Şimdi Ara

BİMEKS 'TE 7' NEXT TABLOİD ÇOK UCUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
7.758
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızıma doğum günü hediyesi olarak almıştım. Bu fiyatı görünce çok şaşırdım. Çift kamerası 1 GB ram ile fiyatına göre çok çok iyi bir ürün tavsiye ederim.

ürün kalmadığından link kaldırıldı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginverel -- 9 Mayıs 2013; 12:07:03 >

• Fiyat güzel gerçekten ihtiyacı olanlar değerlendirebilr.
  • Anneme hediye olarak alsam mı ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginverel

Kızıma doğum günü hediyesi olarak almıştım. Bu fiyatı görünce çok şaşırdım. Çift kamerası 1 GB ram ile fiyatına göre çok çok iyi bir ürün tavsiye ederim.

Linki altta...

http://www.bimeks.com.tr/urun/127164/next-tabloid-7--tablet-pc.aspx

Teşekkürler sayenizde bir tane aldım bende , ekran koruma yada kılıf sipariş ettiniz mi bunun için
  • quote:

Orijinalden alıntı: fozcann

quote:

Kızıma doğum günü hediyesi olarak almıştım. Bu fiyatı görünce çok şaşırdım. Çift kamerası 1 GB ram ile fiyatına göre çok çok iyi bir ürün tavsiye ederim.

Linki altta...

Teşekkürler sayenizde bir tane aldım bende , ekran koruma yada kılıf sipariş ettiniz mi bunun için
    Fiyat gerçekten iyi ama sanki baya takoz gibi görünüyor resimlerden.

• quote:

quote:

Linki altta...

Ekran koruma ve kılıf almadım. Onları görerek almayı düşünüyorum. Ayrıca ürünü 20 gün önce kadar bu fiyattan 75 TL kadar daha yüksek fiyata almıştım. Kamerası için ise geçen gün ilginç bir şey gördüm. Kameranın ayarlar menüsünde en yüksek çözünürlük arka kamera 5 Mp. ön kamera 1.3 Mp. olarak görünüyordu. Ama bunun donanımsal bir ayar mı ya da yazılımsal bir ayar mı olduğu hakkında çok bilgi sahibi değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Acayip Adamm

Fiyat gerçekten iyi ama sanki baya takoz gibi görünüyor resimlerden.

Alıntıları Göster
    Tek çekirdek 1 ghz işlemci internette gezinirken sayfaları çok geç açabilir.Keşke işlemci hızı 1.4 olsa çok iyi olurdu

Bu fiyata özellikler iyi bence ama 1080p videolarda kasma yapacaktır diye düşünüyorum.

Bunlara dikkat etmek lazım.

ÖZELLİKLERİ:

• İşlemci: ARM Cortex-A8 1GHz
    • RAM: 1GB DDR3 SD-RAM
    • Hafıza: 4GB yerleşik flash; Mikro SD kart slot (max. 32GB destekler)
    • Ekran: 7’’ TFT LCD (800x400) kapasitif multi-touch
    • Kablosuz: Wi-Fi IEE 802.11 b/g/n ve Bluetooth desteği
    • Video Çıkışı: Mini HDMI type C (1080p ve 720p desteği)
    • Audio Çıkışı: 1W hoparlör ve 3,5 mm kulaklık jack çıkışı
    • Giriş/Çıkış: DC,kulaklık, mikrofon, mini USB, Mini HDMI çıkışı, mikro SD
    • PC Arayüz: USB 2.0
    • Ek Özellikler: Dahili Mikrofon, ön kamera (0,3 MP), arka kamera (2MP)
    • İşletim Sistemi: Android 4 x
    • Güç ve Pil: Pil:3000mAh rechargeable Li-Poly
    • Adaptör Girişi: 100-240 VAC
    • Çıkış : DC 5V2A
    • Aksesuarlar: Erkek mini USB-dişi USB Kablo, erkek mini USB-erkek USB kablo, kullanım kılavuzu, kablolu kulaklık, besleme adaptörü

Next Tabloid 7” USB 3G Modem Kurulumu

Next Tabloid 7” OTG Kablosu ile 3G USB Modemler bağlanılarak İnternet bağlantısı kurulabilir.

