Bildirim
BİMEKS 'TE 7' NEXT TABLOİD ÇOK UCUZ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fiyat güzel gerçekten ihtiyacı olanlar değerlendirebilr. -
Anneme hediye olarak alsam mı ki -
quote:
Orijinalden alıntı: enginverel
Kızıma doğum günü hediyesi olarak almıştım. Bu fiyatı görünce çok şaşırdım. Çift kamerası 1 GB ram ile fiyatına göre çok çok iyi bir ürün tavsiye ederim.
Linki altta...
http://www.bimeks.com.tr/urun/127164/next-tabloid-7--tablet-pc.aspx
Teşekkürler sayenizde bir tane aldım bende , ekran koruma yada kılıf sipariş ettiniz mi bunun için -
Fiyat gerçekten iyi ama sanki baya takoz gibi görünüyor resimlerden.quote:
Orijinalden alıntı: fozcannquote:
Kızıma doğum günü hediyesi olarak almıştım. Bu fiyatı görünce çok şaşırdım. Çift kamerası 1 GB ram ile fiyatına göre çok çok iyi bir ürün tavsiye ederim.
Linki altta...
Teşekkürler sayenizde bir tane aldım bende , ekran koruma yada kılıf sipariş ettiniz mi bunun için
-
Ekran koruma ve kılıf almadım. Onları görerek almayı düşünüyorum. Ayrıca ürünü 20 gün önce kadar bu fiyattan 75 TL kadar daha yüksek fiyata almıştım. Kamerası için ise geçen gün ilginç bir şey gördüm. Kameranın ayarlar menüsünde en yüksek çözünürlük arka kamera 5 Mp. ön kamera 1.3 Mp. olarak görünüyordu. Ama bunun donanımsal bir ayar mı ya da yazılımsal bir ayar mı olduğu hakkında çok bilgi sahibi değilim.quote:
Orijinalden alıntı: fozcannquote:
Linki altta...
Teşekkürler sayenizde bir tane aldım bende , ekran koruma yada kılıf sipariş ettiniz mi bunun için
-
Tek çekirdek 1 ghz işlemci internette gezinirken sayfaları çok geç açabilir.Keşke işlemci hızı 1.4 olsa çok iyi olurduquote:
Orijinalden alıntı: Bir Acayip Adamm
Fiyat gerçekten iyi ama sanki baya takoz gibi görünüyor resimlerden.
Alıntıları Göster
Bu fiyata özellikler iyi bence ama 1080p videolarda kasma yapacaktır diye düşünüyorum.
Bunlara dikkat etmek lazım.
ÖZELLİKLERİ:
• İşlemci: ARM Cortex-A8 1GHz
• RAM: 1GB DDR3 SD-RAM
• Hafıza: 4GB yerleşik flash; Mikro SD kart slot (max. 32GB destekler)
• Ekran: 7’’ TFT LCD (800x400) kapasitif multi-touch
• Kablosuz: Wi-Fi IEE 802.11 b/g/n ve Bluetooth desteği
• Video Çıkışı: Mini HDMI type C (1080p ve 720p desteği)
• Audio Çıkışı: 1W hoparlör ve 3,5 mm kulaklık jack çıkışı
• Giriş/Çıkış: DC,kulaklık, mikrofon, mini USB, Mini HDMI çıkışı, mikro SD
• PC Arayüz: USB 2.0
• Ek Özellikler: Dahili Mikrofon, ön kamera (0,3 MP), arka kamera (2MP)
• İşletim Sistemi: Android 4 x
• Güç ve Pil: Pil:3000mAh rechargeable Li-Poly
• Adaptör Girişi: 100-240 VAC
• Çıkış : DC 5V2A
• Aksesuarlar: Erkek mini USB-dişi USB Kablo, erkek mini USB-erkek USB kablo, kullanım kılavuzu, kablolu kulaklık, besleme adaptörü
Next Tabloid 7” USB 3G Modem Kurulumu
Next Tabloid 7” OTG Kablosu ile 3G USB Modemler bağlanılarak İnternet bağlantısı kurulabilir.
