Şimdi Ara

1000 sayfalık pdf dosyasını nerede yazdırabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul Avrupa yakasında sayfasını 5-10 kr arası yazdıran bildiğiniz ucuz kırtasiyeci var mı ? Veya ozalitçilerde,baskı merkezlerinde falan yazdırırlar mı ?

• Korsanci misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korsan

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ayıpsınız ne korsanı işim olmaz.Emeğe saygımız sonsuz. Korsan değil,yazdıracağım şey piyasada satılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orka55

Korsanci misin

Yok crysis
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drogsın Adamba

quote:

Orijinalden alıntı: orka55

Korsanci misin

Yok crysis

Alıntıları Göster
    Yanlış yere mi konu açtık,bilen yok mu ?
  • Campuscopy herkes bilmez
  • Özalitlere uğrayın. Ya da beyazıt tarafına gidin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ozalitler kesin yapar mı ona göre fakeye gelmeyelim
  • 10 kuruştan 200 tlye geliyor. Hp yazıcı al 150 tlye birde dolum kiti al 50 tlye 4000 sf götürür. Ne yazdircan bu arada?

Edit: 1000 sayfaymis 2000 diye okumusum ozur dilerim. Yinede yazıcı parasını çıkarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al1mert -- 5 Ekim 2015; 22:07:51 >
  • 5-10 kurus ne hocam.1.5-2kurusa cok rahat bulursun.ankarada varsa istanbuldada olacagini dusunuyorum olmadi bana ver cikartip kargo ile yollarim daha ucuza gelir
  • Al1mert A kullanıcısına yanıt
    Önlü arkalı 5-10 kr diyorum.Aslında bitmeyen kartuşlu Canon yazıcım var da kırtasiyede yazdırsam daha uygun olmaz mı ?
    Bireyin öğretmenlere dağıttığı ders anlatım föylerini yazdırıcam.
  • Kadıköyde önlü arkalı 5 kr'a yazdıran Vivacopy diye bir yer var.Türkiyede en ucuz fotokopici onlarmış
  • Banada ankarada lazım böyle biyer, iki tane 1000 sayfalık kitap var bastıracağım, kitapların orjinalleri 250 lira filan tutuyo
  • Kağıdın bir yüzüne 2 sayfa olacak şekilde yazdırsan okunaklı olur mu?
  • Joe.Joe kullanıcısına yanıt
    Olmaz da zaten öyle yazdırmam.Önüne 1 sayfa arkasına 1 sayfa
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugrahan281

Önlü arkalı 5-10 kr diyorum.Aslında bitmeyen kartuşlu Canon yazıcım var da kırtasiyede yazdırsam daha uygun olmaz mı ?
    Bireyin öğretmenlere dağıttığı ders anlatım föylerini yazdırıcam.

Hocam doldurulabilir kartuşlarda 1-2 kuruşa geliyor maaliyet. kaliteyide düşürürsünüz isterseniz olur biter.
  • Bende 100 syf cikarmam lazim sosyoloji icin yazici yok bi tane alcam lazim oluyor :D
  • ankarada 2.5 kurusa cok yer var. 1000 sayfada 2 kurusa indirirler belki
  • Cağaloğlunda valiliğin hemen karşısında bir yer var. 3000 sayfayı 140 a yaptırmıştım. Yerin ismi karon olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aves Larus

Cağaloğlunda valiliğin hemen karşısında bir yer var. 3000 sayfayı 140 a yaptırmıştım. Yerin ismi karon olması lazım.
    Beyazıt, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesinin yakınında bu tür işleri yapan kırtasiyeler bulunmakta ordan halledebilirsiniz sayfa sayısına göre ücret alıyorlar. 325 sayfaya 24 lira gibi bir ücret ödemiştim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.