Şimdi Ara

Bimer Üzerinden Park Cezası Uygulattım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
19.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
154 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SıradanBirKullanıcı

Kaçırdın mı naptın :)

Yok kız, çalıştığı iş yerinden başka biri ile evlendi bana da haber verme zahmetine girmedi. Faceden resimlerini gördüm. Aradım "hayatımda gördüğüm en kaliteli kaşarmışsın" dedim tebrik ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wally-West -- 1 Mart 2018; 9:4:42 >
  • Gelen yazıdan, sizin başvurunuz üzerine değil, o gün yapılan denetimler sonucu 5 araca ceza yazıldığı anlamı çıkıyor sanki.
  • bende kaçkere trafiğe şikayet ettim ama ya polis gelmiyor yada ceza kesmiyor
  • https://www.egm.gov.tr/Sayfalar/Ihbar.aspx

bu sayfadan yapılan ihbarlar değerlenmdiriliyormu acaba
  • azıcıkta araclara park yerı yapmayan engellılere rampa yapmayan belediyelerın kaldırımlarını yollarını cukurlarını fotograf cekıp ceza yazdırsanız daha iyi olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMistanbul

Çabanızı takdir ediyorum. Neden polisimize bildirmek yerine Bimer'e yazdınız. Ülkemizde cezaları başbakanlık mı kesiyor artık?

Bimer’den giden şikayete cevap verme zorunluluğu var her kurumun. Direkt emniyete gitse ya da 155 i arasa sonuç alma ihtimali daha zayıf olur.

Ümitköy’de sitenin önünde içen tipler var boş arsada, hayır gençlik birşey demiyeyim diyorum ama bagajı kapıları açıp hayvan gibi müzik sesini yükseltince deliriyorsun, çocuk uyumayınca. 2, 3 defa 155 i aradım hiçbir sonuç yok. Bimer’e yazdım, gayet güzel devriye atıyorlar şu an için hatta dün bir araca işlem yaptılar.
  • Hak'kın huzuruna gidip başkasının hakkına girmek bu olsa gerek.
  • Eğitemiyoruz.Yapacak bişey yok.Bu halkı eğitemiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMistanbul

Çabanızı takdir ediyorum. Neden polisimize bildirmek yerine Bimer'e yazdınız. Ülkemizde cezaları başbakanlık mı kesiyor artık?

İzmir karşıyaka alaybeyde düğün konvoyu ana caddeyi komple trafiğe kapattı tiplerden ya mafya yada sağlam birileri olduğu belli. Akşam saati 15 dk davullu zurnalı kız alma gösterisi yaptılar korna bağrış umurları değil. Sokaktaki herkes trafikte bekleyenler polisi aradı bende dahil 15 dk boyunca ne gelen oldu ne giden en son gelini aldılar oynaya oynaya yolu açtılar

Arkadaşımın yaşadığı sistenin garaj kapısına birisi arabayı çekmiş tüm apartman pert kimse çıkamıyo polis, belediye trafik defalarca aradındı yine gelen giden yok en son apartmanların zillere tek tek basılınca bi yerden çıktı geldi gevşek gevşek bindi gitti.

Özetle canım ülkemde Umudu, kanunu, cezaları değişik yerlerde arıyoruz yapıcak bir şey yok...

• Memlekette ki özürlü yerlerinin birçoğu özürlü olmayan kişilerin araçlarıyla dolu defalarca polise şikayet etmeme rağmen hiçbir şey olmadı. Cumaya giden arkadaş Hz peygamber (sav) buyuruyor ki kıldığın namaz seni kötülüklerden arindirmiyorsa o namazı boş yere kılma. Kul hakkının cuma namazı kadar önemli olduğunu hatta daha önemli olduğunu düşünüyorum. Cumaya git de milletin hakkına da tecavüz etme.
  • Trafik denetleme elemanları ne iş yapar?
    Avrupa ülkelerinde trafiği denetler.
    Peki bizim ülkede ne yapar?
    Yollara tuzak kurarlar ve vatandaşa trafik cezası keserler.
    Yani bizim ülkede bir tür vergi memuru gibi çalışırlar.
    Heryıl bütçede gelirler kısmında trafik cezalarından gelecek gelir belirlenir.
    Her ilin doldurması gereken bir kota vardır.
    Trafik polisleride o kotayı yıl boyunca doldurmaya çalışır.
    Böylece trafik denetlenmiş olur.
    Ama bizim sitenin giriş kapısının önüne hergün yüzlerce araç gelir park eder.İnsanlar sitenin kapısından araçlarıyla çıkamaz.
    Şikayet edersin ama hiç bir sonuç alamazsın.

• resmini cekip gönderiyorsun, adamlar resme gore işlem yapamayız diyorlar..arasan gelmiyorlar..ülkenin haline bak..saka gibi bir ülke...
  • Bende zamanında sahildeki bisiklet yolunu kapatacak şekilde park etmiş birisinin resmini çekip emniyetin sitesinden şikayette bulundum. Bir hafta için cevap geldi; işlem yapamayacaklarını ve böyle bir durum karşısında bulunduğum konumu yetkililere bildirerek işleme aldırabileceğimi yazdılar. Kısaca ölme eşeğim ölme.
  • hahahhaha çok güzel lan resmen orgazm oldum aklıma gelmesi imkansız çünkü 70binlik bir ilçede yaşıyorum ayrıca buraya attığın resimlerde ki plakaları karala bence

• 1- güvenlik kameraları vs bir suç işlediğinde delil olarak kullanılabiliyor.

2- ben çalışan bir trafik polisi görmedim. Hatta polis bile görmüyorum. Bazen sagda solda kimlik kontrolü yapıyorlar.

3- hakkaten ceza kesmek isteseler illaki bu tarz suçların islendigi yerlerin bir çoğunda mobese vardır. Özellikle İstanbul gibi biryerde. Uğraşmaları bile gerekmez. Tarih saat belli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sıtkı Sıyrılmış

quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devils_

Konunun dinle alakası ne var?Her ota b.ka dine bağlamak zorunda mısınız?

yani adam cumaya gitmiş olabilir, bazı şeylerde ihtimat göstermek lazım

Kul hakkına girerek cuma namazına gidiyorsa bayağı dinine bağlı bir adammış :)
  • Cumaya gitmen sana istediğin her şeyi yapma hakkı vermiyor yada kuralları çiğneme hakkını hiç vermiyor.
    İstersen hacca git umrumda değil aracı o şekilde park edemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 1 Mart 2018; 17:5:38 >
  • OneManBand kullanıcısına yanıt
    Kötü bir şey de yazmadık öyle olsa gam yemeyecegiz bi kaç arkadaş afrine gitmek istedi mesele bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

Yalnız bu fotoğrafını çektiğin aracın ceza aldığına dair bir bilgi bulamadım ben. Denetim sonucu 5 araca ceza gelmiş muhtemelen farklı tarihlerde ekiplerin denetimleri sonucu cezalar kesilmiş. Yine de faydası olmuştur anlaşılan.

kimse yazmadıysa ben yazarım dedim ama önce davranılmış
    hatta belkide kastedilen o 5 araca da yazılmamıştır öylesine cevap yazılmış.
  • Wally-West kullanıcısına yanıt
    Üzdün be kardeşim :/
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.