Bildirim
1000 sayfalık pdf dosyasını nerede yazdırabilirim ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Korsanci misin -
Ayıpsınız ne korsanı işim olmaz.Emeğe saygımız sonsuz. Korsan değil,yazdıracağım şey piyasada satılmıyor.quote:
Orijinalden alıntı: Korsan
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: orka55
Korsanci misin
Yok crysis -
Yanlış yere mi konu açtık,bilen yok mu ?quote:
Orijinalden alıntı: Drogsın Adambaquote:
Orijinalden alıntı: orka55
Korsanci misin
Yok crysis
Alıntıları Göster -
Campuscopy herkes bilmez -
Özalitlere uğrayın. Ya da beyazıt tarafına gidin. -
Hocam ozalitler kesin yapar mı ona göre fakeye gelmeyelim -
10 kuruştan 200 tlye geliyor. Hp yazıcı al 150 tlye birde dolum kiti al 50 tlye 4000 sf götürür. Ne yazdircan bu arada?
Edit: 1000 sayfaymis 2000 diye okumusum ozur dilerim. Yinede yazıcı parasını çıkarıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al1mert -- 5 Ekim 2015; 22:07:51 > -
5-10 kurus ne hocam.1.5-2kurusa cok rahat bulursun.ankarada varsa istanbuldada olacagini dusunuyorum olmadi bana ver cikartip kargo ile yollarim daha ucuza gelir -
Önlü arkalı 5-10 kr diyorum.Aslında bitmeyen kartuşlu Canon yazıcım var da kırtasiyede yazdırsam daha uygun olmaz mı ?
Bireyin öğretmenlere dağıttığı ders anlatım föylerini yazdırıcam. -
Kadıköyde önlü arkalı 5 kr'a yazdıran Vivacopy diye bir yer var.Türkiyede en ucuz fotokopici onlarmış -
Banada ankarada lazım böyle biyer, iki tane 1000 sayfalık kitap var bastıracağım, kitapların orjinalleri 250 lira filan tutuyo -
Kağıdın bir yüzüne 2 sayfa olacak şekilde yazdırsan okunaklı olur mu? -
Olmaz da zaten öyle yazdırmam.Önüne 1 sayfa arkasına 1 sayfa -
quote:
Orijinalden alıntı: bugrahan281
Önlü arkalı 5-10 kr diyorum.Aslında bitmeyen kartuşlu Canon yazıcım var da kırtasiyede yazdırsam daha uygun olmaz mı ?
Bireyin öğretmenlere dağıttığı ders anlatım föylerini yazdırıcam.
Hocam doldurulabilir kartuşlarda 1-2 kuruşa geliyor maaliyet. kaliteyide düşürürsünüz isterseniz olur biter. -
Bende 100 syf cikarmam lazim sosyoloji icin yazici yok bi tane alcam lazim oluyor :D -
ankarada 2.5 kurusa cok yer var. 1000 sayfada 2 kurusa indirirler belki -
Cağaloğlunda valiliğin hemen karşısında bir yer var. 3000 sayfayı 140 a yaptırmıştım. Yerin ismi karon olması lazım. -
Beyazıt, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesinin yakınında bu tür işleri yapan kırtasiyeler bulunmakta ordan halledebilirsiniz sayfa sayısına göre ücret alıyorlar. 325 sayfaya 24 lira gibi bir ücret ödemiştim.quote:
Orijinalden alıntı: Aves Larus
Cağaloğlunda valiliğin hemen karşısında bir yer var. 3000 sayfayı 140 a yaptırmıştım. Yerin ismi karon olması lazım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X