Şimdi Ara

Erkek deodorant önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
8.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben daha öncesinde snob black for man, snob classic ve rebulun deodorantlarını sıklıkla kullanıyordum. Kokularını çok beğeniyorum ancak bu kez farklı bir marka alıp denemeyi düşünüyorum. Bugün avm'de birkaç markayı inceledim ama pek hoşuma gitmedi. Yazın kullanabileceğim uzun süre ter kokusunu önleyecek bir marka önerebilir misiniz? Bazı sitelerde akse ve adidasınkiler önerilmiş ama onları avm'de bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Erkekler İçin En İyi Deodorant Önerileri

Taze ve kendine güvenen kokmak, erkekler için önemlidir. Piyasada çok çeşitli erkek deodorantları mevcutken, en iyi seçimi yapmak zor olabilir. İşte etkili ve uzun ömürlü koruma sağlayan en iyi deodorant önerileri:

1. Dove Men+Care Deodorant

Dove Men+Care Deodorant, ciltte tahrişe neden olmayan %0 alkol içerir. 48 saate kadar koruma sağlar ve ferah, maskülen bir kokuya sahiptir.

2. Axe Phoenix Deodorant

Axe Phoenix Deodorant, yoğun ve erkeksi bir koku arayanlar için idealdir. 48 saate kadar koku önleyici koruma sağlar ve koltuk altı bölgesini kuru tutar.

3. Nivea Men Black & White Invisible Clear Deodorant

Nivea Men Black & White Invisible Clear Deodorant, koyu renk giysilerde beyaz iz bırakmaz ve açık renk giysilerde sarı leke oluşturmaz. 48 saate kadar koruma sağlar ve hafif, ferah bir kokuya sahiptir.

4. Old Spice High Endurance Deodorant

Old Spice High Endurance Deodorant, aşırı terleme ve koku için özel olarak formüle edilmiştir. 72 saate kadar koruma sağlar ve yoğun aktivitelerde bile etkilidir.

5. Gillette Clinical Protection Deodorant

Gillette Clinical Protection Deodorant, dermatologlar tarafından test edilip onaylanmıştır. 48 saate kadar koku önleyici koruma sağlar ve ciltte tahrişe neden olmaz.

En iyi erkek deodorantını seçerken, bireysel ihtiyaçlarını ve tercihlerini göz önünde bulundurmak önemlidir. Bu öneriler, farklı cilt tipleri ve koku tercihleri ??için çeşitli seçenekler sunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up

• Dedorant seçmenin nedeni terleme sistemini bozmamaksa axe iyidir ama terlemekte istemiyorsan driclor öneririm. Axe büyük süpermarketlerde var. Driclor eczane ve internette var.

• hocam aslında terlemekte pek istemem ama bahsettiğiniz ürünün yan etkileri var mı acaba? Terlemeyi önlediği için çeşitli deri hastalıklarına neden olabilir mi?

• Kotukaltına deodorant ve türevi şeylerden sıkarsanız lenf kanserini büyük ölçüde tetiklersiniz arkadaş ondan bahsetmek istemiş.

• nivea invisible pudrali

2 senedir bunu kullanirim, arkadasinda, en üstte pudrali yazmasina dikkat et. ayni kutu olup da pudrasiz olanlari var. pudraliyi tavsiye ederim.
    Erkek deodorant önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafam Kasınıyor -- 13 Haziran 2018; 17:0:20 >
  • ambitious_man A kullanıcısına yanıt
    terlemeyi bozma vücudun dengesini bozarsın terlemesi lazım vücudun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Parfüm Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Parfüm Önerisi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fa en iyisi
  • en uzun süreli etkisi olan rexona
  • Rexona sprey kullanıyorum fena değil.
  • ambitious_man A kullanıcısına yanıt
    Deri hastalığı olmaz ama lenf nodülleri var koltuk altında oradan dolaşıma katılır. Alüminyumun alzheimera neden olduğu söyleniyor. Alüminyum vücuttan atılmıyor vücudun belirli yerlerinde birikiyor. başka türlü terlemeyi engelleminin yöntemi yok cerrahi yöntemler hariç. Mecbur kullanıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nivea Invisible kullanıyordum yıllardır ama geçen günki Carrefour indiriminden kutularca Rexona stokladım 6 TL'den.
  • Fullspeed.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AXE.Tek seçenek.
  • Axe almada ne alırsan al. Axe nın etkı süresi 30 sanıye

• Deodoranta para vermek yerine kolonya alıyorum bayram da geldi misafirlere ikram edebilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun süredir ben de deodorant önerisi arıyorum gerçekten arkadaşlar ve bu terleme konusunda çok sorunlar yaşadım. aradığım deodorantı bulamam derken bir sitede jagler deodorant tavsiye edilmişti aldım ve parfüm etkisi yarattı.

incelemek isterseniz diye bırakıyorum detaylı yorumlanmış hepsi https://centilmenerkek.com/erkek-deo...-10-deodorant/

Erkek deodorant önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huntertr00 -- 9 Temmuz 2021; 12:28:44 >

• Privacy MAN Addiction

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar geçenlerde indirimde diye 2 adet Rexona Men Invisible Black roll-on deodorant satın aldım. Ancak birini kullanmaya başladıktan sonra gömleklerimde kalıcı lekeler bıraktığını fark ettim. Gömlekleri defalarca yıkamama rağmen koltuk altlarında bıraktığı lekeler çıkmıyor. Gömleklerden birinin yıkandıktan sonra görüntüsü aşagıda yer almaktadır.Müşteri hizmetlerini aradım ,ürünü sizden alıp inceleyecegiz demelerine karşı hiç bir işlem yapmadılar. 2 haftadır müşteri hizmetlerini arıyorum, 1 sırada siz varsınız diyor her seferinde 20 dakika kadar bekliyorum, nedense sıra bana gelmiyor. Sanırım kara listeye aldılar telefonumu. Bir daha asla rexona ürünlerini tercih etmeyi düşünmüyorum. Bunları anlatmamdaki amac, bu bilgiler dahilinde umarım dogru deodarant tercihinizi yaparsınız. 

Erkek deodorant önerisi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.