Şimdi Ara

Ezik bir ailemin olması beni mahvediyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bana asıl koyan şey de ailemden bile ezik bir hayat sürecek olmam.
    8 yaşımdayken 4 yaşımdaki kardeşim öldü 1 sene sonra yeni kardeşim doğdu. Keşke doğmasaydı, yazık çocuğa. Geçenlerde neden yaptınız onu dediğimde babam sana mı soracaktım lan it diye bağırdı. Daha 4. 5. sınıfa giderken belge alamadı, yada zar zor teşekkür aldı. Ben 4. 5. sınıftayken okuldaki deneme sınavlarında derece yapardım, sınıfın en iyisiydim ama halim ortada.
    Annem sabah bağırdı 35 bin lira borcum var nasıl ödeyeceğim diye. Millet 35 bini 1 ayda kazanıyor.
    Kendime 5 sene verdim. Eğer 5 sene içinde işler umduğum gibi gitmezse kafamı uçuracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E20DF54B6 -- 18 Eylül 2018; 22:42:26 >

• Ama üstümden bu ezikliği nasıl atacağım bilmiyorum. Zengin olsam karım olsa bile karım başkasından çocuk peydahlar. Aslında iyi olur he, zaten dünyada hiçbir iz bırakmadan göçmek istiyordum.
  • Algılarım çok açık, ama zekam buna nazaran çok düşük. Doğru şeyleri yapıyorum ama zekam işlerin üstesinden gelemiyor.
  • İşe yaramazın teki olduğumu düşünüyorum sık sık. Delirecek gibi oluyorum. Zayıf insanlardan tiksiniyorum ama ben de zayıf bir insanım ve bu beni bitiriyor.
  • bence de
  • yaş kaç usta ???
  • Kaç yaşındasın? Üniversite okuyorsan okulun ücretsiz psikolojik danışmanlık merkezleri oluyor, oraya gidip derdini anlat. Birden fazla oturum oluyor zaten, yararı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cok abes bi konu

Ailemin maddi durumu iyi degil, benim de kafam cok calismiyor

Ama bir elim yagda bir elim balda

Armut pis agzima dus hayat istiyorum

Hicbir aile size beles hayat sunmak zorunda degil, egitiminizi de sagliyorlar anladigim kadari ile daha onlara dusen baska bir gorev oldugunu sanmiyorum

Ya kapasitenize gore hayat yasamayi ogrenip kabulleneceksiniz ya da kisa yoldan ........ yatip dinleneceksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.