Antifriz İçindeki Siyah Tozlar
Arkadaşlar merhaba,
2007 model benzinli + lpgli Ford Fiesta aracımın dün serviste triger + devir daim setini değiştirdim. Bu işlemi yapmak için soğutma suyunu bir kaba boşalttılar ve işlem bitince tekrar doldurdular.
Ancak aklıma takılan soru şu ki; sanırım antifirizi boşalttıkları kap çok temiz değildi çünkü içinde toz küçüklüğünde siyah parçaçıklar vardı. Tekrar doldurmadan önce 2 defa süzgeçten geçirdiler ancak yedek su kabına baktığımda içinde halen o siyah noktalardan vardı.
Ustaya sorduğumda problem olmayacağını söyledi ancak sizlerin de görüşünü almak istiyorum.
Tivibu vs Turkcell TV+
Merhaba arkadaşlar.
Halihazırda evimde Tivibu Süper Paket ile 35 mbps TTnet fiber internet kullanıyorum. Taahhütüm bitmek üzere ve Türk Telekom'un önerdiği ve benim Turkcell'den aldığım teklifler aşağıdaki gibi:
- Tivibu Süper Paket + 35 mbps fiber internet - 24 ay x 164 TL
- TV+ Ekstra Paket + 50 mbps fiber internet - 24 ay x 160 TL
Evimde 2 firmanın da fiber altyapısı var, ikisi de IPTV olacak şekilde kullanılacak.
Açıkçası Tivibu'dan bu zamana kadar memnundum ancak son güncelleme ile bana göre batırdılar.
Sizce TV+ geçmeli miyim, yayın kalitesi ve hızı Tivibu'yu aratır mı?
Plakanın birini kaybetmek
Merhabalar.
Ankara'da yağan şiddetli yağmurda ön plakam düşmüş, öğlen farkettim geçtiğim yollarda aradım ama bulamadım maalesef. Tekrar çıkartmam icin ne yapmam gerekli bilen var mıdır?
Ben bana verilen cevapları aşağıda yazacağım, varın siz düşünün.
1. İlk olarak 155'i aradım, durumu anlattım. Onlar en yakın karakola gidin ihbarda bulunun onlar size tutanağın bir kopyasını verecekler, onunla gidip şoförler odasından bastırabilirsiniz dediler.
2. Karakola gittim. Biz tek plaka için işlem yapmıyoruz, direk ruhsatınizla gidip tek plakayı bastırabilirsiniz dediler.
3. 155'i tekrar aradım böyle dediler diye. Evet dediler karakola değil önce trafik tescil müdürlüğüne gitmeniz gerek, sonra onların vereceği belgeyle noterden çıkartabilirsiniz dediler.
Gel de çıldırma :)
Bimtel İletişim Koduyla Gelen Bilinmeyen Sms
Bimtel İletişim Koduyla Gelen Bilinmeyen Sms
|
Nikah/Evlilik Başvurusu Hakkında
|
Clio 4 Jant Ebatları
|
Meslek: Makine Mühendisi
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 70
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.171 (Bu ay: 294)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar