Şimdi Ara

Bin derde deva Kızılcık ( kiren ) şurubu ve ekşisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Diğer
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kızılcık diğer adıyla kiren meyvesinin şurubunu ve ekşisini Mersin Tarsusun gülek yaylasında yapıyoruz

Ekşisi tamemen katkısız olup
    Şurubun da ise sadece toz şeker vardır
    Ürünlerimize başka hiç bir şey eklenmemiştir

Şurubunu doğal konsantre meyve suyu olarak düşünebilirsiniz 1 e 7 yada 10 gibi rakamlar da su ekleyerek doğal ( koruyucusuz renklendiricisiz .... ) meyve suyu elde edebilirsiniz gerekirse yine suyla karıştırarak buzluğa atıp dondurma gibi düketebilirsiniz....

Kg fiyatı 35 tl 6 kg alana kargo bedava

Az alımlar da kargo fiyatını bilmiyorum ama elimden geleni yaparım

Halil demir
    Telefon 0542 529 33 42

http://m.milliyet.com.tr/pembenar/sifa-deposu-kizilcik-pembenar-detay-sagliklibeslenme-2019945/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzmir-deü-1994-tarsus -- 17 Eylül 2017; 1:46:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 1-)Kızılcık şurubunda yoğun bir eksi tadı mı var yoksa beraberinde alıç tadı gibi pütür pütür bir tad geliyor mu?

2-) ne kadar şeker kullanıyorsunuz?

• Hocam şurup da ekşi tad yok ağıza gelen pütür pütür tad da yok

Meyveyi iyice kaynatıp bide süzgeçlerden geçirdiğimiz için oldukça berrak. kızılcık şurubuna istediğiniz ölçüler de su karıştırarak içebilirsiniz meyve suyu gibi tadı var ama tabiki doğal sadece şeker ekliyoruz

Şeker oranına gelecek olursak tam bir oran veremiyeceğim maalesef hocam çünkü senede bir kere yapılan bir şey olunca tadına kıvamına bakarak karar veriyoruz şekerin oranını ama tahminim bir kg kızılcık şurubun da 250 gr şeker vardır 1 e 8 veya 1 e 10 su koyulacak olursa 8- 10 lt meyve suyun da 250 gr şeker olur öyle olunca da 1 lt meyve suyun da 25-35 gr arası filan şeker olur

Umarım sorunuza cevap verebilmişimdir

• Hangi firma ile gönderiyorsunuz

• Hocam hiç bir kargo firiması ile bağlantım yok henüz yarın kargo firimaları ile konuşacağım isteyen arkadaşlara kargolatacağım istediğiniz bir kargo firiması var ise onunla gönderebilirim nasıl isterseniz

• Bir kargo şirketi ile anlaşma yaparsanız yarı fiyata gönderim yapabilirsiniz. (Tavsiyem yurt içi kargo ile çalışabilirsiniz aras da olur ama mng iyi değil kargolara genelde zarar veriyor)

Anlaşma olmazsa en ucuz PTT kargo lakin normalden 1 gün geç gelebilir.

Ama benim için farketmez.

E-mailinizi yada cep telefonunuzu pm den yazarsanız. Daha kolay haberleşiriz.

Forum bazen çok yavaşlıyor ben de. Ayrıca sizin attiginiz özel mesajlari okuyorum ama cevap yazarken hata vermeye başladı.

• Hocam öyle kargo şirketi ile anlaşma yapacak kadar fazla ürünümüz yok yaptığımız ürünlerin çoğunluğu çevrede hastaneler de vs satılıyor

Ama yine de tavsiyeniz üzerine kargo şirketler ile konuşacağım elimden geleni yapacağım

İlk msjı güncelledim telefonumu da ekledim

İsteyenlerin ürünlerini yarın kargoyu çıkaracağım inşallah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hap'ı eriterek içmek
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben arkadaşın sattığı kızılcık şurubundan aldım. Parayı da ürünü kargoladıktan sonra gönderdim(iş yoğunluğundan) Şurup ulaştı paketlenmesi falan iyiydi, çoluk çocuk içiyoruz. Biz memnunuz tavsiye ederim.

• Ben de kızılcık şurubundan aldım. Arkadaşa teşekkür ediyorum. Memnun kaldım.

Piyasada kızılcık suyu kolay bulunmuyor. Fiyatı çok değil. Zira su katıldıktan sonra bardağı 1 liradan daha ucuz oluyor. Bakkallarda satılan kızılcık suları bardagi enaz 2 lira. Yada litresi 6-10 tl.

Yani alıp sürekli tüketilebilir bir fiyata satıyor arkadaş. Ayrıca kış hastalıkları için çok faydalı.

• iyi satışlar hocam maşallah
  • Sağolun hocam satışlar devam etmektedir bir miktar daha kızılcık şurubu elimde bulunmaktadır hayırlı pazarlar dilerim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.