Şimdi Ara

Plakanın birini kaybetmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ankara'da yağan şiddetli yağmurda ön plakam düşmüş, öğlen farkettim geçtiğim yollarda aradım ama bulamadım maalesef. Tekrar çıkartmam icin ne yapmam gerekli bilen var mıdır?

Ben bana verilen cevapları aşağıda yazacağım, varın siz düşünün.

1. İlk olarak 155'i aradım, durumu anlattım. Onlar en yakın karakola gidin ihbarda bulunun onlar size tutanağın bir kopyasını verecekler, onunla gidip şoförler odasından bastırabilirsiniz dediler.

2. Karakola gittim. Biz tek plaka için işlem yapmıyoruz, direk ruhsatınizla gidip tek plakayı bastırabilirsiniz dediler.

3. 155'i tekrar aradım böyle dediler diye. Evet dediler karakola değil önce trafik tescil müdürlüğüne gitmeniz gerek, sonra onların vereceği belgeyle noterden çıkartabilirsiniz dediler.

Gel de çıldırma :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son aracımı aldığımda önceki sahibi kanunen yasak olan şekilli şüküllü bir plaka yaptırmış. 2 plakayıda söküp eğerek emniyete götürdüm uygulamada polisin değiştirmem gerektiğini söylediğini söyledim. Bir kağıt verdiler onunla beraber plaka basan ilçe şöför ler odasına gidip yeni plakaları mı aldım. Bahsettiğim süreç 1 sene önce yaşandı son mevzuat bu şekilde olmayabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir dilekçe yaz. Örnekleri internette mevcut. Kimlik ve ruhsat fotokopisi ile birlikte en yakın trafik tescile git dilekçeyi uzat sonrasında memur seni yönlendirecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.