Şimdi Ara

BİMEKS 'TE 7' NEXT TABLOİD ÇOK UCUZ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
7.758
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zzzer

Dün gece 2 dk kadar bakındım alete.

Antutu 3500 küsür
    İşlemci 1.2 GHz.
    Mali 400 GPU var.
    Dokunmatik 7/10.
    wifi çekimi 8/10.

Bu fiyattaki bir alet için bence çok başarılı.
    Özellikle BLUETOOTH olması önemli fark yaratıyor. Logitech adaptörle eşleştirdim dehşet oldu. Keşke kendime de alsaymışım.

Sormak istediğiniz bir şey olursa hafta sonu yeğenim tekrar gelecek bakar bilgilendiririm.

Fırsatı haber veren arkadaşa tekrar teşekkür ederim.

Sasirdim incelemenize bizimkilerde mi bir sorun var acaba , dokunmatik cok kotu wifi de ayni ,bilgehan da ayni seyleri soylemisti zar zor firefox ile biraz hizlandi internet ama ekran goruntusu iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim cihaz arızalandı.servise yolladım onlarda fabrikaya yolladılar.ürünün 25 gündür fabrikada .next firmasını arıyorum 10 gündür çagrı merkezi cevap vermiyor.nasıl bir firmadır anlayamadım.aman siz siz olun bulaşmayın derim bundan sonra alacaklara.30 iş günü dolsun tüketici haklarına başvuracagım tek çarem bu kaldı aldıgıma çok pişmanım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASTER71

arkadaşlar benim cihaz arızalandı.servise yolladım onlarda fabrikaya yolladılar.ürünün 25 gündür fabrikada .next firmasını arıyorum 10 gündür çagrı merkezi cevap vermiyor.nasıl bir firmadır anlayamadım.aman siz siz olun bulaşmayın derim bundan sonra alacaklara.30 iş günü dolsun tüketici haklarına başvuracagım tek çarem bu kaldı aldıgıma çok pişmanım

Geçmiş olsun diyelim ben de next en azından diğer markasız Çin mallarına nazaran iyidir diye düşündüm.Sıkıntı olduğunda en azından muhatap buluruz diye düşünmüştüm.
  • saol üstad. bende öyle düşündüm en azından bilindik bir firma cihazlarının arkalarında dururlar diye düşündüm ama yok.şikayetvar. c om a yazacaktım baktımki hiç bir şikayeti cevaplamamışlar.anlıyacagın hukiki işlemler dışında hiç çarem kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASTER71

saol üstad. bende öyle düşündüm en azından bilindik bir firma cihazlarının arkalarında dururlar diye düşündüm ama yok.şikayetvar. c om a yazacaktım baktımki hiç bir şikayeti cevaplamamışlar.anlıyacagın hukiki işlemler dışında hiç çarem kalmadı

30 iş günü 20 güne düşürüldü bilgin olsun cumartesi günleri dahil olarak 20 gün geçtiyse başvurabilirsin.
  • Bu tablete root işlemi yapan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.