Şimdi Ara

BİNA ORTAK UYDU SİSTEMİ SORUNLARI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
6
Favori
301.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Muhtemelen baglantida problem var, menude gelismis uydu tarama secenegi ile sinyal seviyeleri ni kontrol et, kablo baglantilarini da kontrol etmelisin,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil veriyi açınca fox tv8ler bozuluyor hep. Biz kapatarak çözüyoruz ama komşular da etkiliyor bizi. Onların tv lerine bir şey olmuyor herhalde. Nasıl düzelir bu olay.

• Arkadaşlar yeni nex star yeni santral taktım bazı dairelerde sorunsuz çekiyor bazı dairelerde kalite çok kotu ne yapa bilir uydu atari iyi 4 daire iyi çekiyor diğerleri seviyesi çok kotu ne yapabilir

• Arkadaşlar yeni nex star yeni santral taktım bazı dairelerde sorunsuz çekiyor bazı dairelerde kalite çok kotu ne yapa bilir uydu atari iyi 4 daire iyi çekiyor diğerleri seviyesi çok kotu ne yapabilir

• selamlar herkese,

cihazım Samsung 48h6270 smart tv. son 6 aydan beri bazı kanallarımda sinyal yok veya kalite yok nedeniyle izleyememe sorunu yaşıyorum. 2 kere cihazı baştan hard reset attım. yazılım olarak son sürüm yüklü. eski yazılımını indirdim ama sanırım downgrade yapılmıyor. dsmart kullanıyorum ama onda da fayda etmiyor. izlenmeyen kanallar örneğin, show tv hd, tv8 hd, flash tv hd, habertürk hd, 360 tv hd, 24 hd ve daha da vardır. yanlız şu var, tgrt haber ve fox kanalları ilginçtir ki bazen gösteriyor bazen göstermiyor. ve yukarıdaki göstermeyen kanallar örneğin show tv hd kanalında ne program var çoğu zaman onu görebiliyorum.

ve en önemlisi 10 daireli tek lnb tek çanaklı santral kullanıyorum. yan dairede babamın Philips 42pfk6309 smart tv mevcut ve tüm kanalları sıkıntısız izliyor. yardım edebilirseniz sevinirim. teşekkürler.

• Merhaba, 22 inç PC monitörü hdmı to VGA aparat + HD uydu ile bağladım. Görüntü ses 1080p aldım. Eve gelen uydu merkezi sistem , asansör kullanıma geçince ekran dalgalanıyor , durunca kesiliyor. Başka prizlerde de yaptı. Tüplü TV de denedim yapmıyor. Anten kablosu söküp USB video izlerken. Asansörü gezdirdim yapmadı, sorun neden olabilir , teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.