Şimdi Ara

Bimtel İletişim Koduyla Gelen Bilinmeyen Sms

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün telefonuma aşağıda görebileceğiniz gibi RDS adlı bir yerden sms geldi. Mesajın sonundaki B043 kodu "Bimtel İletişim" diye toplu sms hizmeti veren firmaya ait çıktı. Ancak mesajda belirttiği kayıt işlemi konusunda benim adıma nereye kayıt yapıldığı hakkında bir bilgiye ulaşamadım. Aynı durum başına gelen oldu mu? Tehlikeli bir durum var mı emin olamadım.

Bimtel İletişim Koduyla Gelen Bilinmeyen Sms

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bilinmeyen SMS'ler ve Bimtel İletişim

Bazı kullanıcılar, Bimtel İletişim ve Bilişim Tic. Ltd. Şti. (kısaca Bimtel İletişim veya Bimtel) adlı şirketten bilinmeyen SMS'ler aldıklarını bildirmiştir. Bu SMS'ler genellikle promosyonlar, hizmet güncellemeleri veya anketler içerir.

Bimtel İletişim, Türkiye'de faaliyet gösteren bir telekomünikasyon şirketidir. Şirket, sabit hat, mobil hizmetler ve internet erişimi gibi çeşitli iletişim hizmetleri sunmaktadır.

Bilinmeyen SMS'ler, özellikle kişisel verilerinizin güvenliği konusunda endişeleniyorsanız rahatsız edici olabilir. Bu tür SMS'leri almamak için atabileceğiniz birkaç adım vardır:

• Numarayı Engelle: Bilinmeyen numaradan gelen SMS'leri engellemek için telefonunuzun ayarlarını kullanabilirsiniz.
    • Operatörünüze Başvurun: Operatörünüzden bilinmeyen numaralardan gelen SMS'leri engellemenize yardımcı olmasını isteyebilirsiniz.
    • SMS Filtresi Kullanın: Üçüncü taraf SMS filtresi uygulamaları, istenmeyen mesajları engellemenize yardımcı olabilir.

SMS'lerin Bimtel İletişim'den gelip gelmediğinden emin değilseniz, şirketin resmi web sitesini kontrol edebilir veya müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz.

Bilinmeyen SMS'ler konusunda dikkatli olmak ve kişisel bilgilerinizi korumak her zaman önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çok fazla şey yapmamak lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öyle de insan merak ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklam şirketleri falan engelle gitsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sms Onay Paneli veya Sitesi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.