyorki aklınız durur, bayramlarda seyranlarda misafirliğe gittiğimizde evlerdeki tvlerdeki görüntü sharpın yanında hiç bir şey, su sıralar iş yoğunluğum var bir hafta sonu fotoları çekip size göndereyimde görün, özellikle hd kanallardaki renklerin doğallığı harika... He şu var kampanyayla bana 2000 tl ye geldi ben fiyat performans olarak çok memnunum ancak şu şartlarda sharp tv ye 5000-6000 tl verirmiyim, kesinlikle vermem. Yeni serilerini bilmiyorum ama geçen seneki serilerin sadece 8x ile başlayan serilerinde 4 renk olayı var diye biliyorum... İnternet, klavye mouse donanım uygulamaları benim tv de de yetersiz yada yok ancak aldığınız ürün bir televizyon,, önemli olan asli vazifesinin yerine getirilmesi. Aldığımdan beri ara sıra film izliyorum, 3d film ilk zamanlar bir kaç defa izledim sonra sıkıldım, internette az kullandım, zaten laptop var... Anlayacağınız yine televizyon özelliğiyle baş başa kaldım. He internet klavye uygulamalarının sorunsuz hızlı çalışmasını istiyorsanız,www.aliexpress.com dan smart tv box satın alın, kargo ödemesiz firmalar var 100$ ' a kadar da gümrüğe takılmıyor...

• Gold bilgisayar Sharp 50" 652 modeli 2400 tl'den 1999 tl e inmiştir, özelliklerine göre inanılmaz bir fiyattır araştırın göreceksiniz.
    752 den farkı dongle apartı harici olarak satılmaktadır.
  • gold çalışanımısın nedir heryere aynısı yazıp duruyosun
  • gold un web sitesinde le652 ile ilgili bir şey yazmıyor.
  • Teknosa , Darty, Bimeks, Vatan sizden ciklet almam :)
    Milleti enayi yerine koyuyorlar.

Teknosa: Seri sonu ürünleri bile fahiş fiyata...
    Darty: Sayı bilmiyor...
    Bimeks: Hiç ucuz rün sattığını görmedim...
    Vatan: % lerin avcısı...

Bu mağazalardan elit kesim içeri giriyor fiyata bakmıyor sar şunu diyor bitti gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

gold çalışanımısın nedir heryere aynısı yazıp duruyosun

Gold calisani olsa ne fark eder.Sonuçta güzel fiyat..

• quote:

Gold çalışanıyım.
  • Sharp 60LE740 şahane

• quote:

Orijinalden alıntı: abrajj

quote:

Gold çalışanıyım.

Gold un web sitesinde bilgi yok.sadece mağazalarda mı geçerli?
    garantisi kim cevaplayabilirsen sevinirim.
  • Mağaza özel fiyat, birçok mağazada stok tükenene kadar bulabilirsiniz bittiysede getirtmeleri konusunda ısrar edin.
    Sharp distribütörlüğünü digicom üstlenmiştir deneyimli ve köklü bir firmadır ürün servis ve garanti hizmetinide onlar vermektedir.(piooner distribütörü)
    Fiyat olarak 2 haftadır olduğu gibi sharplarda en iyi fiyat hala gold mağazalarındadır.
  • Urun satinca prim aliyorsun sanirim bu kadar reklam verdigine gore..gorende magaza senin sanacak al maasini gec

• bir kaç gündür bakıyorum sağda solda sürekli sharp konusu açılıyor
    insanlar ikna edilmeye çalışılıyor
    hayırdır inşallah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ravenous

bir kaç gündür bakıyorum sağda solda sürekli sharp konusu açılıyor
    hayırdır inşallah..

sharp bugünlerde sürekli kampanya yapıyor ve gerçekten uygun fiyatlı büyük ekran tvleri var.ihtiyacı olan değerlendiriyor.bu anlamda bir ikna çabası değil bilgilendirme ve haberdar etme çabası var.ben kaçırdım 3000 tl ye 60 inch tv alan oldu.muadili varsa siz ikna ediniz o zaman onu alalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alker

quote:

Orijinalden alıntı: ravenous

bir kaç gündür bakıyorum sağda solda sürekli sharp konusu açılıyor
    hayırdır inşallah..

sharp bugünlerde sürekli kampanya yapıyor ve gerçekten uygun fiyatlı büyük ekran tvleri var.ihtiyacı olan değerlendiriyor.bu anlamda bir ikna çabası değil bilgilendirme ve haberdar etme çabası var.ben kaçırdım 3000 tl ye 60 inch tv alan oldu.muadili varsa siz ikna ediniz o zaman onu alalım.

ben 47inc'ciyim :)) 1 aydır daha kendime bulamadım bir şey :D siz kaçırmayın fırsatları :)
  • quote:

Urun satinca prim aliyorsun sanirim bu kadar reklam verdigine gore..gorende magaza senin sanacak al maasini gec

Burdan reklam yaparak öyle bir prim alıyorum ki yeni bir motosiklet çektim altıma, siz mağazaya gidip herhangi türlü bir sharp aldığınızda tüm mağazalar otomatikman adıma prim yatırıyor ne promotörler prim alabiliyor nede diğer mağaza elemanları, hatta abrajj denince tüm mağaza müdürleri memnun kalıyor, mağazada benim için abraj on numara, en çok satan personelimiz gibi konuşmalar oluyor, kız arkadaşlarımız benim için abraj bey çok mükemmel bir insan mağazımıda tüm sharpları satıyor ayrıca çok seksi gibi dedikodular falanda yapabiliyor.
    Bunların hepsini fiyatı ciddi düşen bir ürünü forumda tanıtmakla yapıyorum işte ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

Geçen mediamarktın 2999 liraya sattığı hangi modeldi ya 60'' olan..

740 ve 741s modelleriydi

• 10 yıl sonra merhaba :)) sharp-39le652 99-ekran-3d-led TV almıştım, pek TV izlemiyorum ama hala güzel çalışıyor. Yeni telefon alınca wifi-direct vs ile ekran yansıtmak istemim ama olmadı.

Merak ettiğim konu ise 2021 sonrasında yazılım güncellemesi yapabildiniz mi?

TV veya telefonu wifi üzerinden TV'ye nasıl bağlarız?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kvd -- 9 Aralık 2023; 13:43:6 >
  • Kvd K kullanıcısına yanıt
    Kardeş seni üzerler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • keşke 2013 e geri dönebilsem...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.