http://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=next%20tabloid%207&source=web&cd=9&ved=0CGEQFjAI&url=http%3A%2F%2Fwww.nextservis.com%2Fdosya%2F2013%2F03%2F08%2FNext%2520Tabloid%25207%25203G%2520USB%2520Modem.pdf&ei=oFmKUY3CD4baOd6MgZAM&usg=AFQjCNHVUro8dp4K2fyoCuQuPLUvGiutpw&bvm=bv.46226182,d.ZWU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arzuhalcii -- 8 Mayıs 2013; 17:03:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ekran koruma ve kılıf almadım. Onları görerek almayı düşünüyorum. Ayrıca ürünü 20 gün önce kadar bu fiyattan 75 TL kadar daha yüksek fiyata almıştım. Kamerası için ise geçen gün ilginç bir şey gördüm. Kameranın ayarlar menüsünde en yüksek çözünürlük arka kamera 5 Mp. ön kamera 1.3 Mp. olarak görünüyordu. Ama bunun donanımsal bir ayar mı ya da yazılımsal bir ayar mı olduğu hakkında çok bilgi sahibi değilim.

Alıntıları Göster
    süper fiyatmış 102 lirazya dark aldıkdiye sevinidk ama bu daha iyi gibi. bunda ram 1 dark da 512 . dark hafıza 8 gb bunda 4 . bundan bi de hdmi varmış ya

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

süper fiyatmış 102 lirazya dark aldıkdiye sevinidk ama bu daha iyi gibi. bunda ram 1 dark da 512 . dark hafıza 8 gb bunda 4 . bundan bi de hdmi varmış ya

Golddan aldınız sanırım.
    DArka göre genel olarak bu tablet daha iyi değil mi?HAfıza artırılabilir sonuçta.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

Golddan aldınız sanırım.
    DArka göre genel olarak bu tablet daha iyi değil mi?HAfıza artırılabilir sonuçta.

Alıntıları Göster
    mağazada da bu fiyattan bulabilirmiyiz acaba ? sırf hdmı cıkışı için bile alabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: psiko53

mağazada da bu fiyattan bulabilirmiyiz acaba ? sırf hdmı cıkışı için bile alabilirim

Alıntıları Göster
    Kutu içeriğinde beraber ne veriyorlar bilen var mı?Bununla birlikte almamız gereken bir şey var mı?(usb kablosu gibi)
  • quote:

quote:

Linki altta...

ŞOK marketlerde kılıf ve jelatin var " tabletler için

• quote:

Kutu içeriğinde beraber ne veriyorlar bilen var mı?Bununla birlikte almamız gereken bir şey var mı?(usb kablosu gibi)

Alıntıları Göster
    Kutu içeriği arzuhalcii arkadaşın mesajındaki aksesuarlardan ibaret... Ayrıca Arzuhalcii arkadaş işlemcisi ile ilgili bir yorumda bulunmuş. O kadar teknik bir bilgiye sahip değilim, ve dediği durumu denemedim kasma yapar mı bilmiyorum. Ürünü alırken beni etkileyen en önemli şey çift kameralı ve 1GB ramlı olmasıydı. O özelliklerde aldığım zamanki fiyata yaklaşan ürün bile zor bulunurdu. Şimdi ise bana göre sudan ucuz muadillerine nazaran...

• Bluetooth destekli yaziyor yukarida acaba dahili mi bulutut?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

quote:

Linki altta...

ŞOK marketlerde kılıf ve jelatin var " tabletler için

Alıntıları Göster
    bazı yerlerde GPS var yazıyor navigasyon niyetine alınır bilgisi olan paylaşabilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: elnino19

bazı yerlerde GPS var yazıyor navigasyon niyetine alınır bilgisi olan paylaşabilir mi ?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 1 Ghz Dual-Core bu işlemcimi daha iyi ARM Cortex-A8 1GHz bu işlemcimi:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: elnino19

Alıntıları Göster
    mağazalarında varmıdır acaba, internete özel diye bir ibare göremedim
    telefonları cevap vermiyor,
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinkarabal

mağazalarında varmıdır acaba, internete özel diye bir ibare göremedim
    telefonları cevap vermiyor,

Alıntıları Göster
    İnternete özelmiş.Sordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri26

bilgi için teşekkürler, çıkmak üzereydim, boşuna gidecektik
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri26

aldık bir adet haber veren arkadaşa tşk
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.