Ben ikincisiyim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 28 Kasım 2024; 0:56:5 > |
Ailesinden Gelen Servetle Hava Atmak Vs Maaşla Hayatı Değiştirmek İçin Mayın Tarlasına Girmek
-
-
Mayın tarlası olarak betimledigin yer inşallah plazanın tekinde 8-10 saat pc başında yapılan işlerden biri değil de Kuzey Irak, Suriye,Libya veya en azından Şırnak, Hakkari, Mardin gibi yerlerde personel olarak çalışmaktır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aileden gelenle servete servet katmak.
-
Aileden gelen servetle hava atmak kadar guzel bir sey yok omg
Nice insanlar gördüm adam liseye SUV ile gidiyor
Üniye gene en kral arabalarla gidiyor
Tum dünyayı geziyor
Biz napıyoz sifirdan bir seyler... Oluyo mu olmuyo iste omg
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Düzelecek her şey hamza. Şu an İstanbulda bir arsa ortalama 25.000.000 TL ben daha ucuza bunu alacağım
Planlar yolunda gidiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sen pc başında sıcak evinde çalışıyorsun paranı kazanıyorsun astsubay veya askeri personel bu soğukta dona dona askerlere eğitim veriyor ve öyle öyle maaş alıyor kıymetini bil hocam hele Karadeniz ve İç Anadolu şu an eşek öldürek soğuk var.
Kafamın içinden geçiliyor ama. Bir o açıdan düşün. Zaten bu işi yakında bırakacağım.
Hocam senin şimdi iş donanım üzerine olduğu için yazılımcı sayılıyor musun iş tanımını nasıl yapıyorsun yani günlük hayatta biri sorunca ne diyorsun
Makinede olan anormallikleri yakalıyorum. Mesela wifi yok, makine yavaşlıyor falan bunlara bakıyorum. Donanımsal sorun değilse %90 düzeltiyorum.
Makinelere zararlı yazılım bulaştıysa elle powershellden kaldırabilirsem kaldırıyorum yoksa diske basıyorum formatı.
Makineye conficker benzeri bir şey bulaşınca artık hissediyorum.
Sistem mühendisleri, elektrik mühendisleri gibi insanlar bu durumlar için benden yardım istiyor genelde memnun ayrılıyorlar.
Makineye crackli autocad kurdukları için windows kurdukları için kaç kere sorunu düzelttiğimi hatırlarım.
Adam diyor makine render işlerinde yavaş makine ısınıyor bakıyorum amvo.exe içimden sayıyorum adama 200.000 TL makineye bunu kuruyor i9 makineye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 28 Kasım 2024; 12:1:19 >
Sen benim kim olduğumu ve nerede çalıştığımı biliyor musun kardeşim
Help desk işi yani?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen öyle. İnsanlarda vizyon yok. 200.000 350.000 tl olan workstationlara crackli windows kuruyorlar. La git 70-80 tlye bilemedim 200 tlye retail key var orijinal kur windowsu ama yok 350.000 tl 250.000 tl makine alayım i9 13800hx rtx 4070 4080li makine içine crackli modelleme, adobe yazılımı kurayım diyorlar.
Geçen sistem mühendisi bana crackli sql server kurduğunu bir hata aldığını bunu nasıl düzelteceğini soruyordu. Dedim crack mi var? Hee aynen sql server crack dedi
Orijinal olmadığı için bu hatayı veriyor. Düzeltemez misin dedi, dedim crackli yazilimlara destek veremiyorum.
Yok askerlikle ilgili mesajlarını biliyorum ne kastettiğimi anlarsın diye etiketledim ikardeşim
Bir şey 1 liraysa bile insanlara göre bedava olan daha evla oluyor.
Aileden gelen servetin ne havası olur ki kendin kazanmadığın için içinde ukte kalacak ve baba parası yiyor derler
Kimse öyle demiyor herkes isine bakıyor
Ben de sistemciyim. O arkadaş hangi şartlarda crack kurmuş bilmiyorum ama yapılcak şey belli. Çalıştığın kurum lisans ücreti için ödenek vermeyebilir ama o zaman işlerin düzgün yürümesi için bu lisansın alınması gerektiğini, beleşe de yapılabileceğini ama bunun büyük bi güvenlik riski olduğunu, tüm dosyaların kriptolanıp fidye istenebileceğini, verilerin çalınacağını yada sistemlerin komple çökeceğini anlatması lazım. İlla para vermiceklerse bu yazışmalar kenarda dursun. Çünkü sorun çıktığında bi günah keçisi arayacaklar.
He bi de şöyle tipler var. Sırf iş bitirici, sorun çıkarmadan herşeyi halleden biri gibi gözüküp müdürün gözüne girme peşinde olanlar var. Ne var ne yok herşeye basıyo cracki. Yönetici sever tabi böyle personeli ama herşey çöküp fidye maili geldiği zaman anlıyolar anyayı konyayı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Anlamadın sen askeri personelsin eğitimler olur doğal olarak işin dışarda olduğu için soğuk havadan dolayı donarsın eldiven bere atkı yasak derler vs. yani maaşın zor şartlarda olur ama o adam yazılımcıymış yani bilgisayar başında sıcak evinde çalışıyor anlaşılır olması için detaya girdim demek istediğim bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- beylikdüzünden beşiktaşa nasıl gidilir
- word sayfa kopyalama
- bloody mary efsanesi
- reklamsız youtube
- ocak söndüren böceği
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
- dünyanın en büyük vinci
- exxen de neler var
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X