http://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=next%20tabloid%207&source=web&cd=9&ved=0CGEQFjAI&url=http%3A%2F%2Fwww.nextservis.com%2Fdosya%2F2013%2F03%2F08%2FNext%2520Tabloid%25207%25203G%2520USB%2520Modem.pdf&ei=oFmKUY3CD4baOd6MgZAM&usg=AFQjCNHVUro8dp4K2fyoCuQuPLUvGiutpw&bvm=bv.46226182,d.ZWU
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arzuhalcii -- 8 Mayıs 2013; 17:03:55 >
-
süper fiyatmış 102 lirazya dark aldıkdiye sevinidk ama bu daha iyi gibi. bunda ram 1 dark da 512 . dark hafıza 8 gb bunda 4 . bundan bi de hdmi varmış yaquote:
Ekran koruma ve kılıf almadım. Onları görerek almayı düşünüyorum. Ayrıca ürünü 20 gün önce kadar bu fiyattan 75 TL kadar daha yüksek fiyata almıştım. Kamerası için ise geçen gün ilginç bir şey gördüm. Kameranın ayarlar menüsünde en yüksek çözünürlük arka kamera 5 Mp. ön kamera 1.3 Mp. olarak görünüyordu. Ama bunun donanımsal bir ayar mı ya da yazılımsal bir ayar mı olduğu hakkında çok bilgi sahibi değilim.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: yedikeresekiz
süper fiyatmış 102 lirazya dark aldıkdiye sevinidk ama bu daha iyi gibi. bunda ram 1 dark da 512 . dark hafıza 8 gb bunda 4 . bundan bi de hdmi varmış ya
Golddan aldınız sanırım.
DArka göre genel olarak bu tablet daha iyi değil mi?HAfıza artırılabilir sonuçta. -
mağazada da bu fiyattan bulabilirmiyiz acaba ? sırf hdmı cıkışı için bile alabilirimquote:
Orijinalden alıntı: Bir Acayip Adammquote:
Orijinalden alıntı: yedikeresekiz
süper fiyatmış 102 lirazya dark aldıkdiye sevinidk ama bu daha iyi gibi. bunda ram 1 dark da 512 . dark hafıza 8 gb bunda 4 . bundan bi de hdmi varmış ya
Golddan aldınız sanırım.
DArka göre genel olarak bu tablet daha iyi değil mi?HAfıza artırılabilir sonuçta.
Alıntıları Göster
-
Kutu içeriğinde beraber ne veriyorlar bilen var mı?Bununla birlikte almamız gereken bir şey var mı?(usb kablosu gibi)quote:
Orijinalden alıntı: psiko53
mağazada da bu fiyattan bulabilirmiyiz acaba ? sırf hdmı cıkışı için bile alabilirim
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: fozcann
quote:
Linki altta...
ŞOK marketlerde kılıf ve jelatin var " tabletler için
-
Kutu içeriği arzuhalcii arkadaşın mesajındaki aksesuarlardan ibaret... Ayrıca Arzuhalcii arkadaş işlemcisi ile ilgili bir yorumda bulunmuş. O kadar teknik bir bilgiye sahip değilim, ve dediği durumu denemedim kasma yapar mı bilmiyorum. Ürünü alırken beni etkileyen en önemli şey çift kameralı ve 1GB ramlı olmasıydı. O özelliklerde aldığım zamanki fiyata yaklaşan ürün bile zor bulunurdu. Şimdi ise bana göre sudan ucuz muadillerine nazaran...quote:
Orijinalden alıntı: Bir Acayip Adamm
Kutu içeriğinde beraber ne veriyorlar bilen var mı?Bununla birlikte almamız gereken bir şey var mı?(usb kablosu gibi)
Alıntıları Göster
-
Bluetooth destekli yaziyor yukarida acaba dahili mi bulutut? -
bazı yerlerde GPS var yazıyor navigasyon niyetine alınır bilgisi olan paylaşabilir mi ?quote:
Orijinalden alıntı: Bukalemunquote:
Orijinalden alıntı: fozcann
quote:
Linki altta...
ŞOK marketlerde kılıf ve jelatin var " tabletler için
Alıntıları Göster
-
arkadaşlar 1 Ghz Dual-Core bu işlemcimi daha iyi ARM Cortex-A8 1GHz bu işlemcimi:)quote:
Orijinalden alıntı: elnino19
bazı yerlerde GPS var yazıyor navigasyon niyetine alınır bilgisi olan paylaşabilir mi ?
Alıntıları Göster -
mağazalarında varmıdır acaba, internete özel diye bir ibare göremedimquote:
Orijinalden alıntı: elnino19
bazı yerlerde GPS var yazıyor navigasyon niyetine alınır bilgisi olan paylaşabilir mi ?
Alıntıları Göster
telefonları cevap vermiyor, -
İnternete özelmiş.Sordum.quote:
Orijinalden alıntı: huseyinkarabal
mağazalarında varmıdır acaba, internete özel diye bir ibare göremedim
telefonları cevap vermiyor,
Alıntıları Göster -
bilgi için teşekkürler, çıkmak üzereydim, boşuna gidecektikquote:
Orijinalden alıntı: serseri26
İnternete özelmiş.Sordum. -
aldık bir adet haber veren arkadaşa tşkquote:
Orijinalden alıntı: serseri26
İnternete özelmiş.Sordum.
Benzer içerikler
- merci çikolata a101
- tod süper dolu paket
- qnb maaş kampanyası
- tcl 65c755 yorum
- turkcell peşine kontratlı ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X