Şimdi Ara

Bimer Üzerinden Park Cezası Uygulattım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
19.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
154 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ceza kestirmek için polisi çağırsak ne cevap verirler araca?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum çok güzel, ama artık fotoğrafa da ceza uygulaması gelmesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

Donanımhaber ateistlerini dikkate almayın, realde bahsedemedikleri şeyleri burada dile getiriyorlar
    çünkü bi tarafları yemiyor gerçekte dile getirmeyi.

Diyelim ki öyle, sence bu övünülecek bir şey mi?
  • Börcır kullanıcısına yanıt
    Lafı başka türlü anlatamıyoruz ne yapalım hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

Dedikodu gambazlama cekememezlik haset bizim milletin geninde var. Boyle bi uygulama olursa millet isi gucu birakir birbirini takip eder. Taksinin kaldirima park etmesi ne kadar yanlissa bunu herhangi bir vatandasin cektigi fotoyla cezai isleme dondurulmeside okadar yanlis.Ortada kuralsizlik varsa cagirirsin polisi gelir islem uygular olur biter isguzarliga ne gerek var

Tamam milletçe artık hiçbir haksızlığa, kuralsızlığa, zorbalığa ses çıkarmayalım isterse arabasını yolun ortasına çapraz bıraksın biz gambazcımıyız amaaannnn
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    Anlamamakta bu kadar israrci olmani takdir ediyorum sonucta bu da bir kabiliyet(!).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadıköy belediyesinde parkomat görevlisiyim, bahse konu geçen sokağın adını söylermisiniz? Senin yaptığını takdir ettim, bende sokakta kaldırıma çıkan aracı hemen trafiğe bildirip çektiriyorum.. Özellikle haftasonu çok başımıza geliyor, uyarıyorum yer yok ne yapalım diyorlar bende o zaman arabayla gelmeyin caddeye diyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türbülans Havayolları A.Ş -- 28 Şubat 2018; 13:24:48 >
  • Benim oturduğum yerde de yaya yolu diye bir şey yok onlar park alanı gibi davranan var.Ben de bir gün hiç ekstra zorlamadan sadece evime giderken gördüklerimi çektim 18 araca trafik cezası uygulanmış.Belediyeye yazdım sağolsun ilgilendiler kaldırımlara bunlardan koydular

Bimer Üzerinden Park Cezası Uygulattım

Bizim vatandaşımızın büyük bir kısmı medeniyet nedir bilmediği için.Bunları kesip içine kendi borularını koydular bir de kilit eklediler.Vip giriş yani.Yemin ediyorum bu dediğimi ara yolun ortasına bile yaptılar.Bildiğin yola girmek için o anahtar sende olmalı.

Şimdi bu insanı öldürmeyeceksen kafası değişmez gerçekten insanımız medeniyet nedir bilmiyor.Tek bildiği orman kanunu

• Bimer gerçekten şikayetlere geri dönüş yapıyor. Konu ile alakasız ama;
    -Mezhep farkından dolayı konuştuğum kızı ailesi vermemişti. ben aleviyim kız sünlü. Ben de çaresizlikten kızın babasını Bimer'e şikayet ettim. 1 hafta sonra Adalet Bakanlığı'ndan biri aradı. Konu ile ilgili şikayetimin olması halinde dava açabileceklerini bildirdiler. Baktım olay başka yerlere gidiyor. o iş tamam biz çözdük aramızda dedim. Gerçi kızı vermedi babası ama olsun.
  • Şu konu nasıl din konusu oldu :D

• Hahaha ulan bunuda dine bağlamışlar yazık yeminle yazık ..

• quote:

Övülecek birşey tabi hiçbir müslüman gidip ateistleri bu kadar dile getirip rencide ediyor mu bu forumda ? hadi real hayatı geçtim.
    nerede gördünüz birinin ateistleri eleştren konusunu ? varsa yoksa kodugumun ateistleri sabah akşam eleştiriyor başka birşey yok
    yeter ulan, sizi bu ülke'de rencide etmezsem bundan sonra adam degilim
    her zaman saygı duydum bu ateistlere ama her fırsatta islam düşmanlıgı yapıp her haltı diyip
    biz elitiz ayagında takılıp duruyorlar
    cezayıda yazsın yönetim, sosyal medya'da algı operasyonu yapmazsam da adam degilim

Şu dediğine kendin inanıyorsan ne diyim ha sen şimdi burdan da bişe çıkarırsın çok şükür müslümanım ama bu ülkede gerçekten farklı görüşteki insanların rahat rahat düşüncelerini ve hayatlarını sürdürdüklerine inanıyor musun güya İslam dini hoşgörü ya peki gerçekten o müslümanlığa çok uyuyor mu Türkiye deki müslümanlar ?

• Vay be bende daha önce 3-5 kez fotoğraf ile egm ye şikayette bulunmuştum kimse ilgilenmedi. Bimer kanalı işliyorsa artık ben ordan şikayet edeceğim.Özellikle bisiklet yoluna park edenleri.

• Yazık olmuş, cezaları daha farklı insanların görmesi gerekir. Bimer tabi ceza keser hükümete para lazım kolay değil yazlıklar saraylar yaptırmak, birde tecavüzcülere ceza kessinler bakalım para yok ya o yüzden suçlu olmuyorlar.
  • Sıtkı Sıyrılmış kullanıcısına yanıt
    Hata sizde hacı abi cama kağıt asacaktın. "Cumaya gittim geleceğim" diye.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • egm ilgileniyor genelde ama şimdi nasıl bilmiyorum. Yıllar önce ön farlarına kırmızı ampül takan iki aracı şikayet etmiştim trafiği tehlikeye atıyor diye. Plakasını falan yazdım. Adamları yakalayıp ceza yazmışlar mail gelmişti.

araçlar hakkında uygunsuzlukları da şikayet edebilirsiniz.
  • Hasta ruhlu pislikler...

Aslında normal hallerde devlet iplemez böyle şeyleri ama 2018 bütçesi hazırlanırken trafik cezalarından gelmesi gereken paralar da hesaba katıldı.

Hem de çok uçuk miktarlar.

Merak edenler Google'a bakabilirler.

Ortada iki durum var.

Biri: birbirinden hiç hazzetmeyen türk milletinin falancayı nasıl zora sokayım fikri.

Diğeri: devletin beklediği paraların ummadığı bir yolla kendi kendine gelmesi.

• Bende bu tarz kaldırıma çıkan araçlar için BİMER'i kullandım, Bakırköy'de Ana cadde üzerinde kafelerin rüşvet yedirdiği haberlerini duydum. Sonra baktım harbiden hep aynı manzara oluyor. BİMER bile işe yaramıyor artık. Parayı veren düdüğü çalar misali..

Anlamadığım diğer hususta neden Vatandaşların fotoğraf ile kanıt ettiği görüntülerde cezai işlem yapılamıyormuş ? Fotomontaj mı yaparlar diye korkuyorlar.
  • Hocam çok iyiymiş ya,engelli park yerine park etmiş araçların fotoğraflarını çekip şikayet ederim denk geldikçe.bir şeyler öğrenmiş olurlar belki

• quote:

Donanımhaber ateistlerini dikkate almayın, realde bahsedemedikleri şeyleri burada dile getiriyorlar
    çünkü bi tarafları yemiyor gerçekte dile getirmeyi.

Bu ülkede yobaz cihadçı geri kafalı tipler oldugu sürece konuşmamak en mantıklı yol .

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.