Şimdi Ara

BİN UZANTILI DOSYA NASIL CD YE YAZILIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ELİMDE BİN UZANTILI BİR OYUN VAR VE BUNU CD KALIBI OLARAK YAZMAK İÇİN CUE FORMATINA NASIL CEVİREBİLİRİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serco_ecz -- 18 Şubat 2006 22:30:01 >

• uzantısını iso yap
    neroyu aç
    neroda aç deyip dosyayı göster
    cd tak yaz de
    yaz
  • cue formatı ? ımmm yanılmıyorsam bin uzantılı dosyaları cd ye yazmak için cue dosyası da olacaktı ... Yani ikisi ayrı ayrı bir dosya uzantısı değil . Birbirini tamamlayan dosya uzantıları . Bu bir. Alcohol 120% programı ile yazabilirsin fakat cue dosyası olmalı .. Eğer yanlış hatırlamıyorsam.
  • kardeş iso yaptım olmuyo cue doysasına nasıl çevirecez acaba
  • cue dosyasına çevirmeyeceksin . cue dosyası ile bin dosası birlikte çalışır. O ikisi olmadan cd ye yazdıramazsın . Kullandığımız programın Nero olduğunu farzediyorum .Magiciso denilen programla yazdırabilirsin... Ama tam emin değilimhttp://www.soft32.com/download_3772.html bir dene istersen . Kolay gelsin
  • Alchol %120 ile CD ye yazabilirsin.
  • ok sanırım olayı çözdüm ama işime yaramadı çünkü 1 gb aşagı dvd ye yazmıyoruz yazsak bile ps2 bunu okumuyo bu iş çort yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dosya boyutu ne olursa olsun DVD ye veri yazarsın . Sorunun bin dosyasının yanında cue dosyası olmayışı. Sorunun tamamen bundan kaynaklanıyor. Ayrıca sanal sürücüye o bin dosyasını göstermen için cue dosyası olmalı. umarım anlatabilmişimdir . Kolay gelsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.